![]() |
Citiraj:
|
ovo sam sad vrtio...da minimalizirali smo ga...evo SS..probao i sa drugom grafom i opet mi pokazuje da je max voltaža bila koja se vidi na ss-u...da nije do biosa? stavili smo na njih neki asus bios...ali ne vjerujem da je do toga
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d645666f.jpg |
ja mislim da smo iskljucili svaki put...
EDIT:MSI bios smo stavili... EDIT2: na mojoj zabetonira voltazu...evo nafrljio na 1.35 i toe to http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_1b290a12.jpg |
uhh...ja ne znam zaš ove XFX seruckaju onda..probat ću stavit opet msi bios
|
Dal su sve grafe radile na istim taktovima,odnosno dal je u afterburneru bila uključena sinkronizacija?Dal je na bilo kojoj grafi bio tvornički bios?
|
na svim karticama je bio isti bios(netvornicki vec MSIev) i sinkronizirane su bile u afterburneru...=P
uglavnom rekao sam ja njima vec na pocetku da je XFX smeche =P al ne slusaju ovi hehe |
to sam uočio tek sad kad je solo grafa unutra...sinkronizacija nema tamo nikakve jer je solo grafa sad...ne znam pograt ću se još malo negdje leži problem treba ga samo nać..
|
Citiraj:
|
na grafe smo odma lupili modani bios...i sve su bile sinkronizirane...nismo imali vremena tražit koja je lošija...jbg..izgleda da je do toga onda
|
Citiraj:
Najprije se svaka kartica isproba posebno, a tek onda se stavljaju u CF. Jer ovako da napamet lupate brojke na 3 kartice može samo dovesti do EP1C F41L-a :D |
Citiraj:
|
Ja nebih ovo nazvo epik fejlom.Nema veze,probali smo,drugi cemo put biti pametniji,tako da :),veci je fejl ako nismo nis probali :D.Za sljedeci cemo put znat,a onda se nadam ljepsim rezama :).
|
A neko je rekel: lako je skupit grafe i bubnut def skor...to mogu i ja :)
OC je sport, znanje i praksa. Bar su to dokazali dečki u Beogradu. Primjera radi. |
@Magarac i ostali. Šta ne valja s tvorničim biosom? ili ti što dobivam s nekim modanim?
|
Kartica je zalokana na 775/1125.Otkljucani BIOS daje mogucnost do 1550/2250 :D.
|
Citiraj:
daj si malo truda pa proguglaj 5870,5850 throttling ili pročitaj neke od recenzija 5870 i bit če ti sve jasno. |
Ma već sam viđao ponešto na xs-u. Ali u mojem slučaju je sve super ovak na stock biosu. Afterburner mi fino radi i isprobao sam rad na 1000/1300. Nisam tražio max taktove još jer ne idem u neki ozbiljniji bench. S tim da sumnjam da mogu ić puno dalje s stock hlađenjem. Inače stavljao sam drugi bios na staru 4870 je je gore bio neki šrot i kartica se preporodila s novim što se klokinga tiče. Možda bi bilo nekih mušica u cf, ali živi bili pa vidjeli.
|
stavim msi bios voltažu mogu štelat fino..:D ali fora je pak da ništa ne prolazi preko 900/1200 kak god da voltažu podesim...:D fkt zanimljivo...vratim nazad asus bios..voltažu en mogu štelat ali prolazi na 950/1275...dosta zanimljivo moram reć :D
|
Jesi probao mijenjat voltažu preko Asus Smartdoctora?
|
hmm nisam...idem probat, kak se tog nisam sjetil :)
edit: hvala max..evo grafa se konačno opametila i ide bez problema preko 1000/1270 :) |
evo napredak..2x5850 32k..srebro na hwbotu :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_3d63c4c7.jpg a i ima još dosat dobrih rezova...sad će malo proc na zatezanje :D @PStar: sve kompontente koje sam dosad kupio starci mi za to nisu dali niti lipe :P |
Citiraj:
jel dosta pripreme bilo? evo sad svima koji su rekli da je i7 usko grlo neka sada komentiraju stvari =P |
Citiraj:
|
ma..sad dolazi treća 5850 pa da napravimo to kak spada :D
|
E da P6T ima i 4ti PCI-E utor :D.
|
ma bit će uskoro pločaa i sa 4 utora ;)
|
@Raz-Da te pitam,sto li znas o HD5970 i recimo jos jednoj ili dvije 5850 u CFu,bi li to funkcionirali kao i s proslom generacijom kartica?Nis nemrem nac na netu,niti onaj graf za CF,tako da moram tu pitat :beer:.
EDIT: Jos da imas IM :D. |
@ DomagojX, dobar rez. Samo se držimo teme - postanje reza i komentiranje istih, sve ostalo - PM/IM :)
@ Majo - nisam probao, no vjerujem da nema problema oko uparivanja tih kartica. |
Thx na odgovoru,probat cemo ubrzo,pa cemo doznat :D.
|
također hvala magarcu i maxu što su mi pomogli oko par sitnica...bez njih nebi imao ovako dobar rez :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |