PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Problem 01.06.2009. 21:26

Citiraj:

Autor ZOKSY (Post 1353257)
enyoj the muvi.pre dobar film,a tek glumice........:fiju:

Kokice i PAN spremni i krecem :D

greenfly 02.06.2009. 14:37

Pogledao po preporukama gore : Girl Next Door.......preeeedobra Elisha

McG 02.06.2009. 14:40

....

Roberto 02.06.2009. 14:49

Citiraj:

Autor McG (Post 1353458)
Onda se (vi kojima se sviđa Elisha) morete prebaciti na Captivity:), u slučaju da već niste gledali.

Dobra je u filmu. Film sam po sebi i nije nešto, ali ipak mu ne bih dao tako lošu ocjenu kao što ju ima na IMDB-u. Zbog Elishe bih mu dao 6 :D

fratartucko 02.06.2009. 14:56

Citiraj:

Autor McG (Post 1353458)
Onda se (vi kojima se sviđa Elisha) morete prebaciti na Captivity:), u slučaju da već niste gledali.

Girl next door je bio onak osvježavajući film, dosta se klišeja izbjeglo u teen žanru, malo su zmixali krimi zaplet, uglavnom uz Elishu bilo je još razloga za pogledati....
Ali ovaj Captivity...majko moja, kaj se neko naslagal klišeja...i još tak očiti zaplet, raspleti i preokreti...čak ni njena guz...ovaj pojava nije spasila film

Pizz 02.06.2009. 15:08

nakon dugo vremena pogledao opet

Runaway Train

yebena filmčuga... Kurosawa napisao :goood:

McG 02.06.2009. 15:28

....

Delta S4 02.06.2009. 15:53

Citiraj:

Autor Vuco (Post 1352757)

I da, pogledao svih 8 sezona crtića Family Guy. E, prejak crtić. Mislim, fore su im iste (razne digresije tokom epizode), čak nekome i jadne (lik se udari i onda stenje 15 sekundi :D), ali meni crtić odličan :).
Vele da je American Dad sličan, ali ipak malo lošiji.

Velkm tu d klab :D Osma sezona je mrvicu slabija, ali svejedno se nađe par brutalnih fora.
American dad je ok, pogotovo prva sezona(Patric Stewart kao glas Stanovog ševa rules :D)...ono kasnije je slabo. Na razini Simpsona recimo.

Dead birds (2004) - Majko moja kakvo mučenje od filma. Nakon obećavajućeg početka sa puno krvi...ostatak filma je tragično loš. Zbunjena priča ima nekakvu glavu i rep, ali ono između je toliko silno zabrljano da je to strašno. Izbjegavajte ovaj film 3/10

Deathwatch (2002) - OVo je ipak osjetno bolji film od gornjeg naslova, ali ipak pati od nekih nedorečenosti i nedosljednosti po pitanju same priče. Ajmo reći da ima malo više smisla od gornjega i gluma je prilično dobra. 5/10

Brick (2005) - Ovaj me film potpuno oduševio. Ima nekih problema, možda je priča malo nategnuta i scenarij mjestimice patetičan, ali ipak je riječ o izvrsnom i jakom filmu. Malo romanse, malo drogice, malo nasilja, malo mistike, malo film-noira... Izvrsna glumačka postava sastavljena od većinom relativno nepoznatih glumaca i glumica. Poznatiji je jedino Joseph Gordon-Levitt kojega mnogi znaju kao Tommya Solomona iz serije 3rd rock from the sun. 8/10

Harsh times (2005) - Moćan film. Zanimljiva i nepredvidiva priča o psihotičnom bivšem rangeru i njegovom best friendu dok rade sranja ulicama L.A.-a. Vrlo uzbudljivo, zanimljivo i nepredvidivo... Još jedna maestralna uloga Christiana Balea. 9/10

McG 03.06.2009. 02:19

....

Campeonato 03.06.2009. 11:30

trazim ime jednog filma sa ovom radnjom:
Maldi latinoamerikanac iz LA koji igra nogomet nekom teskom mukom zablistao u engl. lizi u Newcastleu... Svadajao se sa starim, bla bla, onda mu je stari umro... Jedan od kolega u Newcastleu je bio neki plavi lik koji se samo zabavljao (zavrsio mu je mercedes na klocnama u tom filmu pa je isao taksijem gdje se upoznao sa tim meksikancem) i koji mu je pomogao da udje u prvi tim...
Ugl, valjda je netko skuzio o kojem se filmu radi i bio bi mu zahvalan da mi kaze o kojem se filmu radi...
Hvala

Lud76 03.06.2009. 11:38

Moguće da je ovo? http://www.imdb.com/title/tt0380389/

fratartucko 03.06.2009. 12:14

Citiraj:

Autor Delta S4 (Post 1353509)
Brick (2005) - Ovaj me film potpuno oduševio. Ima nekih problema, možda je priča malo nategnuta i scenarij mjestimice patetičan, ali ipak je riječ o izvrsnom i jakom filmu. Malo romanse, malo drogice, malo nasilja, malo mistike, malo film-noira... Izvrsna glumačka postava sastavljena od većinom relativno nepoznatih glumaca i glumica. Poznatiji je jedino Joseph Gordon-Levitt kojega mnogi znaju kao Tommya Solomona iz serije 3rd rock from the sun. 8/10

Potpis, stvarno dobar film, J. Gordon-Levitt je po običaju upečatljiv, pogotovo scene u kojima se šora, fora je dok skida naočale prije fajta:goood:

Campeonato 03.06.2009. 20:41

Citiraj:

Autor Lud76 (Post 1353801)

Je, to je to... Hvala care... :chears:

Moze jos koja preporuka nekog filma s takvom tematikom, a i bio bi zavalan za preporuku nekih zanimljivih sportskih filmova, nesto sa autima, o nogometasima... I takve... Negledam takve vrste filmova, al netko me zamolio za neke dobre filmove sa takvom tematikom...
Hvala puno

Hrvoje xyz 03.06.2009. 22:30

Citiraj:

Autor bacyc (Post 1352364)
da sam slučajno admin, zbog ovog gore o kumu bi ti lupio ban.

što se redemptiona tiče, film je stvarno dobar, ali pored kuma nema šta tražiti. također je masa stvarni maznuta iz escape from alcatraz

moram se i ja posut pepelom , nikad cuo za taj redemption. po naslovu bih rekao da je drama nekakva , nekak mi je tesko povjerovat da je drama bas tak sad za prvo mjesto , al ajd ak je tolko ljudi glasalo..mogo bi to za vikend posudit da procjenim.

pulp fiction bi stavio medu top tri , tu je peti ajd . Ak je taj Redemption bolji od Pulp fictiona , stvarno , skidam kapu.

Ponovno 17 - ma film je bezveze . nemojte trositi vrijeme na isti . vise mi baca na nekakve teen filmice ,a mjesavina je neka , nesklad skroz. Zaobidjite.

pipe 03.06.2009. 23:42

Citiraj:

Autor greenfly (Post 1353457)
Pogledao po preporukama gore : Girl Next Door.......preeeedobra Elisha

Da, i onda se ja pitam zasto mi je 24 najdraža serija :fiju: :D

Problem 04.06.2009. 09:00

Pogledao sam i ja, da bi skuzio na kraju filma da sam to vec gledao :D

syss 04.06.2009. 09:59

frost/nixon - odličan, ko voli takve političke drame obavezno pogledat, em što je true story koja obilježava jedan od povijesni(jih) trenutaka, em što je nixon odglumljen bolesno dobro

metastaze - preforsirane scene, bitorajac waaay too much (doduše i najbolja gluma definitivno), ostatak društva više-manje po pervanovoj maloj školi loše glume, radnja nema neku jezgru i stalno se skače s teme na temu, kraj nedefiniran... no unatoč tome film me uspio uvući u to sivilo priče i neki suživot sa likovima. uglavnom definitivno precrno za moj ukus uz još jedan podsjetnik na domovinski rat koji će očito biti neiscrpna teme za svaki naš "blockbuster" u decenijama to come :) pogledati jednom iz poštovanja prema domaćoj sceni.

scoop - simpatično, prilično predvidljivo, allen ima legendarnih rečenica za pravi rofl... pogledati u nedjelju popodne

life without people - vrlo zanimljiv dokumentarac od kojeg nisam znao šta da očekujem i onda me totalno blown away sa nekim (teoretskim) činjenicama... svakako pogledati.

javim još ak se sjetim čega.

De5tr0yer 04.06.2009. 10:44

Gran Torino - jučer u kinu pogledao.

Problematika bandi, nepoštivanje od strane vlastite obitelji, sve odlično posloženo i cjelinu sa Clintom Eastwoodom u glavnoj ulozi.

Pored sedam duša (seven pounds) ovo je drugi najbolji film meni ove godine. Kakvi iksmeni... :p

syss 04.06.2009. 15:35

gran torino me čeka za pregled, vjerujem da će biti vrhunski, a sedam pounds je ono stvarno filmčina i pol.

BladeRunner 04.06.2009. 16:23

Citiraj:

Autor syss (Post 1354663)
gran torino me čeka za pregled, vjerujem da će biti vrhunski, a sedam pounds je ono stvarno filmčina i pol.

Seven Pounds je odličan, ali Gran Torino je bolji. Clint je jednostavno genijalan. I kao glumac i kao redatelj.

thedream 04.06.2009. 17:47

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1354689)
Seven Pounds je odličan, ali Gran Torino je bolji. Clint je jednostavno genijalan. I kao glumac i kao redatelj.

Slažem se,pola filma ne znaš o čemu se radi,a i kad shvatiš - u takvom si šoku da ti i dalje ništa nije jasno,osim da je genijalan scenarij.

Citiraj:

Autor syss (Post 1354663)

Ma dosta je pustiti spookse..:D

http://www.youtube.com/watch?v=-8coq...rom=PL&index=8

Daleko najbrutalnija scena u filmu. Gud,bed,agli.:D

sinisa1989 04.06.2009. 22:28

izgleda da cu pod hitno morat pogledat gran torino jer kolko je nahvaljen bio bi grijeh napravit suprotno.e i seven pounds isto samo kad cu imat vremena.naime krenuo sam gledat jedno nedjeljno posljepodne ali sam bio umoran i zaspao i sad neznam di sam stao pa cu ispocetka:D

B3mt1 05.06.2009. 02:21

Religulous ---> http://www.imdb.com/title/tt0815241/
7/10

posebno mi se svidja izjava americkog senatora:
Bill:
It worries me that people are running my country who think...who believe in a talking snake.
Senator:
You don't have to pass an IQ test
to be in the Senate, though.
:lol2:

BladeRunner 05.06.2009. 03:45

Citiraj:

Autor thedream (Post 1354723)
Slažem se,pola filma ne znaš o čemu se radi,a i kad shvatiš - u takvom si šoku da ti i dalje ništa nije jasno,osim da je genijalan scenarij.

Ma dosta je pustiti spookse..:D

http://www.youtube.com/watch?v=-8coq...rom=PL&index=8

Daleko najbrutalnija scena u filmu. Gud,bed,agli.:D

Mmmda..samo što sam odma skužio što on radi. :)
Ali zato izvedba Rosario Dawson...odlično.

syss 05.06.2009. 09:09

gran torino sinoć pogledao, dakle film je odličan, super radnja, klintovu glumu da ne spominjem, čak i ova dva korean kikića glume super, pol filma je rofl (imho) sa jako dobrim humorom pošto je istvud ipak hardkor amerikanac u filmu, kraj je tako dobro pogođen da sam nakon završne špice poslušao do kraja gran torino pjesmu koja je sjela ko budali šamar na završnu scenu.

vrhunski!

Dr. Faustus 05.06.2009. 10:04

Jučer, u 72. godini života, umro je David Carradine. Umro je u Junfan Mulayu, hotelskom resortu na Tajlandu, i to slučajno tijekom seksualne igre. Policija je rekla da je glumac pronađen s užetom zavezanim oko vrata, drugih dijelova tijela i penisa.

R.I.P. legendo

Pizz 05.06.2009. 10:19

a bemti....

čudno da nije popio 7 razl. tableta za spavanje, to je inače popularno

u sječanje na dejva, pogledat ču jedan klasik

Lone Wolf McQuade . . . nema jačeg filma :D

btw, neznam jer neko ovo več postao

http://www.empireonline.com/crypticcanvas/

guba igra, treba pogodit 50 naslova filmova

A-V 05.06.2009. 12:06

Ne kužim čemu tolike hvale za Seven Pounds? Pogledao ga i uopće me nije impresionirao.

Skužiš kraj već u prvoj polovici filma, scene prepatetične (buhuhu poor me, I hate myself; I am so fucked up... blabla), priča jako nepovezana sa prilično velikim scenarističkim propustima (ono brat ga čeka vani u autu, a on se ševi u kući...), tko je on ustvari da odlučuje tko je dobar čovjek i tko zaslužuje "drugu priliku", uglavnom gomila preseravanja IMHO...

Nadam se da nisam spoilao, ali vjerujte mi nema se tu šta spoilati - već nakon pola sata filma iz aviona se kuži bit filma.

Osobno više volim filmove koji prenose ovakvu jaku dramatičnu poruku kroz neki drugi žanr, a ne da ti je drama ovako nasilno gurana u mozak.

tech 05.06.2009. 12:48

Puno draze mi je bilo pogledati Seven Pounds, nego neku holivudsku akciju u kojoj se paris hilton bori sa poreznom i bankama:)

A-V 05.06.2009. 12:53

Citiraj:

Autor tech (Post 1355084)
Puno draze mi je bilo pogledati Seven Pounds, nego neku holivudsku akciju u kojoj se paris hilton bori sa poreznom i bankama:)

Nije sve Holywoodsko shit, isto kao što nije sve ne-Holywoodsko woow...

Problem sa Seven Pounds nije to što nije akcija, nego to što je (po meni) loša drama... Trebao bi kao pobuditi neke emocije, što kod mene nije uspio, a u većini vremena mi je čak bio i dosadan

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:19.