![]() |
znaci vec ima 2 banana accounta :D
nice ^^ |
sad će i treči kad mudonje pročitaju ovo što si reko
|
Obožavam ovakve 'specijalce'.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=116445 |
|
what does "pahat" mean?
|
valjda "pasat" od "pripasati"...
|
A dobro, i Dizel ga voli staviti :D, pa nije niti čudo da ga opsuju. Slična stvar je i s Fleksom. :D
|
bas je idiJot taj dizel :nono::D:D
u kakvoj zabiti moras biti da napises LJepo i idiJot... |
Jel to b4l?
|
neznam jel bilo al ovo je stvarno http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=110156
:D još koliko su naši cjenjeni članovi pc eksperta uspjeli naspamat dok tema nije bila zakljućana |
Ne brini , vec sam obrisao neke stvari , ako nastavi sa oživljavanjem tema , i upadanjem u temu u totalno spamerskom stilu - bude i treci acc nestao ...
|
|
Kakav glupan.
I onda ti sažaljevaj našu malu "temu za komunu" :kafa: |
Nije to ništa dobio sam ja od autora čuvenog posta koji je počeo raspru "ribanje" i lekciju o vlastitoj anatomiji...
Svakako je žešća neka roba je u opticaju, ali ipak ako čovjek baš oće ja mu dam adresu... :smoke: |
let's face it, najebo si!1!! :D
|
:suicide:
Ja nisam ništa dobio :D |
Mali OT: Molio bih nekog da mi napiše na PM zašto je Sky otišao. Davnih dana mi je preporučio chieftec deltu koja još veselo (i toplo) radi u kompu. Tnx
edit: Otkrio sve što trebam, tnx. Može brisanje posta. |
Citiraj:
@generic: Mislim da je na Svastari bio nekakvi oprostajni thread. Davno je bilo pa se ne sjecam previse... |
Citiraj:
Krivi član. Nije Sky imao oproštajni thread. Uostalom poslao sam mu na PM točan link, mada se danas teško shvaća di je izbio problem, obrisan je dio postova ako se ne varam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Očito je sky samo imao tanje živce od nas i nije mu se dalo trpit slaboumlja.Toliko o tome što je Sky otišao :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne smijemo bit preočiti :)
|
Najsigurnije je napraviti drugi acc kao treba :D
Pošto ih malo ima nitko neće provjeravat. |
|
Koji kralj!
|
dobar :D