![]() |
Ebiga da moram raditi sa tim sranjem svaki dan i ja bi se plakao...ovako kao user koji dva puta klikne na Edge i isti se otvori ili na ikonu igre, hebeno su dobri windowsi :D
Isto je onima kaj rade se motikom, plaću se kak je tupa a zemlje tvrda :D |
Citiraj:
Damon, nema potrebe za podjebavanje korisnika koji izmedju ostalog, odrzavaju mrezne racunare ciji je posao tehničar o kojem pricas. Ne sluzi svima PC da gleda facebook dok šefa nema. U životu mi nije bila izjava: "Sacekaj dok restartujem PC jer ne radi" dok nisam poceo koristiti win11. Refresh desktopa ili foldera nisam koristio jos od win95, sve dok nisam poceo koristiti win11. Imam radni AM4 backup PC na kojem je win10 instaliran 2019te i radi sve kao day one dok sa win11 pratim kada ce koji cumulative update kao da cekam Novu godinu. Ako ne mozes ljudima pomoc nemoj ni kenjat. |
ma to je zato jer je glup.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A Demon vj ne koristi komp na poslu za niš ozbiljno tj vj nije ni teh ni sys, a najvj ni servicedesk, pa mu to nije bitno. Ali zato zna bogovski instalirati win. :D
Ajd, mogu mu dati da je max nekakav dev. I to vj dev koji ima sve na disku....i radi valjda sam...nema tim. |
Decki nije na nama da sudimo, al pravila normalnog ponasanja na forumu i van foruma su svima poznata. Ako jedan korisnik ima povijest trolanja i ne zeli promjeniti stav u ophodenju sa drugima i radi kojeg se moraju teme na forumu zatvarati po meni zasluzuje ban. Ali isto tako zasluzuje priliku da pokaze da nije takav. Pametnom dosta.
|
Citiraj:
|
Instalacija operativnog je laganini, problem je u svemu onome što treba napraviti nakon instalacije. I onda nakon svega prođe windows update i devastira performanse.
|
Pa slozite si RAMdisk i prebacite sve temp pi*darije tamo... Maknite swap file... I eto ti responzivnosti...
A mene ste rastezali na mom threadu, a tu se place za 0.1 ms response time... :/ https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=322514 |
Ovoj raspravi je falio samo ramdisk :cool:
|
Hahahahahahaha
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Vi koji patite, dajte instalirajte gorenavedeno, pa javite, navodno su čuda moguća. |
Citiraj:
https://forum.pcekspert.com/showpost...&postcount=156 https://forum.pcekspert.com/showpost...&postcount=166 Al lakse je blokirati ekipu suprotnog misljenja od tvog pa unedogled pisat ovakve gluposti po forumu i uvjeravat neduzne noobove u tvoju "istinu". Nego ONTOPIC: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:D :D :D |
Ignorirajući ovaj ramdisk spam...
Citiraj:
Citiraj:
Znači, Windows 11 25H2, Enterprise ili Education verzije (eto zakaj uvek govorim da koristite neki od ta dva SKU-a), i prek group policy-ja imamo služben način za maknut preinstalirane aplikacije. EDIT: |
Valjda su prek telemetrije skužili da admini skidaju svakojake Github debloat "skripte" pa zaraze cijelu mrežu :hitthewal:
|
Idem jučer upgrade-at i dođe mi do 30% i undoing changes :D
Želi da ostanem na 24H2 |
Budi sretan da ti nije sve skršilo.
|
Citiraj:
|
Ova 11najstica je stvarno zesce smece. S obzirom da istice support 10ki nekako sam mislio da je barem u fazi da se moze normalno koristiti. Jedan laptop su mi decki iz future upgrejdali, ram i ssd i stavili su 11najsticu gore iako sam rekao da stave 10ku. Uglavnom lap je iz 2018 godine i reko ajde da vidim jel to valja. Malo malo se nesto na sekundu smrzne scrolam idem po menijima. Instaliro prvo stari rhino, kad se nesto po modelu mijenja ekran pocne flikerat. Reko necu uopce troubleshootat rhino star 20 godina, koji je normalno radio na starom disku sa 10kom. Stavim novi Rhino, sedmicu, ista stvar. Updjetanje prvo windowsa, pa drivera za obje kartice, pa podesavanje power settingsa na max power, ista stvar na kraju. Maknem to smece i stavim 10ku u 10 minuta, updejtam i sve radi out of the box. Mislim da ga je zajebavalo switchanje 2 kartice, iako je uredno bila podesena jaca, Nvidija ali svejedno.
|
Citiraj:
Spamate temu sa svojim problemima u korištenju operativog sustava Windows 11 kojeg, iako ga ne volim, svima više manje uključujući mene, radi savršeno. U pokušaju svaljivanja krivice na Microsoft niste se ne udostojii opisati problem kako spada, napisati koju verziju imate, koje dodatne programe, koji hardver, kada je i tko instalirao, hrpa detalja i slično. To vam se u poslovnom svijetu što se tiče tehničara i branše koju omalovažavate, zove nepotpuna prijava i komotno se može odbaciti kao takva, doduše ako netko ima volje, bi zatražio podatke koji nedostaju pri pokušaju rješavanja problema. Ja osobno nemam živaca za takve korisnike i prepuštam to drugima iako ni drugi ne fermaju previše takve. Sretno kako god, ali ako želite, otvorite topic pod softverski problemi i pokušat ćemo vam riješiti problem s kojim se mučite. :no2drug: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači, želiš mi reći da sustav, nakon šta ga instaliram normalno (next, next, next), u kojem nema nikakvih opcija za optimizacijom prilikom instalacije, trebam raskopati uzduž i poprijeko da bi radio brzo? A ti si pritom stručnjak koji će mi pomoći u tome, u temi softverski problemi? :D hahahahaha, pa tebi ne bih da da mi usb nosiš, kamoli šta drugo :D Najbolje mi je kako ljudi, u (uzaludnim) pokušajima da ispadnu pametniji i bolji od drugih (jer ih mame i tate nisu uvažavale), ispadaju tako tužni i bedasti. Žao mi je, Deamon. Volija bi reći da će biti bolje, ali čeka te dugi put. |
Meni Win11 (Pro!) rade savršeno...
Čak nema niti upozorenja u Event Vieweru :D https://thumbs2.imgbox.com/ad/41/MS2bCUap_t.png |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tema se zove: Windows 11 - info, how-to, pitanja, novosti, savjeti... Hm... čudno... Ali da su windowsi bloat i spori jesu jer instaliraju svakakvog kur.a palca umjesto da to bude opcija a i to zabranjivanje i izgled za touch ekrane je isto besmisleno. |
Jedino na mom doma PCu mi se nije htjelo upgrejdat. Probao dism sfc scannow pocistio temp software distr. folder i dalje ista greška nakon šta dođe do 60% restarta i undoing changes, a sve radi normalno inače, ne kužim kaj mu je.
Laptopi i par drugih PC-eva je prošlo upgrade uredno. |
Citiraj:
|
Dok sam bio mladji i radio u jednoj velikoj hr firmi, stari i iskusniji (khm) su mi govorili "kad drugima pricas o opisu svog posla, uvijek od toga napravi mit, a pogotovo kad te sef nesto pita". I onda sam se u toku godina susretao s licnostima, najcesce su to bili korporativni dinosauri koji nikako da umr... pardon, odu u penziju, a koji su u firmi imali status institucije. Neke korake u svom poslu nisi mogao odraditi bez da prodjes kroz njihov ured i odslusas sat vremena mentalnog proljeva... Na kraju je jedan od tih dinosaura otisao u penziju, firma je ugasila njegovu poziciju, a vec sljedeci mjesec je sve sto je ovaj ikad napravio jednostavno "nestalo". Njegova kancelarija je ostala puna dokumentacije i projekata koju odjednom nitko vise nije trebao - jer su gotovo svi znali napraviti to sto je on godinama predstavljao kao mit. Mene kolega Demon jako podsjeca na jednog takvog dinosaura :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:57. |