![]() |
Ej ljudi, dvoumim se oko boje... Ovakav bijeli (s efektom) ili crni kao budućnost koncerna Agrokor?
https://i.imgur.com/28AgaQN.png P.S. Ovaj bijeli me pomalo podsjeća na Njokiju 6300. Zar nisu lookalike? |
Citiraj:
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Tražim si novi uređaj do tisuću kuna pošto ću trenutni Sony E5 dati nekome od ukućana. Od onoga što sam popratio na forumu i guglao, kao uvjerljivo najbolja opcija čini mi se Redmi 4A.
Pola gige RAM-a više od E5 i bolja baterija, a uz to je verzija od 32 GB storagea taman ispod soma kuna kod Uzija. Ima li nešto bolje za te novce? Da se razumijemo, nisam zahtjevan korisnik, mob mi služi pretežito za viber/wapp, gmail, mbanking i povremeno navigaciju, a za tu svrhu solidno je služio i E5. Možda mi je uz bateriju još najbitnija stavka storage. |
Dodaj koju kunicu i uzmi Xiaomi Redmi 4X.
Ako ne mora biti Xiaomi, u istom dućanu ćeš naći Motorolu G4 za 1100 kuna. Isto odličan mobač. Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Citiraj:
P.S. Ne nasjedaj lako na ove savjete o dodavanju parsto kuna jer to ti je neverending štorija, ali ako baš želiš potrošiti više para od "hiljadarke" slobodno odriješi kesu. Na kraju krajeva, samo jednom se živi, a pare su da se troše. Proeski Toše pjevao je neloše. |
Kupio sam si samsung s7 za 2800 kn u hg spotu, neznam zašto je takva cijena bila, no sutra dan nakon kupovine, više nije bila ta cijena! Sad je 3900 kn, pa eto ovi drugi mobiteli nisu ni bili u konkurenciji s obzirom na cijenu samsunga! Hvala svima na savjetima! ja zadovoljan!
|
Citiraj:
Nego....imam zadatak naći mob do 700 kn u našim dućanima. Moj izbor je Kubot R9(2+16). Jel ima kaj bolje od toga?...dakle samo naši dućani. |
Citiraj:
Sasvim ok izbor za te novce |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kamera je super! |
Zna li netko kad bi LG V30 treba biti kod naših operatera? Iphone x u tmobile.de vele 27. da su prednarudžbe. Za LG nemam info.
|
Ak se ne varam još nije ni u Europu stigao, tak da prije 12. mjeseca ne vjerujem da će se pojavit kod nas, ako se uopće i pojavi kod operatera, u SD će bit.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Redmi 4X je OK, ovaj Lenovo nisam vidio uživo pa nebi diskutirao o njemu. Meizu M5S zaboravi. Izrazito kvalitetan build ali ispodprosječna kamera, dosta loša baterija, ekran tako tako i trzav softver. Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Uzmite si u obzir i Leeco Le S3 X626 4/32 ;) na Geeku (DE i IT warehouse) mu je cijena sa plaćenim trackingom, osiguranjem (ako bude problema, telefon se vraća u DE, a ne u Kinu) i shippingom 970kn.
Provjereno dolazi bez ikakvih dodatnih davanja. Ta cijena se može još srušit ako se nađe neki kupon (Kimovil - ako ima još) i ako se uzme preko TopCashback-a. Mislim da trenutno za te novce nema boljega na tržištu. |
Citiraj:
To bi onda bio ovaj model? Ako je, išao bih na to i povisio budžet premda mi je ekran ovelik, ali naviknuo bih se, jer po recenzijama ispada best value for money u tom rangu. Thx svima na sugestijama. |
Da to je to. Kao da sam vidio u Uzi Shopu bijelu za 1100 i kusur kuna...
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
.....
|
Pozdrav ljudovi!
Jedno ekspresno pitanje. Brat treba novi mob, do sad je vukao staru Nokiu Lumiu 800. Najbitnija mu je baterija i da je android. Ne zeli dati prevse para i ne zeli kineze. Tako da mi je jedino za oko zapeo galaxy A5 2017. Ili ima nešto bolje, a da radi (koliko toliko) glatko plus da mu je baterija dobra ili bolja od A5? On je light user, razgovori WA i Skype. Covjek nema ni FB :D Hvala :chears: |
Nokia 6?
|
Citiraj:
Ali hvala :) Lenovo p2 ili A5 2017? |
Citiraj:
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Citiraj:
Ali sada smo se culi pa mi se cini da ce biti A5 posto je zapeo za samsung a nista drugo nema bateriju kao on. HVala svima na odg. |
Citiraj:
|
Poz, treba mi preporuka nekog mobitela za dragu između 1000-1500 kn. Gledala je P10 lite ali razmišlja i o nekom kinezu tipa xiamoi. Znači mora imati min. 3GB rama 32, 64gb tako svejedno i full hd ekran ali 5.2, može i 5.0 incha. Što se tiče kupnje nije problem i izvana naručiti pa kako nisam baš pratio mobitele koja je Vaša preporuka?
|
|
Nekakav best buy novi smartphone do 600kn?
:fala: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:21. |