![]() |
ja mozda odem cenerom gore i spust 18-20...
|
Ja cu sutra gore 16-16:30, takodjer jos uvijek razmisljam o ruti, blatno i sklisko je svugdje, ova kisa nikako da stane, iducih tjedan dana takodjer nestabilno, tako da mi je vec puna kapa padalina.
|
Citiraj:
|
Može preporuka za dobru gumu za dalmatinski krški teren, u dimenzijama oko 2.3. Mijenjam prednju Specialized Butcher control 2.3. Također odakle najbolje naručiti, jer ovdje u Splitu je ponuda blago rečeno katastrofalna? Hvala.
|
Citiraj:
|
Fat albert, Hans Dampf, Nobby Nic od Schwalbeta su sigurno dobre, vozio sve tri po kamenjaru.
Jedino što uzmi u obzir da se performance NN troši brže jer očito tvrđu smjesu kamenje znatno lakše trga. Debljina gume, svakako 2.4. Ekstra volumen se osjeti. Ne mogu ti dati preporuku ne-schwalbeta jer ih nisam dovoljno vozio, ali znam da ardenta i sve slabije od maxxisa možeš prekrižit. Eto čuks i crocus imaju dobrih iskustava s High Rollerom 2, Željac sa HR1 i Ardentom pa vidi s njima iako ne voze kamenjar... :) |
Ekipa koja je hansa vozila iza, kako vam se ta guma trosi? Ja sam u nedjelju od saše posudio gumu i tolko sam ju potrosio da me pece savjest. A jos je tvrda komponenta bila
|
Dole u rijeci ekipa dosta hvali continentalke RQ ili MK protection blackchill compound. svi ih voze na tubelessu i nemaju nikakvih zamjerki, a isto je kamenjar.
Sam znam da u dimenzijama 2.4 izgledaju ogromno Imas jos i Barona koji mi se svidja ali to nisam vidio da nitko kod nas vozi. |
Citiraj:
|
Ja sam Hansa vozio prvo naprijed, pa iza i nisam ga uspio potrositi do kraja a mekana komponenta, ali sam zato pocupao sve bocne ripne. Satrao sam gumu totalno, nije bila vise za voziti jer me u zavoju vise nije imalo sto drzati, a na gaznim ripnama je bilo jos dosta mesa.
Shoshy, bice da nemamo isti stil voznje ;), ako blokiras kotace previse naravno da se EVO gume trose na ocigled. Po opisu bi covjek zakljucio da guma nista ne valja, ali to je guma koja je prosla najvecu torturu (3 Velebita+svasta nesto) i guma koja je najduze izdrzala na bajku. Meni se nije svidjelo trenje koje 2.35 Hans ima u sumi (ne samo Hans, i albert 2.35 je isti), a na asfaltu pogotovo, razlika izmedju 2.25 i 2.35 je stvarno osjetna, zato se ove sezone laganini vracam na 2.25. |
Citiraj:
Ciklocentar ima besplatnu poštarinu na pakete iznad 300kn + daju 15% popusta na licencu. |
Super prijedlozi, hvala svima. Ove michelinke su zanimljive,tim više jer bi ih mogao otić uzet u auto antonia...
|
Meni je nakon switcha na HD ostao višak ovaj NobbyNic 2.25 Evo koji je bio na prednjem kotaču i shodno tome je u superiška stanju. Pa ak nekog zanima, Jelačić FTW.
I ako netko ima ili zna nekog ko ima ili zna ili zna nekog ko zna gdje ima za kupit jeftinih 28.6 QR seatclampova nek se javi. |
|
Ajde sile prodano je, da se ne zajebavamo :D
|
Hebat ga sad, Lovrixx je imao najbrži prst. Više sreće drugi put :D
|
e jbga..
valjda cu ond nac nesto sta mi pase.. hebene velicine i specialized :( |
E jes'me sjebo Sile :D :p
Sad moram kupit novu gumu. |
|
Trek Fuel EX 29", a bome i Remedy 29"
U Funsportsu popusti 25% na Treka i Cannondale... Jekyll MX za 3000 EURa :goood: |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
ja naručio spec eskar sport.. sacemo vidit sta ce to bit |
Ja uzeo ovo danas, za 199kn mi se ne čini loša:
http://www.pohrani.com/f/1Z/10k/1IDgXjAM/1/imag0295.jpg Edit: sorry, tapatalk *ebe |
prava slika http://www.pohrani.com/?1Z/10k/1IDgXjAM/1/imag0295.jpg
Nije ni skupa, baš me zanima kolko će trajat na kamenjaru. Javi kako drži :) |
Ako bi tko išao na Dolomite za mjesec dana prodej startninu za 70€ + 10€ za prebacivanje na drugu osobu. Prijevoz je organiziran iz Karlovca, smještaj bi bi trebao sada svaki dan biti dogovoren 10ak km od starta trke. Prijevoz i smještaj se dijele na 4.
Najranije prijave su 60€, a ne 70 kako sam napisao, ali pri prijavi se moraju platiti još neke pihzdarije u vrijednosti 9€. |
|
Baš sam pogledo, predobro :)
|
ajmooo ftičeeekkkk !
:beer: koja super zakon živina :) (ptičica) :beer: :beer: |
trebali su nekog orla nač, brže bi išo dole :D
|
Ili bolje, nek se spusta niz Kilimanjaro i nek ga gepard naganja :D
Prejak video. Kako bi se ko ckaPi rastepo na tom mokrom kamenju, a lik gazi ko da nema sutra |
Ovako-kupujem bicikl.
Namjere-nešto kao street ili DH,tek počinjem. Može polovno. Što jefninije. Neću bajk mučit al kad mi se žuri ima da letim. Preporuke? |
Can't tell if trolling.
|
|
Ovo sa sokolom je pre jako...i ovo s gepardom :D
|
Citiraj:
|
jed2i fenomenalan video!
to ti je bio tvoj najbolji post ikad:D btw. sutra već u 8h logitek i ja gazimo Leustek. ako ima jos koji ranoranioc.. 7.40h trg ili 8h Diona ispred Lonjšćine:beer: [edit] evo i BEHIND THE SCENES videa http://www.youtube.com/watch?src_vid...&v=dGcGGkqKJkU |
Uf kakva živina, eXtra :kafa:.
Ima kod mene na selu fazana, pa ako ne'ko o'će da vježba...mogu ja ufatit jednog, ide fol da se žito zaveže na flaks i onda fazan gladan naleti i potegne žito i uđe u grlo, a takva mu fizionomija da se odmah zatvori grkljan i tako se upeca, mi samo dođemo i u lonac :D. U našem slučaju kada ufatim fazana, okačit ćemo nekom na ruksak žito :lol2: Danas Sljeme NN: Enduro MIRta, Nik, Mic, Dado i ja. Bila je premijera novog speca, da da, i MIRta je specijalizirana sada, i to tako ga tera uzbrdo da nas je par puta terela: "'oćemol?" :) Dole 57, gornji dio je pegla, a od sredine kreće vlažno lišće, korjeni i kamenovi vlažni NN, u šumi crne naočale po tmurnom vremenu stvaraju osjećaj tunela...brrrrrrr, tako me bacilo ozada jer nisam vidio, k'oda me ne'ko čekićem pogodio u zadnji točak, ali samo gas i izvuko sam :). Pravi vozači su jumpali po onom skoku, par puta (Nik i Mic), vlažan prilaz između korjenja, desni zavoj i stvarno je muka pravo ući u liniju, zadržat brzinu...majstori Sutra bi opet na Sljeme, start sa tunela da je najkasnije do 13h. Ako ima koga, bujrum! Ujutro mi prerano ovo sa ranoraniocima... P.S. e da, MIRta ima novu boju kose, pa kad je vidite...mislim da negledate samo u bajs, već ono kao: wow, ej crvena ti glava, tj kosa :) |
Citiraj:
Sto se Endura tice, uzbro ide neocekivano dobro, samo trebam vise kondicije. Slabo se vozim zadnjih dana. A sto se 170 hoda tice...a nis...ff kacigu na glavu i yeeehawww :P Polako pa sigurno ;) Za pocetak idu DH gume dolje, a pogotovo zadnja celava...uff sto me namucila jucer. Kraca sic stanga, crni volan (ili plavi ;) ), moje slx-ice :D i onda dalje polako. @ Irvin ...jao i naopako :chears:. Borit ces se ti za zadnje mjesto..kazem ti ja..samo zaje***** :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:15. |