![]() |
Citiraj:
Poslušao sam ga live u Berlinu u 11 mjesecu i stvarno je nezaboravno iskustvo. |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=UqiN...yf4vLj&index=2 Ne želi mi linkati dobro, ali evo ga. Capt. Ramsey: Mr. COB! Chief of the Boat: Yes, sir? Ramsey: You're aware of the name of this ship, aren't you Mr. COB? Chief of the Boat: Very aware, sir! Ramsey: It bears a proud name, doesn't it, Mr. COB? Chief of the Boat: Very proud, sir! Ramsey: It represents fine people. Chief of the Boat: Very fine people, sir! Ramsey: Who live in a fine, outstanding state. Chief of the Boat: Outstanding, sir! Ramsey: In the greatest country in the entire world. Chief of the Boat: In the entire world, sir! :care::care::care::care::care: |
U videotekama je dostupan BR sa višekanalnim Dolby TrueHD i atmos zvukom smiksan onako kako je Zimmer to zamislio.
Ako nisi osuđen na stereo ili sluške to je grijeh gledati na yt. |
Citiraj:
|
Od koga ste culi za taj film :p
poslan link na PM :) Pogledao sam film prije 2 godine, zaboravio sam na njega , pa slucajno naletio ponovo na njega prije 2 mjeseca pa sam tu i postao da si ga pogledate ... Citiraj:
Citiraj:
|
Imas ga na youtube 1080P verzija s engleskim titlovima.
|
Freaks (2018)
pogledao sinoć i ostao ugodno iznenađen. Treba malo da se radnja zahukta, ali poslije je baš uzbudljiv. Usput, nevjerojatno mi je kako današnji klinci glume. Ova klinka mi je za Oscara. 8/10 |
Citiraj:
Ponovno sam reprizirao klasik Vera Cruz (1954) i brutalni The Hunting Party (1971), oba vrijedna gledanja. Prvi put sam pogledao The Trap (1966) i ostao ugodno iznenađen. Meni bolji od Jeremiah Johnsona. :) Glede Olivera Reeda, koji glumi u 2 od 3 navedena filma, ovo sam našao pod biography na IMDB-u: He died of a heart attack in a bar after downing three bottles of Captain Morgan's Jamaica rum, eight bottles of German beer, numerous doubles of Famous Grouse whiskey and Hennessy cognac, and beating five much younger Royal Navy sailors at arm-wrestling. His bar bill for that final lunch time totaled 270 Maltese lira, almost £450, about $594.72. Jebate, koja životinja. Takvi ne umiru od koronavirusa. Njima je to prepičkasta smrt. :D |
Ako se ne varam, umro je tokom snimanja Gladijatora.
|
Citiraj:
Ono što je dosta važno kod njegove smrti, da je on bio liječeni alkoholičar i borio se s tim godina. Prije snimanja Gladiatora nije pio mjesecima, bio je sretan i staložen. I naletio je u "The Pub" gdje je bio "drinking competition" i eto, sve ostalo je rečeno. Dosta je poznat po svojim alkoholičarskim zahvatima i to mu je bio način da se dokaže, čak se i hvalio time. Citiraj:
Citiraj:
|
nisam znao za ovo, ali mi se po boji lica čini da je tijekom cijelog snimanja pohodio taj pub :D
|
Citiraj:
Ovaj grizli je nenadjebiv u žderanju hot dogova, ali ne znam bih li se kladio na njega da je natjecanje u eksanju žestica i da je umjesto malog Japanca Oliver Reed na drugoj strani. :D |
Jbte kakvim glupostima se ljudi bave :D
|
Citiraj:
|
Neznam koliko je prica bolesna na filmu, ali neke scene su stvarno bolesne. Evo neki dan pao meteorite u Sjevernoj Hrvatskoj, da je palo ovo bilo bi veselo, haha
|
McLaren (2017)
Preporuka za ljubitelje motosporta! Jednostavno, mozda cak i 20ak min prekratko, no pokriva ono najzanimljivije o Bruce McLarenu. 8/10 |
The Aeronauts preporuka, vizualno lijep film sa zanimljivom tematikom osvajanja neba. Nadahnut prema istinitom događaju.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
zašto lažeš ovaj napaćeni narod :( Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Trebao bi krajem 2020 čini mi se. |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
+ timothe je trenutno vruća roba
|
Trenutno najbolji redatelj. Blade runner mu je remek djelo, u stvari sve kaj snimi pozlati.
|
A dobro, ako vi tako kazete. Meni Blade Runner, nastavak jel, i nije bas neko remek djelo. No svejedno, meni i dalje po posteru ispada da je Timothee Chalamet napisao Dune a Senis Silleneuve onda snimio film.
|
Meni je od njegovih filmova najbolji Arrival a i Prisoners mi je dobar. Ostalo mi je nedorečeno/potrebuje ozbiljnije editiranje. Bladerunner spada u potonju kategoriju, ozbiljan i odgovoran director cut bi morao odstraniti dobrih 45 minuta manje bitnih i nebitnih sadržaja.
|
Pogledao sinoc Lucy (2014) na RTL-u.
Izgledalo obecavajuce, a onda pad odusevljenja. Sve nesto isforsirano, strc, brc... I jos vrhunac sto sam izbqcen iz dnevnog u sobu pa gledao na ajfonu 🥴 Moram naci neki bolji SF koji nisam do sad gledao 🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk |
10 Cloverfield Lane
Drugaciji SF od Lucy ako nisi gledao. Meni odlican. ili Blindness prije vec preporucen od nekog kolege. Za ovo doba odlican film, malo da se vidi sto ako bi Koronavirus popoz... kako bi izgledala karantena. Dobro nebi mozda bilo ovako strasno jer ipak ovi nevide a sa koronom vidis pa neces ugazit u govno. |
Koliko vidim, 2020 dolazi i Dune serija, isti redatelj.
Ili se pak spominje kao dio serije. https://www.imdb.com/title/tt1046687..._=nm_flmg_dr_1 Moglo bi dobro to sve biti. Knjige su odlične. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:54. |