![]() |
Citiraj:
Još ako manje nabijaš kilometre. Stoga ne očekuj jer sve ovisi o tebi. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Citiraj:
Savu s3 nisam potrosio u 8 godina :lol2: A na bivsem autu sam napravio 10000 km po ljeti na ug9 Tad sam u 2 sezone na njima skurio 1,5 mm. Mislim da to dovoljno govori i zato ocekujem da tolko dugo traje. Inace je stvarno poprilicno meka smjesa gume. |
Audi A4 2.0 TDI za 361000 kuna? WTF???
|
Initiale Paris Energy dCi 160 EDC
EP A5H6R A6 118 (160) 116 258.091 kn 25.809 kn 283.900 kn onaj ružni talisman :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nego, ne mogu vjerovati da nitko nije komentirao preporođenog Golfa. Zar nitko nije pratio livestream predstavljanja? :D
|
Citiraj:
kakav u ulici imam primjerak ovog initiale pariza... smrznem se svaki put kad ga vidim. imao čovjek superba, tiguana, tuarega i sada je na talismanu koji zgleda ko miljon dolara. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kolko košta C klasa 180d sa sličnom opremom? :)
|
a audi ili bilo koji sveti trojac je cijepljen od vijeka trajanja? pogotovo danas... mislim možeš uvijek dati još više para za isti motor u mercedesu ;)
|
Bas me zanima kak vozi dci 110 u Talismanu. Nema bas nest testova te varijante na poznatim mi jezicima..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Laguna vs A4 |
vjeruj mi šmek da vidiš ovaj koji sam stavio initiale uživo zaboravio bi i audi i a4 i a5 i a6... dobro možda a5 ne :D
volim audi dizajn i nemam ništa protiv (dapače), ali full nakrcani talisman je takva pojava na cesti da ti pamet stane bez obzira na klasu. full led naprijed pa i taj "c" okvir daylight led stripe-a, ma ono nema greške. |
Mislim da ce ova rasprava nadjacat raspravu sa uljima lol.....Precijenjeno francusko govno za 300 hiljada kuna ili precijenjenjo švabsko govno za 300 hiljada kuna....dream team dilema....
Podsjeca me na onu zajebanciju kad oces nekoga sprcat pa ga pitas jel ti znaju starci da si gay? Kaj god odgovoris nije dobro :mrgreen :mrgreen |
Citiraj:
Sjedio sam u njemu, nisam se vozio, i na prvu mi je novi Mondeo kvalitetnije napravljen unutra od tog Talismana. |
Citiraj:
Isto i da vidiš pošten A/S4 ili A/S6 vjerojatno ne bi gledo Talisman :D Znam kako zujim kad se vozim ili hodam gradom. No dobro većinom to budu S modeli. RS je pak svijet za sebe, kako pojavom tako i cijenom A drugo, mene se iskreno baš nije dojmio interijer Talismana, tj Audi ima meni barem osobno puno ugodniji interijer. No opet, to je meni osobno. |
baš u initiale parizu si sjedio?
edit: sve je meni jasno samo koliko košta a/s4/6 tako nakrcan? nisam pričao o interijeru, ja sam prvi protiv tih all-around ekrana di moraš prtlj-prtlj stalno i zgubit glavu zbog 2 stupnja na klimi, nego ovako površno pričam o izgledu. |
Za koji tvrdim da je IMHO sranje (c180d), i to vec nebrojeno putao rekao, al vama renault loverima je to jedini argument, gdje sam spomenuo mercedes u ovoj prici ? Dakle smijali ste cijeni audija a renaultova je opravdana ? I da na brojku od 100/1000 auta defitivno ces vidjet vise ispravnijih audija za odredenih broj godina nego taj francuski spejs satl, kao sto rekoh gdje su sad sve one moderne lagune ;) ? Jos nesto, koji to motor renault ima u ponudi a da nije 1.6, nebitno dizel/benzin , a koja je ponuda motora cklase/bmw 3, audi a4? Trn u oku je sto mercedes koristi renaultovo srce, ali sto jaguar koristi PSA motor koji kosta jos duplo od svih navedenih to je ok, jer je to "britanski dragulj". Cijena bmw 318xd 280k kuna, 320d 280k kn, audi a4 2.0 tdi 280k kuna i vi bi kupili 1.6 talismana ? No da, zaboravio sam da je ovo forum gdje je renault kvalitetniji automobil od bilo kojeg svabe/japanca :)
|
Citiraj:
A di bi u Kanadi sjedio u Renolu bokte :D Komentar se odnosio na to kako unutrašnjost izgleda. No sjedio sam u S/RS Audijima, i recimo iz RS7 ne bi izlazio van nikad, ok lažem bi jedino kenjat :D |
Renaulta u Kanadi može gledati samo na slikama... :D
|
|
Ne znam točno koja je oprema bila, al onaj Talisman na autoshowu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam se sad odnosio na to kako izgleda Laguna vs A4 već samo na stanje auta i cijenu. Čisto sumnjam da je ona Laguna s linka u išta lošijem stanju od navedenog A4. Problem je što kod nas taj rabljeni A4 košta pun kufer previše baš zato jer ekipa zabrijava da je neuništiv. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |