![]() |
Citiraj:
za cca sat vremena filmić od jučer ide... da i ja potvrdim dotku danas, bilo je baš fino...filmić bude sutra, sutra mi amis dolazi sredit liniju :) |
ok, ajdmo i mladi i stari da nađemo kompromis za nas sa 25 godina :D
u 8h kod konzuma pa je to taman na pola puta svakome :D |
ma ti i lovro ste rejseri lako nas dostignete jos putem, mi smo se dogovorili jos prije mesec dana da krecemo u 7, vozimo laganini bez puno stajanja...
ja moram pazit na srce i tlak tako da nije opcija ici kasnije radi vrucine i vlage... izmedju 7,30 i 7,40 prolazimo konzum... |
ja sam sve samo ne rejser :D
lovro pak može sustići ekipu... gle, ajd cimnem ti broj mobitela na PM, pa mi cimneš SMS u subotu ujutro kada krenete iz zaprešića (to je znači 20-30 min prije vašeg dolaska), taman se ja stignem obleći i doći do konzuma... ok? |
|
Može li se na kotač sa franc. ventilom ubaciti zračnica sa auto ventilom?
Idu mi na živce ovi tanki, pa moram stavljati auto nastavak, pa se kapice trgaju i gube, pa stalno pumpaj gume... Ili je ovo zadnje ipak do same zračnice? Da li bi bilo kakvih posljedica po felgu kada bih malo proširio tu rupu bušilicom? Imam običnu i dremel, možda bi bilo bolje dremelom radi većeg brojaj okretaja? Samo je pitanje ima li dovoljno snage... |
Možeš proširit rupu, samo pazi da rubovi budu glatki a ne oštri da ti ne rasjeku zračnicu, i ja sam na svojima proširio...
|
Citiraj:
Koji borer (valjda 4 ili 5) i kakvu bušilicu si koristio? |
nisam koristio borer nego okruglu turpiju, ljudi tu koriste borer, izmjeri ventil, prema tome odredi brer i proširi rupu, nije to nauka
|
Citiraj:
Svejedno je kakve zračnice kupim? EDIT: mislim na proizvođača. Postoje li kakve razlike? |
Continental u RogJomi (ponesi kabanicu da te ne pljunu tamo) ili Kenda u MarkoProjektu.
Haro iz DSG-a i Hutchinson iz Keindla su govance. |
Obavezno izvadi zračnicu i probaj od kakvog je materijala, ja sam kupio zračnice u intersportu ( bilo mi usput ) i grunule su obje jer su se već u plastiku pretvorile...
|
Evo odlicnog primjera ulozeno-dobiveno http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=76236
|
da imam pare uzo bi cisto za probu, rijetko se prodaju velike carbon rame, uglavnom su neke minjature...
|
Ajde daj na 8h prebacite kod konzuma , stvarno mi se neda ustajat u 6:40 da odem na Sljeme , a bome ni ić spavat u 10h navečer dok su Olimpijske igre u tijeku. Ak nećete prebacit idem sa Šimetom po Lojsteku.
|
Da nejdem gore non stop prek kustošije....a cesta i lojstek mi nisu neš napeti....ja bi sutra isprobao markuševački makadam...pa sad kolko ovak po procijeni ima do Lugarnice ili di bu te se već nalazili ???
da nabacimo neku avanturu..:lol2: |
Pošto je Deda pica i boji se sunca , ja idem u 10h na tunel. Tko je sve osim Šimeta i mene sutra tamo?
|
Daddy...buy me this...pretty please, I need to have it :D
Citiraj:
|
Iako nikad nisam isao Markusevackim makadamom gore (dole jesam) dat cu si za pravo tvrditi da je to valjda jedna od najglupljih i najdosadnijih ruta za uspon :D
Otidji bolje Bidroveckim, meni je odlican, jedino sto do Lugarnice imas 3 dana jahanja. |
jel dosadniji i od Kustošijanskog makadama ??? :dajpivu:
|
Pozdrav ekipa, imam jedno pitanje za vas bajkere. Prije dva dana dao sam bajk na servis radi kliktanja u pedalama. Uspostavilo se da nisu pedale nego pogon te je bilo potrebno to raskopati i popraviti što je i učinjeno. Kliktanje je nestalo. No slijedeci dan sam primjetio crmu fleku(od masti cime je majstor podmazivao valjda?) ispod bajka tj. ispod pedala. Tako je bilo i jucer no danas nije bilo curenja. Jel se trebam zabrinuti ili samo pretjerujem? Da se zna totalni sam laik za bajkove.
|
moguce da je visak masti izasao van.
pokupi sa krpom ili necim slicnim i promatraj koji dan (nakon vožnji) promjene. najviše na to kliktanje inače, mislim da nije ništa kritično ! :beer: |
makadam ko makadam..imas nekih 70min do lugarnice(neznam kak se vozis)..nije prestrm..dosta je laksi od bidroveckog...
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
ti si pica kad se neces ustat.... znas da sa svojim dijagnozama se opce nesmem vozit, a ti si na feriju i problem ti se ustat, tc tc, kaj bu tek kad bus moral ici delat.... ja idem jos dovrsit zobene i krecem...:chears: |
No sikriki raja, ja ne idem dns (na straži sam). Samo opušteno!¨:D:goood:
|
evo mene doma, već se i otuširao :D
ko nije išao sa nama propustio je odličnu vožnju.... deda ide ko zmaj, sere on dosta da nemre a zapravo može. mirta i zlayo standardno na razini :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odlična vožnja danas, razbacali se po 52-ki. Ja malo više od ostalih :goood: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Tak jasno da je opet bremza u igri. Zablokirao prednji kotač, proklizao, smotao se volan u desno i ja prek volana. Zgrebal sam se samo zato kaj se nisam uspel skotrljati jer je bilo strmo :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |