PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98655)

De5tr0yer 29.05.2013. 22:34

pohaskontam ja ću odvalit hahahaaha :D

Hvala i što me bilježiš kao lijevo smetalo u autu, rado bih išao vidjeti barem ali otom potom :)

Nu, već rame mičem bez bolova, samo da mi maknu ovaj povoj da se normalno mog oprat pod rukom. Doduše vako lakše zaspem kad me omami al nije praktično za narod :D

Vuco 29.05.2013. 23:18

Citiraj:

Autor Irvin (Post 2404588)
ahahaha, to si ti drobio gore :goood:. Penjemo se mi, i Dado ispred mene, kad ono nešto armagedonski lupa, čupa iznad glava i pitam ja Dadu: Jes čuo ti ovo? Veli on, jesam. Eno gore neki lik vozi...kad ono ti NN :D i to tek sada pohaskontam :kafa:

Elem, 9etka je u eXtra stanju :goodnite:

Morao sam brzo doma pa sam 57-icu izganjao. Danas me slusao bajk nevidjeno i bas sam gustao.
Jesi probao novi setup/kokpit ?

Željac 29.05.2013. 23:44

zapadnjaci, vrapče u 9 ?!

:beer:

2 die 4 30.05.2013. 02:58

Sumnjam, obzirom na vrijeme u koje ovo pišem :D

Irvin 30.05.2013. 07:15

Citiraj:

Autor Vuco (Post 2404618)
Jesi probao novi setup/kokpit ?

jok, lula mi je još u pripremi i čekam volan, nije mi vakat stavit lulu bez dužine :)

trebo bi, aBd, sjutra u petak popodne preuzeti volan. a onda bi mogo u sub popodne ga oprobat, jupi.

Željac 30.05.2013. 09:02

Bemti kisu ! Sutra ce biti lijepo (jer imam obaveza), a za vikend ce padati bez prestanka :D

Shoshy 30.05.2013. 09:13

Citiraj:

Autor Željac (Post 2404692)
Bemti kisu ! Sutra ce biti lijepo (jer imam obaveza), a za vikend ce padati bez prestanka :D

Wooo, sanjkanje :D:D
Ima ko gume za blato? :D

Il Capitano 30.05.2013. 12:30

E mene kad krene onda krene :hitthewal:

Kak zadnjih dana obitavam po svim mogucim oglasnicima u potrazi za prinovom, neki dan mi uletio ko budali šamar, na tabli, Giant Reign 2 2012 (taman za do teretane :D)http://www.giant-bicycles.com/hr-hr/...2/10917/55194/
za ok lovu s računom, ove godine nije niti vožen. I dogovorim se sve s likom, u subotu će mi dofurat preko grane i to je to. Već sam napravio mjesta u sobi. I javlja mi jučer da ga je prodao dobrom frendu, sori. Pa ovo me više pogodile nego kad su mi bajk maznuli, baš sam se bio nabrusio :fuming:

Eto zamolio bi sve ako netko naleti na nešti tipa Spec Stumpy fsr ili Pitch, Giant Reign, Remedy ili nešto slične geometrije drugih proizvođača 140-160mm hoda, u dobrom stanju i do nekih 8000-8500kn nek mi javi :goood:
Jos malo ću na godišnji da da se imam s čim vozit :fiju:

Kaj mislite o ovome?
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/l...-oglas-7593773
Koja bi bila realna cijena?

P.S.
A za grad mislim u međuvremenu složiti nešto ovak
http://img69.imageshack.us/img69/8195/dsc00552jr.jpg

riceburner 30.05.2013. 13:57

kaje ovo, ni jednog bikera na leusteku i u lugarnici, pa nije valjda da vas je malo kise obeshrabrilo...

vga killer 30.05.2013. 14:04

Kaze onaj koji doma sjedi i čila i čeka da kisa prestane da se ode vozit :p

Ak ne bu iza 4 padalo zovem te i dolazim po bajk

riceburner 30.05.2013. 22:53

Citiraj:

Autor vga killer (Post 2404821)
Kaze onaj koji doma sjedi i čila i čeka da kisa prestane da se ode vozit :p

Ak ne bu iza 4 padalo zovem te i dolazim po bajk

daklem kolega nije imal srece, kisa padala ko mutava :hitthewal::hitthewal::hitthewal:

no da i drugi vide, imal sam cast jednog starog ljepotana dovest u stanje kakvo zasluzuje, totalni gust za radit ...:no2drug::no2drug::no2drug:
povratak u mladost i dok su se bicikli delali kak se spada, kad je pisalo da ima LX opremu onda je sve LX, a ne ko danas samo zadnji menjac XT i odma je celi bajk XT oprema :nono::nono::nono:

Pohrani.com
Pohrani.com
Pohrani.com
Pohrani.com

:dajpivu:

vga killer 30.05.2013. 23:49

Jedva cekam da ga vidim u zivo...ovak sam ga zadnji put vidio kad smo ga uzeli. Od onda je bio prljav :D

zubich 31.05.2013. 11:14

Jebački izgleda ovaj scott, volio bi tak nešto voziti za na posao itd.

SileTzar 31.05.2013. 11:35

Kak ide na SPD-u, jesi se izubijao već? Kad ćemo nabacit utrku steel vs steel ;)

zubich 31.05.2013. 12:40

Trkali busmo se kad se vidimo jednog ljepog dana :) ti si uvijek na nekim privatnim vožnjicama pa te se nemre ulovit :)

SPD mi se pokazao odličan i do sada sam samo zadovoljan sa njim... Imam okruglo 0 padova jer bi se svaki put iskopčao na vrijeme. Jedini problemi znaju biti na ukopčavanju jer još nisam izvježban pa ako sam na grbovitom terenu a nisam se uspio ukopčati postane malo gusto, no sve u svemu, jeben mi upgrade.

riceburner 31.05.2013. 12:42

za pocetnike su bolje ritchey pedale, lakse se ukopcavaju od shimana...

SileTzar 31.05.2013. 13:00

Uvijek sam ja tu negdje, ne možeš se sakrit ;) to kaj ste vi lijeni produžit od Risnjaka do Lugarnice pa vas se mora po Medvednici naganjat to je drugo.

Shimano all the things Deda.

Lovrix 31.05.2013. 13:52

Da imam novce, uzeo bi ga iste sekunde. Pa samo vilica i shock pokrivaju 80% cijene cijelog bajka!?!

http://mtb-forum.si/phpbb/viewtopic.php?f=38&t=146135

SileTzar 31.05.2013. 14:13

Kramp.

De5tr0yer 31.05.2013. 14:43

Bajk samo čeka nekog s lovom. 240 nabe... Geez.

Jedna pohvala za Slovence, http://www.factorystore.si/

Nakon što sam u protei dobio glatki odjeb da mi ne mogu nabaviti držače bužira na downtubeu (koji su isti na valjda svim spec bajkovima), bio sam prisiljen javiti se susjedima koji su me odmah pitali koliko komada trebam. Nakon što su za tjedan dana dobili to u dućan tek su me onda tražili uplatu. Uplaćeno u srijedu, danas UPSom došlo na kućni prag.

riceburner 31.05.2013. 16:33

love se zadnji vozovi povrata DDVa :D:D:D
nisam slusao zenu koja ima kombinaciju RORO RARA, nijesam bio zadovoljan gripom RARA napred, tako da sam i ja napred presel na RORO, prednji RARA ide na vakumiranje, pa na hladno i tamno, dok se zadnji ne podere :goood:
plus malo sminke zeni, colormatching bidoni :fiju:

Pohrani.com

Flayer 31.05.2013. 16:41

Zvučiš ko pjesma Lady Gage :D

night_rider 31.05.2013. 18:03

@Jakesevic
Drzi se, brz oporavak ti želim!

@Okruglica
Super filmić.. Kad nabavim prave lampe, bit će nocnog Sljemenarenja:chears:

Danas ujutro Nik, RNHX1 i ja otprašili Sljeme.

INA "bike zona" na Ksaverskoj cesti.. testiranje stalka, fora!:)

op. a. Šumarija je počela i po Leusteku prolazit teškom mehanizacijom!:baad:
Razjebali su cijeli potez od 300-400m pred odvajanjem za Runolist.
Kad planinari krenu masovno, bit će na tom mjestu žešća kaljuža!

Sumorno vrijeme, temp oko 5°C, niski oblaci i kiša nisu nam smanjili gušt za pedaliranjem..

Čak se ni TV toranj ne nazire kroz nisku naoblaku

Lugarnica je nešto previše često zatvorena petkom?!:stoopid:
Toplu peć pronašli smo u Grofici i uz žali bože razvodnjeni "Sljemenski gulaš" + topli čaj, nekako smo se zagrijali.

Plan dolje 12ica!

Priprema za spust, navlačenje svega i svačega na sebe!
Ja sam totalno fulao obleku,, nisam uzeo cak ni dugu majicu (osim suskavca), a o navlacnim hlacama da i ne govorim,,:fiju:
btw. pojma nemam kakav je ovo ograđeni objekt? to je valjda trebala biti neka trafo stanica ili ko zna kaj,, ali nije trenutno nikaj, osim zbetoniranog temelja za nešto?!

Nik, početak 12ice

RNHX1, Zorro Maskirani osvetnik! Ponovo po Sljemenu potezom mača i znakom Z, on brani slabe i osvećuje počinjena mu zla! :D

Pozdravi šumariji!:fuming: Također su i taj dio razjebali i razrovali,, fino posijeku drveće i ostave nasred staze! Jebe se njima živo..

Pogled na Zg s brzog i blatnog dijela (gorni dio 12ice).

Ganjanje po singlici, nakon križanja s cestom.

Medvedgrad.

skupljanje dojmova i priprema za završnu strminu:
mokro i sklisko korjenje!:cool:
[opaska] taj strmi dio nisam slikao, jer sam vozio i čupao živu glavu da ne završim naglavačke kao prošlu subotu.. mislim da sam pomalo apsolvirao kako je "pametnije" u trenutku dok me hoće hitit na kamenu prek volana, jednostavno samo pustit zadnju bremzu.. nego da me prevali prednji kraj..
(iako je lako to sad reć:kafa:):D
Mada je i to nekad "sticky situation", pogotovo npr. kad je odmah nakon kamena bukva!

Pogled again na Zg s parkirališta restorana "Šestinski Lagvić".

Usvinjotina. i SIDI su dobile smeđi premaz :beer:

Srećom, danas se nitko nije sašio!!
Btw. ja još osjećam bolove od pada prije tri tjedna, u nadlaktici i nozi. A od subotnjeg pada na Lipi-Rog, osim što me cjevanica boli i na dodir, zgleda da sam si fino nabio rebra, cim dignem više lijevu ruku, samo me zareže bol.. a prilikom smijanja i tek kihanja da ne govorim!:nono:

Kiša nam se smilovala! Jedva da nas je uhvatila,, nešto malo na usponu i mene malo žešće u povratku po Savskoj. Tako da sam ipak doma došao mokrih gaća.:D

Irvin 31.05.2013. 19:59

Psunj - lemozina

HIiM raja,

'ko je bio zna, tako da popis nemoram stavljat...Dok sam se zdogovaro sa Santom, momak je samo spomenuo da ako možemo koju kunu ostaviti za održavanje staza na Psunju, znamo kolko je to posla i šta sve treba, a pošto ne naplaćuju upad onda je rek'o da ako šta skupimo da uplatimo na račun kluba Titan.
Kontam da je to u redu i za skupljanje da se netko sam prijavi pa da skuplja kroz par tjedana na Sljemenu i onda im uplati. Bilo nas je kolko se sjećam 14ero i cca 10-15kn mislim da je dosta za koju litru bemzina i za nove grablje :)

P.S. da se nelovimo po Sljemenu pade mi napamet da se dobrovoljac prijavi i da svoj tekući račun pa uplatimo ko ima int. banku doma (kome je tako lakše).

Živi bili pa se vozali! :chears:

EDIT: ovo je Debeli rt kaj smo ostali kratki sa vremenom

evilZlayo 31.05.2013. 20:11

izvrsna ideja irvine, rado ću sudjelovati. ako treba prilažem i moj tekući račun za skupljanje love.

Irvin 31.05.2013. 20:18

Citiraj:

Autor evilZlayo (Post 2405771)
izvrsna ideja irvine, rado ću sudjelovati. ako treba prilažem i moj tekući račun za skupljanje love.

eXtra, fala kaj si dobrovoljac :)
tekući onda Zlayo i skuplja, pa kome valja tako ili lice u lice u LOOgarnici :fala:

evilZlayo 31.05.2013. 20:45

daklem 2402006-3205995486 u erste banci.

Zlatko Vlašić
Trg mladosti 8
10290 Zaprešić

naravno, vjerojatno ćemo se svi više manje vidjeti kroz vikend - dva - tri na lugarnici...

Okruglica 31.05.2013. 20:55

Neki mozda i na utrci u nedjelju?

Btw, Irvine...ooodlicna ideja.

riceburner 31.05.2013. 20:55

@onyx: al sam muzikalan, kisa me unistava :)

@nocni: wtf, di su kotaci???

night_rider 31.05.2013. 21:07

u futroli! nisam ih još stavio.

Bravo Irvin, odlican prijedlog! decki su se fakat potrudili sa pripremom staza.
Kad vidim Zlayu definitivno dajem prilog

the55mic 31.05.2013. 22:29

Citiraj:

Autor Irvin (Post 2405764)
EDIT: ovo je Debeli rt kaj smo ostali kratki sa vremenom

Uffff, je mi žao sad... Al neka, drugi puta je naša! Samo NN

crocus 01.06.2013. 08:53

Tu je jos i FR :)

De5tr0yer 01.06.2013. 10:41

Ta staza je uvijek zarasla bila kad smo dolazili... Kupine i šikara.

2 die 4 01.06.2013. 12:41

Ekipa, dali dolazite sutra na https://www.facebook.com/events/289948387794124/ GRMU?

Ako da, kada i gdje se mislite smjestiti?
Ja sam imao namjeru doći i vidjeti malo kako dečki drobe, pa da se podružimo svi zajedno!

Ajd javite tu.
Hvala.

SileTzar 01.06.2013. 13:29

Ja bi došao samo da upoznam genija koji je napisao ovu najavu

"Ljubitelji adrenalinskih sportova u kojima vam samo jedan krivi potez može značiti trajnu ozljedu a u nekim slučajevima čak i smrt, sve više dolaze na svoje, bez obzira na rizike. Biciklistički klub “Promet” 02.06.2013. organizira downhill utrku na popularnoj zagrebčkoj Grmi (Grmoščica)."

Bumo se čuli Bane, zasad ne znam niš ali ak ću dolazit nazovem te.

Nik 01.06.2013. 13:51

Ja sam danas otisao na jednu ranojutarnju voznjicu, tako da sam vec u 8:30 bi u Lugarnici - pecka grije, zeleni caj se pije, vanka 5.5°C ;)

Dolje 18ica do Njivica, tu skrecem prema Pilani i odvajam se na Strmopec, i sa Strmopeci stnadardna ruta do Pilane.

18ica je dodatno rasturena, toliko da vise nema staze vec blatni autoput i hrpe zemlje - katastrofa:

Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com

Lovrix 01.06.2013. 13:51

Genijalno, ovime je privukao hrpu roditelja sa djecom koja žele gledat kako ljudi umiru u šumi. Dobro da nije napisao kako jedan krivi potez može izazvati apokalipsu i uništenje Sunčevog sustava.

Neki plan je otić na Sljeme pa doć na Grmu gledat ekipu. Ko sve vozi sa foruma? Ja ću danas otić malo stazu pogledat pa javim stanje.

Shoshy 01.06.2013. 15:35

Citiraj:

Autor Lovrix (Post 2406042)
Ko sve vozi sa foruma?

Samo ja i onyx ak se ne varam. Letit cemo posvuda, staza je klizava da se smrznes

De5tr0yer 01.06.2013. 16:18

Sretno dečki :) bit će zabavno po blatu. Meni nažalost noga baš nije za hodanje i stajanje pa se nemogu dovuć do gore.

Medvednicu pile uzduž i poprijeko...

zubich 01.06.2013. 17:35

ja se sutra vračam sa puta u još za sada nepoznato vrijeme, ali volio bi doći do 15h...

uglavnom, kada dođem, odmah sjedam u auto i idem na grmu gledati pa se vidimo gore...

ps, destro, ako želiš, mogu te pokupiti pa ne moraš puno hodati :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:57.