![]() |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0082351/ http://www.imdb.com/title/tt0079240/ |
meni su epic astronauti oni... svemirski kauboji ako se ne varam.
gledao year one... imho nezasluženo ima 5.0 na imdb-u, film je oke, smiješnih scena ima fajn, ali dobro meni su jack black i michael cera stvarno odlični pa možda nisam objektivan crank gledao ponovo i onda high voltage... obrisao high voltage nakon gledanja, prvi je oke i priča transportera se ponovo ponavlja (1. oke, ostala 2 smeće brutalno) ghost of girlfriend past... nedjeljni filmić, isto oke za pogledat, pogotovo sa boljom polovicom bruno totalni rofl... od sveg hype-a oko njega (što dobrog, što lošeg) ne mogu jednostavno vjerovat da nitko nije spomenu EPIC kraj, ali doslovno EPIC... cura i ja smo ostali 5 minuta otvorenih usta u nevjerici da je moguće tak nešto napraviti :D |
Jučer gledao u kinu Lopove, ok filmić za pogledat ali ništa više. 7/10 Skoro sam zaspao, al to je vjerovatno zato što sam išao u ponoć u kino :)
|
Babysitter wanted (2008.) - nezavisni, niskobudžetni horor. Nabavio sam ga samo iz jednog razloga - u njemu igra (sporednu ulogicu) Nana Visitor A.K.A. major Kira iz DS9. Nisam previše očekivao od filma, ali me je on vrlo ugodno iznenadio. Iako me nije pretjerano prestrašio, riječ je o vrlo zanimljivom i nepredvidivom filmu. Jako, jako dobro :goood: Evo njemu čvrste osmice. 8/10
|
Jebote INGLORIOUS BASTERDS kao da je napravljen za mene :D:D Na stranu kaj me "pratilja" udarila torbom kad smo izlazili iz kina da kakve je to boleštine vodim gledat, al film je do jaja- Ma predobar! Mislim da ću ga otić još koji put gledat:D
|
Danas pak bio na Nemilosrdnim gadovima, inače nevolim Tarantinove budalaštine, al ovo je film godine, carski film. Jedan od onih gdje ne želiš da završi(osim što te steže da moraš na wc) :)
|
Citiraj:
Evo ja taman završio Pulp Fiction...po tko zna koji put. A šta se tu više ima za reći...:care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ova je recimo moj favorit: http://www.youtube.com/watch?v=f6csp2fZt2E&feature=fvst |
Citiraj:
|
ma pjevanje.
pogledajte prilično anonimni... glumi roy iz it crowda i generalno je oke film - http://www.imdb.com/title/tt0910554/ |
Citiraj:
|
molim vas neku urnebesnu komediju do petka (moze i starije,dolazi mi zena pa nesto cemo gledati)...fala pusa
|
Citiraj:
:suicide: |
Pogledao Petak 13.Nije loš, ali klasičan horrorac.
|
Citiraj:
Tako ti je to čim je nešto duže od 6 miseci.:D |
Citiraj:
Cura i ja smo ga ledali nedavno i razvalili se od smijeha. |
|
da
Citiraj:
a vratit će se u Districtu 10. Npr. lik će postat tamo neki vođa, a cijeli film će ga hvatati opet murja dok se on pokušava "popraviti". Ucjenjivati će ga preko žene, a on će se predati i zeleni će doći u pomoć pa će nastati makljaža. Na kraju će facer sa ženom pobjeći na njihov planet... :) |
Citiraj:
|
Ugl jel ima netko nekakav link " za kupit hellsinga " ? :D .Eo sad pogledao event horizon, a onako osrednji film, nis posebno, glumacka postava je onak klasika za to doba , al radnja mi je bzvz , meni to uopce ne lici na horor.
|
Citiraj:
Mislim, a ako baš neš hočeš za curu, stavi onu glupost od Twilighta, a ti se dobro urokaj da izdržiš tih sat i koliko već traje! |
Citiraj:
nije zena crkveno, nego spolom zenka XX btw:fala decki:chears: |
Citiraj:
|
Tron Legacy trailer :goood:
|
Nisam se javio,bio sam gledati još u petak Code,iliti Lopovi,iliti kako se već zove onaj film sa Tunjom Banderasom i Morgan Slobodnjakčovjekom.:D
Uglavnom nisam ništa očekivao,niti smrad niti miris,a dobio sam solidno provedenu večer,ne zbog cure.:D:fiju: Sam film sa krađama je pomalo izlizan i viđen,pa blago rečeno 350 puta,ali nagli obrati na kraju filma,pitanje tko je tu koga zajebao,Rade našegorelist Šerbeđija u miniulozi,a opet presudnoj za film, dali su filmu dobru,svježu dimenziju. Ono što me zabolilo je zaista očajan soundtrack,i vrištanje grupice lezba zvanih TATU,not gonna get us,u jedno 20% filma,to je kao neki lajtmotiv,diranje po pi..,i not gonna get us,mislim :wtf2:. Što Rusi nemaju hiphopa ili metala,da film dobije na agresiji. Zvuk je po meni promašaj na kvadrat. Gluma je u redu,Banderas je standardno u ajfakevriting ulogama,pa je i ovdje uspio prasnuti žensku, Freeman je mudrac,i ovdje je kao mudrac, Rade je Godfather na Šumadijski način,i to mu je uspjelo,i sve u svemu : 6/10 Solidno izveden film,i preporuka za ubiti večer,ili oko..ili neke klince šta vam idu na živce,u kinu.:kafa: |
Pogledajte film " Frequently Asked Questions About Time Travel".
Britanski Sf film s elementima komedije, svakako preporuka SF fanovima :) |
Citiraj:
jučer me oduševio the boat that rocked... jedan tako pozitivan i generalno fell-good film nisam gledao stvarno jako dugo + tematika 60ih i rađanje rocka samo je dodatno "ulje na vatru", moja najtoplija preporuka! |
Citiraj:
|
Meni je prisjela.:D:flyingey:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pitanje... Prijedlog za neki dobar anime s vampirima. Dosad sam pogledala Hellsinga i Vampire Knight. Vampire Knight mi je predobar, pa bih nešto u tom stilu.
|
Citiraj:
|
greska - moze brisanje
|
Khm, gledala. :D Našla sam ih par zanimljivih,taj vampire hunter D, Trinity Blood i trećeg ne znam napamet. :D Tak, nekaj od tog ću pogledat.
|
Imas i Blood+. Jedan od boljih koje sam gledao je D. Gray man.
|
Citiraj:
dost hvale Nightwalkera, nisam gledao, al eto.. mos i to pogledat ;) |
Hvala, nekaj od togas bum valjda pogledala. :D
Zasad sam pogledala par epizoda Trinity Blooda na youtubeu, ne dopada mi se baš nekak... :( Bum vidla kak će mi se drugi dopast. Zasad mi je Vampire Knight definitivni favorit. |
....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |