![]() |
lando je 3 godine mlađi - možda je i to bila kapljica na njegovoj strani.
|
Retardacija godine: F2 i F1 kvalifikacije u Monzi :D
|
Uzimate li i ove godine F1TV? Dobro su se popravili nakon onog prvog public stres-testa u (iirc) Belgiji. U nadi da bude bugovitih discount kodova kao lani... Ah :)
|
NE, dokle god ne izbace aplikaciju za TV (Tizen, WebOS, Andorid) nema mi to smisla gledati u browseru.
|
Jesi probao sideloadati apk na androidtv? Meni super radi na firesticku (uz obveznog miša za navigaciju)
edit: potpuno se slažem, s obzirom na što sve imamo dostupno za smart tv-e, F1TV baš fali! |
Nemam andorid TV pa nemogu probat (mogu gledati iz browsera i na Tizenu i WebOSu ali nezelim misha imati na TVu) a i zelim da bude prava aplikacija.
Mmislim ako HRTi i RTLPlay, Nova OYO i slicni mogu imati aplikacije za njihov program onda valjda moze i F1TV so obzirom da naplacuje program :). |
Uzet će se, naravno. Acestream je ok, al se često desi da u najnapetijim situacijama (start, finish) buffera.
Nadam se da bude bar nekih discount kodova. |
Uz proslogodisnju cijenu da, iznad toga ne. Medutim, zar nije Tata Communications izasao iz F1, hoce li to utjecati na F1TV?
|
Ja ću uzeti ako će cijena biti barem na 50%, ko prošle sezone. Nadam se da će biti netko dobar i to javiti na vrijeme :)
Brko, gdi je 2020. ? |
Bude. Polako, samo što nije :)
Popodne bi danas trebo imat vremena pa riješiti... |
Interesantno, pise mi na acc da je iduce placanje 15.02., iznos 65 EUR. Ne vidim opciju za otkazivanje toga, nece valjda automatikom teretiti karticu? Sjecam se da sam jos davno poklikao da otkaze dalje pretplatu.
|
Tako i meni pise, ali otkazao sam pretplatu jos davno i za svaki slucaj maknuo karticu. Vjerojatno moraju nekako napisati do kad ti vrijedi account
|
The End :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:58. |