![]() |
Oboje sasvim solidno, ali ništa specijalne cijene, nekih 5% jefiniji od drugih trgovina.
|
Ja sam si uzeo 1Tb A2000 u Instaru za 825kn.
|
Dečki jel valja ovo šta?
https://www.amazon.de/-/en/dp/B08NSF...4FM8IW&sr=1-89 Jel vjerujete da je original cijena 99€? Ne mogu naći ništa o tim "Heropi" earbuds, seller nije amazon Ili mi je bolje ići na motorolu gdje je i amazon seller i dobar feedback? https://www.amazon.de/-/en/Motorola-...s%2C222&sr=1-3 Znam da će anker biti za 2 dana opet 30$ na aliexpress, no naručujem još artikala sa amazona pa da imam jednu dostavu + da iskoristim onaj 8€ popust. |
takvi slični na Aliexpresu su oko 15$.
Ja imam od prošlog Black Fridaya QCY TS1, već godinu dana ih koristim, dugo drži baterija, zvuk i bas odličan, znale su mi ispati na pod dok trčim pa i dalje rade. https://www.aliexpress.com/item/32950715000.html |
Ja sam prošao jedan set QCY T1, stariji model. Zvuk dobar, baterija dugo drži, ali loše leže u ušima, ne možeš ih namjestiti kako spada i desna je umrla nakon godinu dana bez razloga. Jednostavno je prestala svirati i više ne pokazuje znakove života.
Xiaomi Redmi Airdots 2 kraće rade što se tiče baterije za punjenje u docku, ali puno bolje i stabilnije leže u uhu, a nisu puno skuplje. |
Citiraj:
Zanimljiva cijena. Zna li netko kakvo je stanje glede cijena zamjenskih tonera i bubnjeva ? Da ne bi bilo kao kod Ricoha (što prodaje Copy Electronic) - laserski color printer 800 kuna na akciji, a toneri 1000+ kuna po komadu. |
Koliko vidim bubanj je u toneru, ali ne nalazim zamjenske, samo originale. Ako ima repro materijala onda se da puniti, mijenjati čip i reparirati toner, a ako nema onda jbg... :D
|
Po ovom punjenje nebi trebalo biti problem ukoliko se može naći repro materijala za punjenje...
|
Što se tiče punjenja, ovo izgleda super, ali tu imaš puno drugih faktora vezano uz to.
|
Nastavno na prije spomenute muke s nabavkom laptopa. Frend bi kupio neki laptop (bitno da je srebni :D) u rangu 3500kn, dijagnoala 17". Ovo s dijagonalom nije fiks.
Ono što mi se čini kao najbolje što sam uspio naći je ovo. Nije dostupan pa sam im posalo mail da vidim znači li što 5-15 dana. https://www.instar-informatika.hr/no...D5780/product/ Ima li netko neku alternativu za sugerirati? 15 ili 17", neki normalan procesor (3500U. 4300U, 4500U), bar 4GB RAM, bar 256GB SSD. Srebrni :D (možda bi i sivo prošlo) |
Ovakav ti je znao ić za cca 3200 na ekupi svako malo,al s boljim ekranom(ips).
|
Citiraj:
Za preporuke laptopa postoje alternativne teme, pa neka ova ostane samo za komentiranje akcija i njihovih cijena. |
Nisam baš često kupovao na Amazonu, koliko vidim, ovaj disk dostavljaju u HR i dostava je besplatna, jel griješim?
https://www.amazon.de/Crucial-MX500-...al-1st-21&th=1 Drugo pitanje, ako uzmemo u obzir da mi kupnja nije hitna jel ovo povoljno za 2Tb SSD, jel ih bilo i povoljnije (može i Sandisk i sl.). Mora biti sata ssd jer mi je m.2 zauzet. |
Citiraj:
179.95+8.32 standard shipping mi jedino daje. Veca cijena je vjerovatno zbog razlike u de i hr PDVu |
Citiraj:
|
HD599 je na amazonu vec nekoliko dana na akciji
https://www.amazon.de/dp/B07Q7S7247/...ing=UTF8&psc=1 |
Citiraj:
85eura + postarina , stiglo tek nakon tri tjedna, ali su mi napravili povrat poštarine, tak da je jos jeftinije ispalo( ukoliko netko zeli biti strpljiv) ;) |
Kakav povrat poštarine?
BTW iskoristio sam i ovo: Citiraj:
Naručio na akciji roccat kain 122 miša, jedne sony žičane slušalice + dva non IT artikla na akciji i prebacio 80€ |
jel bude sta akcije na monitore na BF?
144hz na 1080p ili 32" 4k nemogu nac nista da se istice popustom |
Citiraj:
Edit: čitao sam na brzinu pa sam prepostavio da su ti kompletni povrat napravili, sad vidim da se radi o poštarini Citiraj:
|
Cloud 2 ili samson SR850 za muziku filmove i gaming? Razmišljao sam uzeti i 599 ako bude opet za 85e.
|
Citiraj:
Iz nekog razloga sam dobio refund 109 €,a platio sam 101 €. :lol2: Iako nisam uspio dobit napajanje na akciji, vratili su mi 8 € više nego što sam platio :D |
Citiraj:
Hvala ti, po tko zna koji put ! :chears: |
Imam pitanje.
Frend me uvjerava da MediaMarkt ima dostavu u RH? Jel to istina? |
Možda i nije za ovu temu, ali opet se pojavljuje ova vijest:
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktu...poste-15032812 Kako se to reflektira na nas? Jeftinija dostava ili što? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kratki info - Uzeo nedavno Anker slušalice sa njemačkog Amazona, seller AnkerDirect DE. Pitao ih za garanciju jer sam vidio na njihovoj .com stranici da se u slučaju registracije proizvoda dobije još 6 mjeseci garancije, i što u slučaju reklamacije, kažu ovako: Citiraj:
|
Citiraj:
Pitao sam ih upravo preko chata: Ja: Hello, I seen news info that my country Croatia got an Amazon shipping sorting center. Can we expect any benefits from that, lower shipping? Do you have any info? Support: We've launched a new carrier, HR Post, for Amazon deliveries to to Croatia, Greece, Cyprus and Slovenia. However , the team has not confirmed anything regarding the shipping prices. Ja: But is there a good chance that shipping price will be lower in future? Support: There can be however I would not be able to commit anything right now regarding the prices. Since you have contacted us so as a gesture of goodwill I'd like to give you a promotional credit, for use towards your next Amazon.de order. The value of the promo would be 5 EUR. This is not like a normal gift card, it is promotional credit. It will only be visible at the end of the check out page. It will act as a price reducer. You can use it to purchase the products sold directly by Amazon.de. Pitao ih pitanje i dobio 5€:D Nemojte im sad zaspamati chat svakakvim glupostima samo da se ogrebete:D |
Onda briši da ne vidi Agi :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
linksu ti je razer viper 749 kn https://www.links.hr/promo/black-friday-week Citiraj:
bilo dobro da reduciraju poštarinu jer tih 8 eura baš ubija na jeftinije stvari |
Kontaktirao ih ja, niti sam dobio kupon, niti sam dobio odgovor.
Još kažu da ne pružaju podršku na engleskom, da ću odgovor dobiti emailom. A uglavnom, nisam ih pitao kupon već da sam htio kupiti Amazon Fire 8 HD tablet, ali da ne šalju u hrvatsku. Iako je prodavač kao Amazon a s druge strane surađuju s hrvatskom poštom... |
Evo, ja povukao par poziva.
Lutrija je s njima. Kolega 2 puta naručio airpods, jednom mu odbili i vratili lovu na paypal, drugi puta dobio uredno za par dana. Kontaktirao i njih danas, dobio odgovor: Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
I prije ti je ovdje rečeno da Fire tablet moraš uzeti preko mailboxa (besplatno članstvo, nemaš tu nikakvih troškova osim dostave). |
Jel ima kakav wd black od 4tb na akciji, ponestaje mi prostora pa bi bilo dobro ugrabiti povoljno jedan komad.
|
Citiraj:
Samo u poslovnicama elipsa, ne može preko neta. Hvala na tipu. |
|
Ne znam kako je vešmašina povezana s informatičkom opremom, ali u temi je :lol2:
|
Ima elektroniku u sebi :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Perilica rublja nije nista vise ili manje "informaticka oprema" od monitora ili televizora a da je tako sta postano tamo, moralne vertikale nebi imale primjedbe. Informatika je unos, obrada i prijenos informacija a koliko je meni poznato perilica rublja to moze napraviti, moze i na telefon javiti kada je gotova... odlaskom programatora iz perilice rublja koji je na osnovu ciste mehanike odredjivao sta i kako ce perilica raditi, to sto ista i dalje ima "krug" na kontrolnoj tabli ne znaci da nije "informaticka oprema" jer se radi samo u nacinu i vrsti unosa podataka za pranje u istu, bila to kontrolna tabla, diplay sa dugmicima ili krug da se olaksa unos podataka zatucanima je svejedno. U teoriji danasnje perilice mogu imati i veci diplay te USB port za tipkovnicu, adekvatan procesor za obradu onoga sto bi napisali na toj tipkovnici ali se mozemo sloziti da nebi bilo bas prakticno. Kome smeta perilica u tom topicu, trebao bi mu smetati i televizor ili topic preimenovati u racunalna oprema sto bi bilo dovoljno precizno da se pojedinci ne iscudjavaju sta peroves radi tamo... jer tako sta se onda tamo nebi ni postalo. |
Jel to još jedna trakavica o tome koliko je perilica informatička oprema? Nismo li to već prošli nedavno?
Možemo onda tom tvojom logikom krenuti i s kompletnom bijelom tehnikom, mikrovalnima, usisavačima, mikserima, klima uređajima i lampicama za bor... Mislim da je jedino rješenje da se otvori tema "Akcije, popusti i super niske cijene - OSTALO! SAMO LINKOVI!" pa stavljajte unutra i jogurte iz Žapca ako želite, a informatički dio ostavite za stvari usko vezano za informatiku iliti računalnu opremu ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |