![]() |
Pada li ga pada...
Tko zna gdje je kraj... |
naravno pada btc pada i coinbase
fakat .. ili tolika navala da sistem padne ili to oni namjerno tako rade LTC isto pao pošteno 169$ i sad ti kupuj kad stanica ne radi |
Mogli bi nabaciti kladaru, gdje ce pad stati?
:) |
Definitivno ispod $10k. Nadam se ispod $8k. Ovo ionako nije imalo smisla. Pa do sljedećeg divljanja... Samo izgleda da će u 2018. osim BTC biti i drugih, kvalitetnih, igrača.
https://media.giphy.com/media/tyqcJoNjNv0Fq/giphy.gif |
kako god bilo, toliko se burza crveni da je sve ruzno za gledati!
|
gotovo je tko je uletio uletio je...
|
Citiraj:
|
Ja ne uljecem ni ne izljecem, ja zdravo seljacki rudarim i cekam i ne trejdam...
Imam u glavi cifru koju cekam da eth u jednom trenutku ostvari, tada sve prodajem i kljuc u bravu :) |
postoji još šansa za dvostruko dno ali više od ovoga na cca 11500 mozda prilika za brzinski trade
|
Ne budite blesavi. Što ste se uskoprcali ko da je opći potop, kad ono obična korekcija od 20-30%. Ako padne BTC ispod 5k onda možemo razmišljati na taj način, na ovoj razini gdje se BTC oporavlja od eksponencijalnog rasta nema smisla praviti paniku.
Usput, zašto ovolika panika nije bila kad je sve bilo u zelenom po 20-30 pa čak i 50% u danu? Onda je sve bilo super i sve za 5. :D Nevjerojatna ljudska psihologija. |
Pa kazem, oko ze navikne na zelenilo i ovo crveno ga bas bode u oci, i to bas pred blagdane :)
|
Pakujmo kufere :p |
Citiraj:
Sve mjenjacnice se ispričavaju jer je u zadnjih tjedna dana nastao stampedo. Brdo ljudi otvara račune..a mjenjačnice nemaju dovoljno ljudi da to poprate. |
Citiraj:
Idelano bi bilo da se zadržimo na 13K neko kraće vrijeme da se volotilnost smiri. I onda tek nastavit prema gore. A ne da skačemo svakih pet minuta između 11k i 15k. |
Citiraj:
|
ok sve pet :-)
|
Sad samo treba vidjet kako će se odvijati withdrawall poslje ovog sella, jer ako tether ne izdrži pritisak čeka nas malo veće iznenađenje.
https://www.reddit.com/r/Tether/comm...t_price_08098/ |
Onda ajmo svi navijati za tether!!!
\o/\o/\o/ Izdrži! Izdrži! |
Citiraj:
24H LOW / 24H HIGH $0.9659 / $1.0591 https://www.coingecko.com/en/price_charts/tether/usd |
Bone da sad gledam chartove.. netko nešto mulja ili je jednostavno bila greška u prikazivanju.
No dobro tether dolazi tek sad na test, kad će ovih dana ekipa počet povlačit pare. |
WOW.... domaći mediji u korak s vremenom odmah se potrudili objavit da je bitcoin doživio potop :-D, ovaj datum treba zabilježit kao dan kad su hrv mediji prvi put u povijesti objavili vijest u razumnom roku a ne da pišu o lanjskom snijegu.
|
Nov sam tu pa ne znam koje mjenjačnice mijenjaju u dolare ili još bolje eure?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nego malo gledam chart treba biti još malo oprezan postavite si stop ordere, polako se formira oburnuta čaša i ako se počne spuštat ispod zadnjeg dipa moguće da dođe još jedan price drop, ako se to ostvari BTC ide do cca 10000 - 10500. čisto da budete na oprezu.
|
Citiraj:
BTC je još pozitivnom trendu evo slike https://imgur.com/psOcpSH ako se slomi trend ( plava crta ) onda može samo držati cijena, a to je pitanje koliko će imati mogućnost, onda će btc biti neko duže vrijeme negativnom trendu btw fan trend je broken prema peterlbrandt i još jedna stvar neka mi objasne ovi što drže u coinama dok gube vrijednost gdje je tu logika, ali stvarno bez zezancije? jel shvaćate da je 90%+ twitter reddit smeće, zezancije navlakuša? |
Citiraj:
|
1 privitaka
ipak će holdat... sve upućuje na probijanje 13400 svakog trena
|
ma no sikiriki danas se malo fiat-a ubrizgalo preko bitstampa...božićni popust
|
Citiraj:
Mislim na one ljudi koji drže coine ili što već komentiraju na forumu, redditu, twitteru da jasno vide kamo vodi cijena, al drže hold? Ako sami vide da im negativno utječe što ne prodaju. |
sve je to kocka...
|
Zato se ulaže u coin koji, kad sve pada, on raste - XBY :)
|
svi ti clanci su sponzorirani. zadnjih mjeseci kak btc raste, naslov je "DA STE 1991. ULOZILI 100KN SADA BI IMALI DVESTA MILIJONA MARAKA", a sad kad se dogodila mala korekcija, odmah je "KRAJ BTC GROZNICE" po svim portalima.
takav jedan clanak na domacim portalima kosta vrlo malo u odnosu na kolicinu BTC-a koji se skupo proda neukoj novoj ekipi kad je naslov "DI STE BILI 1991.?", odnosno jos vise jeftinog BTC-a koji se otkupi natrag od tih istih panicara kad se dogodi trenutni kanal. postoje fakulteti koji ih uce kako da sto jeftinije sjebu mase ljudi, a bome se u cryptu taj potencijal moze iskoristiti i dobro naplatiti. |
Citiraj:
|
Nezna dali pratite ostale veće coine, ali BCH je imao buralan recovery. Dalo do sad +40% zaradit i još raste.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
s druge strane, domaci mediji su na sve ovo imali utjecaj jednak mojem utjecaju na odabir boje butpluga kojeg ce Donald Trump veceras isprobati :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:56. |