![]() |
Trebala bi mi preporuka mobitela za žensku osobu, najbitnije mi je da ima čim bolju kameru, da je 5.5 do 6 inča i da je lijep. Ukupna cijena do 350 Eura. Mogu uzet kod nas ili naručit preko neta, svejedno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lijep je subjektivno, ima ga u rozoj i zlatnoj, a kamera je gg. |
Citiraj:
|
P20 pro, Mate 10 pro ili Lg V30?
imam Oneplus 5t (sve savršeno, osim kamere), prethodni mi bio Lg V10 (sve ok, kamere savršene)...koji od ova tri je najbolji izbor, a da mu i kamere budu bolje od V10? Hvala! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa to, 500 kn nije prevelka razlika u cijeni za osobu koja će mob koristit 2-3 godine.
|
Citiraj:
|
Do 1800 kn, 5.5". Prioritet je snimanje videa i fotkanje. Samsung J7 ?
|
Dakle koliko sam skužio do nekih 1500kn je Xiaomi Mi A1 bestbuy? Bitno je da sve radi bez nekih trzavica i bugova, a tu i tamo da se može nekakva igra odigrat.
Ovaj u uzija je taj sa android one stock sustavom? Otkad sam na Moto G (1. gen) probao skoro stock android, više nikad se ne vraćam na nešto drugo. Još i dan danas se veselo i fluidno vrti, bez ikakvih znakova starosti :) |
Jesi gledo Redmi 5 plus mozda?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Koja je prednost u odnosu na A1?
|
Treba mi uređaj za stariju osobu, nezahtjevnu (pozivi, sms, viber, browser, mail), kao zamjena za Lumiu 625 koja nakon više od 4 godine počinje otkazivati poslušnost.
Iskopao sam par komada koji bi možda mogli biti ok pa me zanima koji bi bio najmanje zlo (svjestan sam da nema neke velike sreće za tu lovu): https://www.links.hr/hr/smartphone-m...crni-046300025 https://www.links.hr/hr/smartphone-h...sivi-046500080 https://www.emmezeta.hr/multimedija/...bilni-telefon/ Može i još neki prijedlog, uvjet je da je što jeftinije (na rate) i da nije baš smeće. |
Radije Moto nego baš taj Huawei.
|
jel moze preporuka kineza za 1000 kn android otprilike 5 ' , bez bloatwarea.
Gleda sam XIAOMI REDMI 5A jel ima sta bolje do 1000 kn ? Za zensku osobu je al nije zahtjevna. |
Za oba prethodna upita... Dvjema 50+ gospođama sam u zadnje vrijeme preporučio Redmi 5A i obje su zadovoljne mobitelom. Sve radi kako treba.
https://www.nabava.net/mobiteli__100?q=redmi+5a |
Zamolio bi za još jednu preporuku moba, ovaj put za mene. Nakon dvije i pol godine korištenja, došlo je da zamijenim moj Xiaomi Mi4c. S mobom sam bio dosta zadovoljan, jedina zamjerka je baterija, koja nikad nije oduševljavala, a zadnjih mjeseci je katastrofa.
Glavni kriterij mi je čim bolja baterija. U obzir dolaze veličine od 5.5 do 6 inča. Da može solidan multitasking izdrzat. Igrice se neće igrat. Kamera ne treba biti ništa posebno. Budzet 400-500 EURA. Razmišljam o Xiaomi Mi Mix 2. Ima tko kakav drugi prijedlog? |
Nokia 7 plus, pogledaj nju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako se ide na mix, rađe mix2s. |
Citiraj:
|
Trenutno je out of stock na njihovom sajtu, ali inace je 500 eur 6/64 verzija i dolazi iz poljske tako da nema dodatnih davanja.
|
Citiraj:
|
Bio danas isprobati p20 pro,s9+ i sony xz2
sony najljepsi ali previse nedostataka spram konkurencije i stvarno je tezak jako. s9+ trza i to poprilicno i moze meni netko pricat da je smooth ali nije da ga jebes a pogotovo kad prckas po sva 3 navedena moba odjednom. p20 pro je nenadjebiv sto se tice tezine i najbolje lezi u ruci od navedenih i 0 laga p20 pro je nobrainer u tom cjenovnom rangu tak da njega uzimam na produzenju pretplate. najbolja batka,128 gb prostora i najbolja kamera.Zaboli me za 4k stabilizaciju kod snimanja videa dok u ful hdu radi savrseno |
ajde što pričate mobitel koji laga je onaj koji ima susjed :D
imao oneplus pa isto tu i tamo zašteka lovite se za taj samsung ko pijan plota da staviš na ostale mobitela sve što ima bilo bi ko da kornjaču zapregneš za kamionsku prikolicu :roller: |
Citiraj:
|
Molim preporuku moba do cca 2.500kn.
Sto bolja kamera za te novce? Nebitno jel njuskalo ili ducan bitno da je novo sa garancijom. Po kameri, sto bi radije uzeli P10, P20 lite ili Samsung A8? Otvoren za druge prijedloge. Tnx |
Zdravo. Planiram kupiti mobitel pa me zanimaju vaša misljenja. Mislio sam kupiti Samsung A5 2017 ili J7 pro 32gb 2017. Ovdje u Sarajevu A5 kosta 480 KM (240 Euro) a j7 450 KM ( 225 Euro). Koji da kupim od ova dva? Ili ako neko zna bolji telefon otprilike za ove pare.
PS cuo sam da je kod A5 prednja kamera losa ne znam je li istina. Pozdrav |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my LG-M250 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od drugih proizvođača, Huawei Honor 9 Lite ili P Smart. |
Citiraj:
poprilično čist sa mali broj aplikacija lag se zna pojaviti kao i rušenje aplikacija pa do toga da se zblesira ram management/baterija itd. ako ćemo cjepidlačiti jel kao i svaki mobitel na tržištu ali sam poprilično siguran da nove generacije pa i poslije snapdragon 821 za normalnog korisnika dobro rade zato ne vidim baš neko pljuvanje po samsungu osim ako to nisu neki drugi razlozi. Nije da sada svog konja hvalim daleko je da je samusng tip top mobitel po kvaliteti softvera, ali sigurno nije ono što je bio. |
Citiraj:
|
Cura bi uzela Huawei P20 s njuškala. Kaže nov ne korišten sa ovjerenim jamstvom u t-comu. Bez računa, znači vjerojatno kupljen na firmu.
Jel to oke, ne rade probleme oko jamstva ako nema računa nego je samo jamstveni list? |
Mislim da ne bi trebalo biti problema, ali uz uvjet da ga u slučaju reklamacije nosiš u t-com, a ne u servis.
|
Onda uzima. Hvala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:01. |