![]() |
Eh da, vidjeh i rezultat WHU-a. Steta sto i uz pobjede do kraja tesko mogu do LP, a tako su blizu. No Arsenal je cudo, ne bih se cudio da monsiour Wenger ne shebe sve zivo i nezivo u zadnjim utakmicama. I iskreno se nadam tome :)
|
Citiraj:
|
Kada se već spominje Milan ... baski dodijelili ovom "penziću" nagradu za vjernost svom jedinom klubu :D
|
MOOOORGAAAN :D
1:1 ajmo lisice! |
Znatno bolji MU
|
i znatno los sudac, MU je vec trebo bit s 10...
|
Citiraj:
Nikad u životu nisam za te šabane navijao sutra će mi bit najdraži :D :D Stvarno ovakvu ekipu ko Leicester nisam dugo vidio, to je srčano i fer za razliku od ATMa koji je srčan al prgav dozlaboga |
Citiraj:
Sad navijam za Southhampton ,da ostavi neke šanse West Hamu za 4 mjesto. |
Citiraj:
Statistika je na njegovoj strani a i puno je talentiraniji i kreativniji igrač dok je Bale ipak više fizikalac. Čak mi se u jednom trenutku činilo (krajem prošle godine) da je po igri koju je prikazivao u kontinuitetu, Neymar najbolji na svijetu. Za Balea to nikad nisam pomislio jer nikada nije ponudio argument za to (nikada nije bio u top 3 igrača ni statistikom ni igrom). |
Citiraj:
A i totenham bude sutra jako teško izvukao bodove. Ovo za Balea.Problem je dečki kaj je on bar pola godine ozljeđen,pola igra,i to kad igra nevjerojatno brzo lovi formu,što je dokaz velike kvalitete.Da nije tako staklen,već bi sada bio uz bok ovog dua! Btw,ovaj tjedan da se ne propusti: pon: Chelsea-Totenham uto:Bayern-Atletico sri:Real-City cet:Liverpool-Villareal |
Tim kalkuliranjem su se vrlo vjerojatno izbacili iz direktnog plasmana u LP iduće sezone pa će igrat kvalifikacije.
No dobro, opravdan razlog. |
Citiraj:
|
baš gledam sastav milana,7 talijana u prvoj postavi(dobro neki nisu pravi)
inter 1 talijan,lazio 2 |
Citiraj:
Za City: baš gledam tabelu i bome mogle bi im visit i kvalifikacije za ligu prvaka jer United ima 4 boda manje i jednu tekmu manje. |
Citiraj:
|
26 godina kokosari nisu dobili cfc kod kuce. Ajmo makar x kako bi lisice bili prvaci :)
P.s za one koji ne znaju racunati i imaju nedto protiv tradicije...to je puno prije nego kaj je roman dosao u cfc ;) |
dajte neki HD stream da ne gledam sportklub2 na jagledam.com :D
|
Ovaj gledao : 42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7
A vidim stavili i ova 2 Sky Sports 1 HD 720p, 50fps, 3000kbps Ace #1: 180ba78a952d75078639444a3d8e249ceeae6e4f Ace #2: 2e3b74ae755682e49827ff3f1906f0509b3d4e29 Sve ace .. |
Dobra tekma! :)
|
Citiraj:
|
klasični čelzi, gutači pimpeka :D
|
Yep yep
|
Citiraj:
Citiraj:
Tekma nije gotova, a u ostalom zadnja se igra kod CFCa doma. Lako se pusti tekma. :D Gotova je tekma. :D :D |
da, nije, stigne bit i 0:6 kak je krenulo :)
|
Ha gle...nakon 26 godina i red je dobiti. :D Kad sam vidio sastav rekao sam da će nas napuniti ko onaj trojica tinicu. :D
CFC najlošija sezona u 10 godina. Tottenham najbolja sezona u 25 godina. Dok nekom ne smrkne, drugom ne svane. |
Nisam gledao Tottenham puno ove sezone,, jel su i inače ovak prgavi ili je to samo Chelsea-u u čast? Costa hoće iz kože iskočit,koliko ga prcaju.:roller:
|
1:2...ajmo..još jedan.
Mikel...MIKEL! Ja stvarno ne vidim zašto njega itko drži. Ko bog će ga Conte staviti na bubanj i bok! |
To je to
Sent from my MotoG3 using Tapatalk |
Citiraj:
|
2:2 :D
Bit će nešto od ovoga ! |
TOOOOOOOOOOOOOOOOO
2:2 |
To je ta liga, nitko se ne žali na suca osim kaj par njih stalno cvile :D
Ajmo lisiceeeeeeeeeee |
Ovaj Hazard je bog, stvarno se nadam da će dogodine u Real ili di već treba, jer ne zasluzuje igrat u ovak losoj ekipi.
U realu bi bio veoma zanimljiv |
Dobro mu je tu gdje je. ;) Zna čovjek odabrati proper klub bez previše manekena. :)
Tekma je propisna! Sviđa mi se kaj je grublja! NEKA! Unti sašilo williana! :D Proper tekma. :D 12 žutih! :D |
Yebote, totalno su pukli
|
Super utakmica! :) Drago mi je kaj je Tottenham nije pobijedio i tako prekinuo niz od 26 godina + izgubio šansu postati prvak. :)
Eh da su s 50% žestine igrali svaku tekmu kao ovu, nitko im ne bi mogao ništa. :) |
Toooooooooooooo zivia nogomet! Jos da west ham osvoji 5 mjesto, a zasluzili su i vise.
|
To bi bilo divno! :)
|
I na početku drugog su bili ok ali da drugi dio tekme je bio njihov! :)
Totti opet ubija! https://www.facebook.com/17416328268...0623115371226/ |
sudac se pogubio ko guska u magli. boli me *** šta gube prvenstvo, nek igraju nogomet ili im daj crveni. za kakve gluposti daju crvene i penale, a danas su kokoške zaslužile 2-3 crvena :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:06. |