![]() |
Citiraj:
A da ti staviš Cloudy KK 4.4.2, umjesto zafrkavanja s čišćenjima i tim glupostima, pukni custom i vozi.. Batka na njemu nikad bolja, lag free, jednostavno ne vidim nikak da bi LL bolje radio od KK.. Imam na G2 Cloudy KK jednostavno nemam problema, bar ne nekih značajnih, a na ovaj promašeni LL nit ne pomišljam preć. A ova stock šit sranja zaobići il ak oćeš pure stock, pukni AOSP.. |
Citiraj:
Naručio sam sa ebaya, imaš nešto jeftinije iz Kine, a i skuplje iz UK radi dostave, ali brže ti dođe - u mom slučaju 8 dana. |
Meni dosla danas OTA V10d-219-01 na TCom G4.
|
Nikako riješiti problem sa proximity senzorom na g2.
Nema druge nego prefleshati telefon. Pošto idem u tu rabotu, puknut ću neki rom s xda, kad je bal neka je s muzikom. 1. Može preporuka roma? Bitno mi je stabilnost i baterija. 2. Kako da napravim backup postojećeg orginalnog roma? Hvala |
Ima li netko informaciju kojim su redoslijedom izlazili koji ROM-ovi za G3?
Gledam KDZ-ove od VIP-a i TELE2, da vidim hoću li riješiti neke mušice koje imam sa službenim T-Mobileovim... Nude mi se... Tele2: D85520F_00 - suffix ATLKKG D85520H_00 - suffix ATLKKG D85520F_00 - suffix ATLKTN D85520H_00 - suffix ATLKTN D85520F_00 - suffix ATLKWH D85520H_00 - suffix ATLKWH VIP D85520F_00 - suffix AVIPKG D85520H_00 - suffix AVIPKG D85520T_00 - suffix AVIPTN D85520F_00 - suffix AVIPTN D85520H_00 - suffix AVIPTN D85520H_00 - suffix AVIPTN D85520F_00 - suffix AVIPWH D85520H_00 - suffix AVIPWH Je li ovaj T sad najnoviji dostupan? |
Zašto uopće gledaš od operatera? Skini EU KDZ čisti i miran.
|
Citiraj:
Pukni TWRP i napravi backup.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
v20T 32g (Lollipop) v10N (Kitkat) Osobno vozim Cloudy 2.5 i zadovoljan sam http://forum.xda-developers.com/lg-g...3-1-0-t2917467 |
Sve na što nalazim su verzije od operatera...
Znači, T je zadnji? 32g mogu komotno staviti na 16 GB verziju? |
Jep. Samo u obrnutom slučaju (16gb na 32gb) može biti problema.
|
Citiraj:
2) Backup napravis sa TWRP recovery-em. Ionako ga morati imati ako mislis flashati custom rom... Ako ne znas poredak, ovako bi to trebalo izgledati: -root (tool za rootanje) -instaliraj "autorec za G2" sa google playa (on ti flasha TWRP recovery) -shutdown > udjes u TWRP (drzati vol- i power tipku zajedno dok se ne pojavi LG logo, zatim pustis na 1sek i opet stisnes istu kombinaciju. Nakon toga 2 puta odaberi YES i u recoveryu si) -unutar TWRP-a imas opciju za napraviti backup svega i svacega (obavezno backupiraj EFS) -flash custom roma i/ili kernela (ako si ih prethodno kopira na mob) -reboot |
Samo još jedno pitanje.
Na Optimus 2x koji sam imao, bilo je bitno koji BL imam za pojedini rom. Jel bitno na g2 kaj sam na lolipopu? |
Meni je 5.1.1 radio sa kk bootloaderom, no preporucuje se staviti bl od onog roma koji koristis.
npr. ako koristis 20h rom tada je dobro imati njegov bl. |
Riješio sam problem s bloatwareom...napokon.
Na kraju, nijedan KDZ nije mogao utjecati na to, nego bi samo dodao regionalni bloatware. Dosad sam stavio desetak KDZ-ova iz različitih regija i sve te aplikacije su završavale u /data/.OP/ i samo se dodavale nakon pojedinog KDZ-a. Tako sam imao njemačke, britanske, rumunjske....aplikacije koje bi se svaki put nakon stavljanja SIM kartice u mobitel, same počele instalirati. Od tuda i nedostatak interne memorije... Postupak za one sa sličnim problemom (T-Mobile G3) 1 Izvadite SIM karticu i resetirajte mobitel na tvorničke postavke (ili flashajte KDZ) 2. Podesite si mobitel kako vam paše i rootajte ga (LG_Root_Script_by_avicohh.exe). 3. Instalirajte Root Browser 4. Dođite do /data/.OP i pogledajte što sve unutra ima. U jednom folderu (apps) su LG aplikacije i to ne dirate, a drugi kompletno obrišete (pogledajte unutra što se sve nalazi) 5. Ugasite mobitel, stavite SIM, uživajte... |
1 privitaka
|
Vi koji imate LG G4, možete li mi ukratko reći koliko ste zadovoljni svojim ljubimcem. Čitao sam po net-u kako G4 ima nekih problema oko screen toucha (odaziva) i povezivosti (bluetooth, wi fi). Hvala :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala obojici, a što se laga tiče uvijek možete probati stavit neki launcher, Nova npr. Software je malo "težak" na lg-u ali sigurno da je bolje optimiziram od samsunga, bar po onome što sam vidio.
|
Citiraj:
|
Preko UK eBaya: http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LG-G4-.../121751586686?
Kupio sam od njega već prije G3, tako da je pouzdan. |
Ako ti bas triba dual sim onda razumim, inace za tu lovu
moze se uzeti novi sa 2god garancije u Neutrino mobile... |
Treba mi jos jedan dual sim mobitel. Sto je najpametnije sto LG nudi po tom pitanju za <1000kn, i dalje L90 dual?
|
Baš mi treba dual SIM (i to G4, on i na drugoj kartici može imati 3G za razliku od G3), pa sam zato i kupio preko eBaya.
Neutrino na žalost nije imao G4. |
Hmm, dobro za znati... Nego reci mi ima li kakve razlike u hw-u izmedju
tvog i standardnog single-sim modela, osim naravno u sim slotu viska? |
Ako se dobro sjećam, dual SIM nema bežično punjenje.
|
Bas gledam specse, izgleda da uopce nema razlike...
Bezicno punjenje je opcionalno kod oba modela, ovisno o coveru kojeg imas... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ko mi je kriv kad sam trut i len za okrenut jednu stranicu u rikverc :)
Fala. čak i ok cijena s obzirom koliko su mod nas na njuški. |
Citiraj:
Mene ne smeta, to mi nije neka stvar koju trebam na mobitelu. |
Citiraj:
BT koristim u autu stalno i nemam problema, iako se u C4 ne mogu uopce spojit al misli da je to do auta.. WiFi je bolji od onog na G2 i G3 al mogao bi bit i jos bolji al nekih problema nemam.. Svaki mobitel ima neke probleme i mislim da je G4 relativno ok kaj se toga tice.. Ja sam zadovoljan sa G4, ko da ga nema, toci i vozi.. |
Ekipa sa G4, na kojoj ste verziji softvera?
Mislio sam da će "unbranded baltic" biti čisti stock rom (sa xda), ali kako sam se prevario, barem 10-15 aplikacija koje nemaju veze sa mozgom. Vratio sam se na prijašnji, Vodafone 10D, koji pored Google aplikacija koje se mogu pobrisati ima samo jednu nepotrebnu aplikaciju - Updates koja ne radi. Mogu li zaboraviti na čisti stock rom bez rootanja ili se ipak može nešto dobiti? :chears: |
Čitaj stranicu prije što sam napisao za G3
|
Jedna losa vijest za vlasnike G3-ice... Naime frend mi je kupija novi G3 32Gb prije nekih 2mj.
Mob je uredno radija sve do prije par dana. Bija je rootan ali sa tvornickim softwareom (v20H). Znaci nikakvi custom romovi i nista slicno... Problem se manifestira kao BSOD, znaci doslovno pojavi se plavi ekran i nakon cca 5sek mob se restarta. Nema nikakvog pravila za taj bsod, nekad se pojavi pri bootanju (10sek nakon paljenja) a nekad radi normalno par sati i onda odjednom plavi ekran. Ja reko ajmo napraviti clean flash sa LG toolom (.kdz metoda)... Skinem v20T firmware (spomenut na prosloj stranici), napravim CSE flash, mob se restarta, krene optimizirati aplikacije.. Proces zavrsija za par min, ukucamo pin, kad evo bsod-a opet... Nakon toga mi je bilo jasno da nesto nije u redu sa mobom. Nakon malo istrazivanja saznam da se radi o hw kvaru, nikakav firmware to ne moze ispraviti. Jedina opcija je zamjena moba (ko ima, iskoristiti garu), ili zamjena mbo... :nono: |
Zašto loša vijest? Imaš neku informaciju (ja nemam) da je to uobičajeni i učestali problem? Ovako, ti nisi imao sreće sa svojim primjerkom... :(
|
Mislim nije losa vijest u smislu da su svi vlasnici G3 na*ebali hehe,
nego samo oni koje pogodi taj BSOD... Jer po informacijama koje kruze netom nema popravka, jedini nacin jest zamjena moba ili maticne... |
U zadnje vrijeme mijenjam mobitele ko carape. Imao Mi Note 64gb verziju, fantastican mob. No svidio se kolegi previse pa sam mu ga proslijedio i racunao sebi naruciti isti. Ali jbg, zelja za necim 'novim' me ubila.
Ciljao na OP2, ali jbg, ne zelim kinesku verziju radi problema sa LTE i sl. A pozivnicu nikako dobit. I na kraju zavrsio na G3, mobitel kojeg sam imao prosle godine. Dobio ga iznimno povoljno sa dodatnom baterijom, pa racunao da ga lako za istu cijenu i prodam. Moram priznati da su dosta stvari koje su me bolesno iritirale rijesili. I dalje tu ima povremenog stuttera i laga, ali ni blizu kao prosle godine. A form factor je razlog zasto sam se odlucio za njega, a ne za G4, jer iskreno, nije mi bio problem malo nadodati za noviju verziju. Kod g4 jedina stvar koja mi je apsolutno lega je ta koza. No opcenito, bolje mi u ruci lezi g3, a kako je jos jeftiniji... Bas me zanima koliko cu izdrzati s istim dok ne ode na oglas :D |
Sljedeće G4 ili Moto X Play/Style. :)
A ni Nexus 5 (2015) nije daleko... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:01. |