![]() |
@Thor
Znam da nije tocan, al ga vozim jer mi je skin ok, nije dosadni full gray. A njima odbijam platit skin za 50% expa ako ne daje i 50% love. |
Iz kojega razloga japanci i njemci nemaju radar?
Povijesnog il bi bili OP? |
Citiraj:
|
Pozdrav decki. Nekako sam vas slucajno nasao na ovom forumu i nadam se, da ce biti prilike odigrati koji division zajedno. Ne izgledate bas prosjecni botovi :P
BTW, izgleda da nam stize i T7 premium sovjetski DD "Leningrad" https://www.youtube.com/watch?v=8mETZ8ytXuk |
Pozz i dobrodošao. Ja sam danas online pa ako ti se ukaže prilika navrati na TS. :)
|
"Jingles destroyed by Admiral72" hahaha vrh
how does it feel? :D:D:D sto se IJN CA tice, definitivno su najigriviji, od T3 do T10 sve super brodovi osim mozda aobe koja nije super ali je ok |
Odlične partije danas, cijeli dan WOWSa na putu za Bismarcka. Mali isječak iz jutarnjeg bullyinga sa NC-om:
|
Citiraj:
Ekipa, hvala za kratko druzenje jucer. Na zalost bilo je vremena samo za par partija ali osjecaj je puno bolji nego sam gubiti zivce u randomu.. :chears: |
Citiraj:
|
ekipa, ima li mjesta u divizijama? t7-10
|
Netko je skoro uvijek online pa se možeš priključiti, samo trebaš doći na Teamspeak. Za pristup pitaš Atifreak.
TX se ipak rijetko igra nažalost, teško je skupiti trojicu za diviziju. |
Citiraj:
Citiraj:
Prije je bilo gotovo nemoguće naći nekoga tko ima T10, no danas nas dosta ima 10ke. Skoro svi T9. |
Jučer smo naletjeli (moja div) na Aerroon-a i njegovu diviziju DD HE spamera :D
Pomeli smo ih u toj partiji :D |
Citiraj:
|
A nije bilo baš tak jednostavno :) u startu smo bježali od njih 2x Tirp i Atago i skrivali se iza otoka dok Aerroon nije prvi puko od nekog drugog...i onda im se ta 3x komba raspala te je bilo lakše disati. Njih 3cu su skinuli netko u našem timu (ja sam malo načeo Aerroona) ali jebate....nemreš ga pogodit, od jedno 7-8 salvi kaj sam uspio kresnut prema njemu...zdrmala ga samo jedna :D
Ali bome njih 3ca kad su počeli pucati, Tirpa našeg su spustili na trećinu HP-a. - Veli naš "Look, Aerroon, Strangers i netko treći....ooh fuck...turning, dok je napravio 180", bio je već na pola HP-a :D |
0.5.11 patch notes su dostupni na SEA stranici, link sa reddita:
https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...game_mode_and/ Dobra stvar je da stiže armor viewer, i zanimljiv novi domination mod po imenu "Epicenter" (working title). No onda ga kompletno zaseru sa ovim buffanjem: Citiraj:
No vrh debilizma je uvjerljivo buff američkim lovačkim eskadrilama, koje su ionako jače od japanaca na svakom tieru. Umjesto da korigiraju loadoute USN CV-a, oni i dalje glavom kroz zid... :hitthewal: Iskreno se nadam da to dvoje neće proć u live verziju. |
Hmmm mogao bih ja početi US CV liniju, ako će fighteri biti baš toliko jači. Čisto iz zafrkancije malo trolati japanske kapetane
|
It gets better... Evo linka i na EU:
http://worldofwarships.eu/en/news/pu...lic-test-0511/ Citiraj:
|
Sve što je buff za cruisere je dobra stvar za igru. A dobri DD igrači ionako ne provode duže vrijeme tako blizu krstarica. Ovo će pomoći malo oko kempanja u dimu
|
Citiraj:
Po drugoj strani UdaLOL doesn't care za radare na 10 km.. Tek sam ga poceo gurat pa sam primjetio, da mi je avg dmg 90k :wtf2: |
A sjecas se kako je na forumu neki WGovnar govorio da su ti leakovi sa kineskog servera samo hoax. A 3 dana poslije je upravo tako....govna lazljiva.
|
Citiraj:
|
|
Thorov super drive by od neki dan u NC me potaknuo da stavim potpounu suprotnost - ovaj noobovski clip u Iowi
USA guns have stronk RNG, bome i ova dva protivnicka CA su lijepo plovili :fiju: https://www.youtube.com/watch?v=lxIr...ature=youtu.be |
^^ Odlično, kao i izbor glazbe :D :goood:
Enivej, i Flamu se slaže kako je NC odličan brod. Tako da nije da ga hvalim bez veze: - jedini brod s kojim sam imao devastating strike na Tirpitzu za 2 citadele :care: Btw. onaj drive-by sam pokupio od Aerroona. Odličan trik kad si u škripcu kao što sam ja bio taj dan. Tako da sve zasluge idu njemu. :fiju: |
Jucer pusudio acc ocu (covik ima 67g i 30k bitaka u tenkovima), da mi nagrinda 15pt kapetanu USA DD. :D
BTW Thor; super ti je kokpit. Svaka cast! |
Statsi i slike RN krstarica:
http://imgur.com/a/skn4Z Cijela linija sliči Atlanti/Flintu. Bolje izgrindat BB-e da se s guštom farma dmg na njima kad stignu jer je oklop skoro nepostojeći. :D Citiraj:
... Hvala! |
Tier 10 - Minotaur
Main Battery Reload Time: 4 seconds :eek: |
Citiraj:
Full camo za RN TX će bit skoro na nivou DDa: Citiraj:
Modul: 11,155 - (11,155 x 0,1) = 10,04 km Skill: 10,04 - (10,04 x 0,12) = 8,835 ~ 8,9 km |
Znači nevidljivi proljevi...
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Je, lud RoF, al spor shell speed od 768m/s, znaci bice putanja shella ko mortar. I koliko vidim, turete nemaju neku brzinu rotacije.
Uz dobar camo rating ce bit veselo za ambush i 8km torpeda. Al kad otvore vatru bice brisanje cruisera bez oklopa, il u maniri WGa, nema oklopa pa je sve overpen. Imaju samo 11% shanse za vatru a 15.8km dometa + travel time, bice 3 salve u zraku dok prva sleti :) Izbor od Hydro/radar/smoke + dobar camo i ovo je DD hunter grana. Kad te nesto spota, popnes radar i ode DD. Jos samo da ekipa to uzme ko meta gameplay a ne da ide sa njima snipat sa 16km. |
Yup. Kao što sam rekao ranije - linija HE spammera. Ostaje za vidjeti dal imaju Cleveland balistiku preko Mjeseca i natrag, ali u svakom slučaju DD hunteri i support brodovi koji moraju doć blizu da bi bili efikasni.
S ovih 8,9 km concealmentom, stelth fire počinje od 15km osim ako im ne daju manji penal radi manjeg kalibra topova ali sumnjam. Stock domet je 15,8 km, a to se lako poveća sa 3. slot modulom za komotnih 3km stealth fire prostor. Ovo je prva cruiser linija bez Defensive Fire, jer su svi topovi dual purpose na brodu pa u startu imaju jak AA. EDIT: Još malo s reddita, isti link odakle slike i statsi: Citiraj:
Citiraj:
T6, T7 i T8: Turret Rotation Speed: 25.7 sec/180° T9: Turret Rotation Speed: 18 sec/180° T10: Turret Rotation Speed: 4.7 sec/180° 4,7 sekundi je luđački brzo (a to su sve base vrijednosti bez EM skilla) :care: |
Citiraj:
Jebeno :D Al baš mu i ne ide :D Battles - 15 WR - 40% |
Citiraj:
Ovo je onda ko oversize atlanta :) Pravi DD hunteri... |
Koji bu ovo FAIL od filma :D :D
CGI na razini :D |
Citiraj:
|
šta vi znate! nikola će razvalit brod za 60 sekundi :D
|
S obzirom da je za CGI korišten South Dakota BB, mislim da neće bit problema. :D
Film je stara vijest, pojavio se skupa sa premium brodom u WOWSu. Dal je u međuvremenu izašao ili ne, ne znam. Koliko se sjećam nije ni bio namjenjen za kina već za televiziju. Lošoća čim je Cage u igri... :lol2: |
Monthly mission for September: Rule the Waves!
-Stage 1: 50k XP in tier 3 or higher -Stage 2: 2M damage -Stage 3: Win a battle in top 3 position Final Reward: A Campbeltown + a 12-point commander. Nelose, stage 1 je nagrada jos 1m silvera. Piss easy misija. |
Ja u tome vidim dosta srebra, besplatan port slot i solidan kapetan za Warspite
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |