![]() |
wtf liverpool, pucaju ko pučkoškolci penale :S
|
Jadnici osvojili :(
|
Citiraj:
Kanta ide na Anfield :D |
kakava tekma, kakvo lose pucanje penala :lol2:
al ajde bar jedan trofej je tu :D |
Citiraj:
inace penali lpoola ove sezone 4 od 9, ak ovo ne brojimo. samo sam ceko suareza da masi, al sva sreca nije puco ^^ sad treba fa cup uzet :kafa: |
Mario Balotelli - "Liverpool have finally took home a trophy after 6 years, The Curling Cup. Bit like being single for six years and bringing home Susan Boyle."
:care::care: |
Inače je glup ko top ali ovo je prvoklasna izjava. :D
Nekaj AVB najavljuje Hulka u CFC. :p |
koji je***i psihopat!:banned: |
Nikad od sirovine nogometaš...
a sto se balotelija tice, dobro je rekao, ovi sad slave ko da su osvojili ligu prvaka, mislim da se razumijemo, nakon tolike suse i pehar 4 kafica bi bio dobar, ali svejedno... a sto se hulka pak tice, necu da mi i njega jos ubiju u chelseau, torres je propao, mata je na dobrom putu, hulk je beast i nadam se da nece tamo :) |
Kaj briješ? :) Mata super igra u chelsea. ;) Snašao se za razliku od ovog panja curice. :)
|
Igra dobro, ali ni upola kako bi trebao igrati, ali opet, drugačija liga, okruženje, itd itd, nemora bit nužno da ga je CFC ubio :D
U Valenciji je bio nešto što je Lavezzi danas u Napoliu, okomit, strelovit, opasan, ovdje imam osjećaj da je previše ukočen, ko da ima 10godina više igra oO Naravno, subjektivan dojam, pošto sam veliki fan i njega i Torresa :D |
|
Jedino Torres zabrinjava,Owena ubile ozljede,a ostali dali najbolje u Lpoolu...kad vise nisu mogli zabijat,otisli...barem to tako vidim :) Krauč,tko je taj :D
|
Kod Liverpoola ostao mi najviše u sjećanju Robbie Fowler.
Egzekutor s malo konkurencije u premiershipu iz sredine i druge polovice 90-ih. |
Subota: Liverpool - Arsenal
Nedjelja: Tottenham - M.United Super tekme. :) |
Citiraj:
|
Liverpool - Arsenal 3:1
Tottenham - M.United 2:1 |
dajem gol prednosti Tottenhamu i iopet očekujemo sigurnu pobjedu Unitedu. Liverpool bi mogao izvuć 3:1 , da igra sa Watfordom.
zaboravih spomenut Chelsea...ma ne X ko kuća...X ko "Zagrepčanka"..a mogla bi se zalomit i pobjeda WBA |
:D
Šta Liverpool radi od Arsenala :D 1:1 uz potpunu dominaciju Liverpoola. Arsenal izgleda kao trečeligaš, imaju više sreće nego pameti, trebali su popit bar 3 komada dosad. Liverpool igra k'o Barcelona. Suarez :care: |
Je, potpuna dominacija a Arsenal dao i jedan i drugi gol:D
|
Je, dali su oba gola, ali lopte nisu vidjeli. :D
Skoro nisam vidio ovako dominantnu utakmicu Liverpoola. |
u sudačkoj nadoknadi riješava Van Persie:)
|
Mda:D
|
Kakve sreće ima taj Arsenal to je neviđeno.
Ugaženi u teren, otvarani kao konzerva tune svakom loptom naprijed Liverpoola uspijevaju ovako jadno pobijediti. |
Jel to opet liverpool zasluženo izgubio!? :D
Sada WBA - Chelsea..nadam se pobjedi kao i uvijek. :p Full name West Bromwich Albion Football Club Nickname(s) The Baggies,The Throstles,Albion, Boing Boing gay people we are. rotfl :D |
Citiraj:
Gay = vesel, sretan. Chelsea bi morao bez problema uzeti skalp WBA. EDIT: Citiraj:
|
Nadam se da neće:p
|
Biti će to X vrlo vjerojatno. :)
Već vidim da brljave i da nebu bilo nikaj od toga. :p Znam kaj značio gay ali si mogu misliti kako im se rugaju. :D Ajde reci boing boing gay people we are. :D I kad kažeš ajde se to zaderi i probaj se ne smijati! :D |
Citiraj:
Citiraj:
Touche :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Čitam i mislim kako Liverpool vodi par golova, a onda Citiraj:
NHF navijačima liverpoola ali ovo je presmiješno :D |
Gledam highlightse Liverpoola i ne vjerujem. Pa ne mogu onoliko faljivat... Nek konačno kupe Cavanija.
|
I chelsea gubi 1:0. :D
Jadna utakmica! :) |
Citiraj:
|
Imbra nastavio trpat,Palermu 3 komada za sada,jos nije gotovo poluvrijeme :D
T.Silva 0:4 |
Citiraj:
|
Ovaj Liverpool je takva smijurija od kluba, sve dok imaju ovakve kvaziigrace nece nikad biti vrhunski klub, pa oni nemogu ovakav nemocan arsenal dobit, koji im je utrpao dva gola na blef.
Jedini Suarez i Gerrard valjaju u tom klubu, kad vidim onog kuyta i ostale karikature, zivot mi se zgadi :D A chelsea je nevjerojatan, mislim da im se abramovic treba dobro nahebati mamice, pola ih otjerati skupa sa prcijom od trenera, dovesti par ozbiljnih igraca ( hamm je negdje Hulka spomenuo ), i opet ce biti onaj dobar stari chelsea koji se prosetao premiershipom... |
Čelzi:p
|
Villas-Boas i Chelsea raskinuli suradnju
Moram priznati da me bilo strah kad je dolazio u Premierligu (strah po Arsenal :)). Koje je rezulatate imao prije toga očekivao sam novog Mourinha. |
Nevalja Ančeloti,nevalja ovaj...a da mozda nisu igraci u banani?:)
|
Di Mateo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:49. |