PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Links.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=158183)

mamutarka 23.11.2018. 23:02

PC EXPERT

pfffff

zalman1 23.11.2018. 23:12

Citiraj:

Autor Xiaomi (Post 3251563)

Citiraj:

Bio sam ljut. Nije stvar u novcu, nego u principu.
Kaže tip koji je odlučio otići pred trgovinu u 4 ujutro.

Quick22 23.11.2018. 23:15

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3251362)
Ne priča on da nije znao gdje se nalazi, već je u 8:01 njemu na blagajni rečeno da je plejka prodana. Kako su oni to znali? Ako je on drugi u redu a prvi lik nije kupio plejku.

Jasno. Nego mogućnost bi bila da su mu lagali jer su čuvali za određenu osobu koja ju je kupila na kraju. No tu je i spomenuto da ono sa slike ni nije ta verzija koja je bila po toj cijeni. Tako da sve ovo spada u nagadjanje.

webstartm 23.11.2018. 23:20

Citiraj:

Autor zalman1 (Post 3251567)

Ne prosipaj žuč i jal.

Citiraj:

Autor peltierzg (Post 3251534)
Kratki update, nakon što sam poslao mail na sve adrese u Linksu, ispričao što se dogodilo i digao teme na forumima, kontaktirali su me putem maila.
Ispričali su se radi nastalog nesporazuma. Rekli su da je nastala gužva i da se prodavači nisu snašli te da mogu doći po konzolu po navedenoj cijeni.
Sreća je bila što se sve snimalo tako da nitko nije mogao osporiti da sam zbilja bio drugi u redu...
Na kraju sam uspio doći do konzole i lijepo je od Linksa što su uvidjeli propust i ispravili isti.

Bravo šta si se izboria, tako i treba :chears: :respekt:

silver_tip 23.11.2018. 23:25

Citiraj:

Autor zalman1 (Post 3251567)

Pa da, sta je to cudno ? Imas djece ti, si sposoban napraviti koje ? Znas kako izgleda djecji izraz lica kad mu nesto doneses sto je jako zelio ?
Ili si mozda jos zvalonja koji ne zna kak se to radi i sluzi ti sam za pisanje sto ovako sto po forumima... :smoke:

I mali ovdje masta o GTX 1080ti za 1k€ pa moze gledat samo slike na netu :D no... da je zbilja neka akcija takvog tipa i da je ajd 2 milje kuna,
nebih otisao u 4 ujutro nego uzo vrecu za spavanje i zalego ispred vrata oko ponoci ili 1-2 kad bi mi se vec prispavalo jel...

5 godina sam spavao po poljima dok se nismo stabilizirali kao drzava pa jedna noc ispred trgovine je luksuzni smjestaj zapravo :D

edit: evo za ove ponosne i na nivou phickice koji drze do sebe, za 50€ spavam isped koje god trgovine ocete i kupim za vas jel... tak da morete sacuvat obraz.

zalman1 23.11.2018. 23:40

Citiraj:

Autor silver_tip (Post 3251573)
Pa da, sta je to cudno ? Imas djece ti, si sposoban napraviti koje ?

A jel si ti sposoban pročitat 2 rečenice?
Koga briga kad je on otišao pred trgovinu i koliko je uštedjeo, ali nek ne priča onda kako nije stvar u parama, jer JEDINO u tome i je stvar i oko toga se vrti cijeli ovaj usrani black friday.

silver_tip 23.11.2018. 23:49

Citiraj:

Autor zalman1 (Post 3251574)
ali nek ne priča onda kako nije stvar u parama, jer JEDINO u tome i je stvar i oko toga se vrti cijeli ovaj usrani black friday.

A jes ti sposoban shvatiti 2 napisane recenice ? Mislim... nisam ja sad neki jezikoslovac jel.. no evo spoji mozak na akumulator pa probaj shvatiti 2 recenice.

1. Covjek je htio plejku za maloga tj. bar veli tako.. skupa je pa ne moze si ju priustiti jel.
2. Ukazala se prilika i cekao je koliko god da je cekao... jer te pare je skuckao nekako.

I sta sad nije tu jasno ? Normalno da nije stvar u parama kad ih je vec odvoijo da ih potrosi, oprostio se od tih para kad je krenio cekati ali tko nebi
popizhdio kada ga je sustav izigrao ? Znaci drugi na redu i nema ? Pa koji klinac je onda cekao ?

Shvacas poantu ili trebas 2 akumulatora da ti mozak provari bit cjele price ?

windfucker 23.11.2018. 23:51

Ja, eto, danas ušao u poslovnicu, i ustanovim kako smo mi u Nezagrebu...jopet imali četvrtak! :D
Čitajući o patnjama koje prolaze kolege koji nemaju sreću da žive u Nezagrebu, vidim i zašto je tako.
Stoga...fala upravi i svim zaslužnicima što su mi omogućili da razgledam tipkovnice u potpunome miru i komornoj tišini poslovnice.
Ni ne sumnjam da ću i nagodinu, ako doživim slijedeći Crni dupli četvrtak, imati povlasticu da ponovo uživam u toj privilegiji.
A vi ostali...samo hrabro. Izdržite!
;)

zalman1 23.11.2018. 23:59

Citiraj:

Autor silver_tip (Post 3251575)
Shvacas poantu ili trebas 2 akumulatora da ti mozak provari bit cjele price ?

Poanta je da bi neki dali guzice za par stotina kn, a ujedno pričaju o karakteru i principima.
Eto drago mi je što će mali sinčić moći igrati igre na najmodernijoj konzoli kao i sva ostala djeca na svijet, nakon što je tata zvao sve novine, stvarno ne znam kako mu je dosad prolazilo djetinjstvo.
Još da se negdje ogrebat za jeftini iphone, pa gdje bi mu bio kraj. :)

peltierzg 24.11.2018. 00:08

Evo sada sam pročitao članak i fakat su ga prenapuhali :)
Vjerovatno u žaru pisanja, ispala živa melodrama, ako ništa barem nisu mašili fudbal.
I Jutarnji je kontaktirao mene, ne ja njih, da sam znao da će izaći ovakav članak, ne bi davao nikakvu izjavu...
Ali šta je tu je :)

silver_tip 24.11.2018. 00:11

Citiraj:

Autor zalman1 (Post 3251579)
Eto drago mi je... /

Covjece... ti bi vjerojatno bio presretan kada bi susjedu iznad tebe bila poplava u cjelom stanu pa makar gofna curila kroz deku i tebi na glavu ?

Zbilja neznam stab ti reko, koja je to kolicina jala....

Citiraj:

Autor Amdejac (Post 3251305)

Evo.

Lik drzi PS4

Jednom policajac, uvjek policajac... :D alaj ga je uocio u "prekrsaju" :lol2:

baTman 24.11.2018. 00:20

Hebem ti....pa skoro sam se popišao kada sam vidio video, a tek komentare hahahahahaha

mann 24.11.2018. 05:11

Citiraj:

Autor peltierzg (Post 3251581)
Vjerovatno u žaru pisanja, ispala živa melodrama, ako ništa barem nisu mašili fudbal.
I Jutarnji je kontaktirao mene, ne ja njih, da sam znao da će izaći ovakav članak, ne bi davao nikakvu izjavu...

Neka je jutarnji napisao članak. Trebao si poslati email udruzi potrošač i gospodarskoj inspekciji. Nakon što si čekao 4 sata više fakat nije do novaca nego principa. Ali nije ni princip tu toliko bitan, bitno je sto levaju ljude po reklamama. Kao oni imaju prave popuste, oni imaju pravi američki djir samo bez ijednog komada s reklama. SUPCI šugavi prokleti. Sada znamo provjereno I dokazao ono što smo i prije sumnjali. Ovo je bila jedinstvena prilika prijaviti sve gospodarskoj.

To što ovdje pojedini govnjari forumasi kao par postova gore jelte jedu baš to što jesu, ne sekiraj se. Uvijek ima faca koji su velika gospoda a dupe bi dali za 100kn u djepu. Ja sam osobno ljen pa mi se neda cekat, ali da želim nešto kćeri kupit i da mi je to prilika kako ostvariti čekao bih dva dana sa smiješkom na licu.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

zvonac 24.11.2018. 07:58

Citiraj:

Autor peltierzg (Post 3251581)

Cuj, napravio si ispravno, novine ko novine, ti napises, oni jos dodaju, da bude efektnije, a Links ti je vjerojatno morao izic ususret, hebiga, ne stoje bas najoblje po pitanju reputacije, sumnjam da bi si dozvolili gaf radi ps4.

Da nisi frku napravil, vjerojatno bi ti taj dan ostal u gorkom sjecanju, ovak, hvala Bogu je sve dobro ispalo na kraju..

Nek ti ne bude zao, vjerojatno bih postupio isto, da sam na tvom mjestu.
Kao sto ljudi govore, naravno, stvar je principa, a jednom dok izgubis obraz..

Sve je dobro, dok ne bude mrtvih, ko u Americi:D

nick praskaton 24.11.2018. 08:42

links je klošarska trgovina, ne znam sto si ocekivao

Rista 24.11.2018. 09:27

Mislim, ako je procedura da dodjes na blagajnu bez icega, onda su trebali ulaziti jedan po jedan u trgovinu, ili uzimati papirice sa brojevima, jedino tako moze biti posteno. Drago mi je da je kolega na kraju dobio ali koja drama.

FRipper 24.11.2018. 10:26

Citiraj:

Autor nick praskaton (Post 3251615)
links je klošarska trgovina, ne znam sto si ocekivao

Tvoje misljenje al ja im mogu reci svaka cast da mudima na naprave to sto su napravilo. Bilo je brdo proizvoda po vise nego odlucnim cijenama. I mogu si samo misliti koliko su love spusili na reklame i te akcije.

Nije to sam tak lako napraviti i stvarno se trebalo potruditi i riskirati posteno.

mann 24.11.2018. 11:47

Citiraj:

Autor FRipper (Post 3251628)
Tvoje misljenje al ja im mogu reci svaka cast da mudima na naprave to sto su napravilo. Bilo je brdo proizvoda po vise nego odlucnim cijenama. I mogu si samo misliti koliko su love spusili na reklame i te akcije.

Nije to sam tak lako napraviti i stvarno se trebalo potruditi i riskirati posteno.

Kakva muda, pa drugom covijeku koji je usao u ducan su rekli da nemaju najjace marketinski eksponiran artikal??? Imaju muda i obraza za levanje ali to ima svaki sitan prevarant na njuskalu.

kasko 24.11.2018. 12:04

Citiraj:

Autor FRipper (Post 3251628)

Ovo si sad bezveze prosro...
To je trgovina koja sve sto radi, radi zbog toga da bolje posluju=vise zarade.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Romano.Cule 24.11.2018. 14:22

Ne mogu vjerovati u kakve cigane su se pretvorili. Valjaju čovjeka za jedan playstation 4. A u ponedjeljak ce vjerovatno stanje biti " dostupno" u svim poslovnicama. Bitno da imaju za unajmljivanje Lidije Bačić koja ima veze sa informatikom i tehnickom robom kao Goebbels sa programiranjem u C++. Jad i bijeda. Logična je stvar da svi mi gledamo kako bi uštekali par sto kuna na kupovini,a kamoli 1000. Čovjek je stajao 4 sata u redu za 1000 kuna,sto je sasvim ok. Ovi što pričaju da oni ne bi, prvi bi ga primili u pak za 19.99 kuna.

rodriguez 24.11.2018. 15:25

Citiraj:

Autor Xiaomi (Post 3251563)

Bolje da je dijete upisao na kakav sport....

Brko 24.11.2018. 15:28

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 3251720)

Ako nisi znao, eSport je sport i kao takav postaje olimpijski sport od 2024. Molim lijepo...

Iako, nije tvoja briga, kao ni moja. Nek se dijete veseli.

Sent from Usreo Mobara

virty 24.11.2018. 15:37

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 3251720)

Kako znas da ne ide vec na neki sport?

Poslano sa Sony XZ3

shar 24.11.2018. 16:00

Sve je to marketing, oni su svoj cilj ispunili.

zalman1 24.11.2018. 16:11

Citiraj:

Autor Romano.Cule (Post 3251700)
Čovjek je stajao 4 sata u redu za 1000 kuna,sto je sasvim ok.

Tebi je, meni nije niti bi to IKADA radio u životu.
Neki bi učinili sve za pare, a netko pare zaradi na normalan način, po meni nije normalno stajati u 4 ujutro pred nekom trgovinom.

Da želim djetetu kupiti PS4 onda bi ga kupio po full cijeni neovisno o ovoj šugavoj akciji. Nije valjda da je 1000 kn presudno.
Ako nemam 3000 kn za konzolu onda se neću ni dovoditi u situaciju da se cigančim za njega i stojim par sati na zimi negdje, a ko voli nek izvoli.

Svatko treba znati koje su mu financijske mogućnosti, konzola je definitivno luksuz, a ne potreba.
Citiraj:

Ovi što pričaju da oni ne bi, prvi bi ga primili u pak za 19.99 kuna.
Ako bi ti to - ne znači da bi i drugi. :kafa:

Rovanpero 24.11.2018. 16:33

Citiraj:

Autor zalman1 (Post 3251738)
Neki bi učinili sve za pare, a netko pare zaradi na normalan način, po meni nije normalno stajati u 4 ujutro pred nekom trgovinom.

Da želim djetetu kupiti PS4 onda bi ga kupio po full cijeni neovisno o ovoj šugavoj akciji. Nije valjda da je 1000 kn presudno.
Ako nemam 3000 kn za konzolu onda se neću ni dovoditi u situaciju da se cigančim za njega i stojim par sati na zimi negdje, a ko voli nek izvoli.

Svatko treba znati koje su mu financijske mogućnosti, konzola je definitivno luksuz, a ne potreba.

Mislim da je bespredmetno raspravljati o tome što je nekome normalno a drugome nije (ni ja osobno nikada ne bi otišao tamo čekati i gurati se sa ekipom jer smatram da popuste koje oni daju se mogu uloviti na netu bez problema, to nije pravi black friday)...Čovjek se odlučio otići iz svojih razloga i čekati neko vrijeme, i ja osobno a mislim i ti bi se osjećao prevarenim da ti kažu da nemaju više plejki na stanju a drugi si na redu...Likovi iz Linksa su ispali papci

RAUL 24.11.2018. 16:37

Citiraj:

Autor peltierzg (Post 3251534)
Kratki update, nakon što sam poslao mail na sve adrese u Linksu, ispričao što se dogodilo i digao teme na forumima, kontaktirali su me putem maila.
Ispričali su se radi nastalog nesporazuma. Rekli su da je nastala gužva i da se prodavači nisu snašli te da mogu doći po konzolu po navedenoj cijeni.
Sreća je bila što se sve snimalo tako da nitko nije mogao osporiti da sam zbilja bio drugi u redu...
Na kraju sam uspio doći do konzole i lijepo je od Linksa što su uvidjeli propust i ispravili isti.

Gledajuci tvoje postove :rtfm:ne bih se zacudio da za koji dan ta konzola bude na prodaju.Zivio rodjo.

zalman1 24.11.2018. 16:40

Citiraj:

Autor Rovanpero (Post 3251741)
i ja osobno a mislim i ti bi se osjećao prevarenim da ti kažu da nemaju više plejki na stanju a drugi si na redu...

Bi, samo što bi ja onda sterao u krasan k. tog lika iz Linksa koji ga je zvao poslije i nudio mu PS4.

Mislim, kad se već priča o principima kao što taj tip priča, onda kad te zajebu fino kažeš u trgovini doviđenja, nikada više ne uđeš tamo, a PS4 kupiš negdje dalje za malo više para.
E to su principi, a ne trgovac te popiša pa ga ti kasnije hvališ jer su oni eto promjenili odluku samo da si ne prave lošu reklamu, to je cigančenje i puzanje po podu.

Ali eto, svatko ima svoje životne standarde.

Romano.Cule 24.11.2018. 16:42

Citiraj:

A ti si se ocigledno nasao uvrijeđen pa branis heteroseksualni dio populacije.
Macho-men,branitelj pravde i pakova.

gin.tonic 24.11.2018. 18:04

Trebali su prodaju za Black Friday organizirati putem web trgovine, bio sam na Trešnjevki, pogledao i otišao :D

Čisti amaterizam, da se mene pita...

Morpheous 24.11.2018. 18:29

Citiraj:

Ajde zalmane ne kenjaj. Udahni i ohladi malo prije nego što proljevaš svoj gnjev po forumu. Što je tebi normalna zarada novca na normalan način? Tebi nije normalno stajati u redu od 4 ujutro da se uštedi 1000 kn, a normalno ti je da tete prodavačice u Sparu i Konzumu stoje 8 sati dnevno za 3500 kn mjesečno sa 20 godina staža ? Za mene ništa od toga nije normalan način zarade novca. Većina poslova u Hrvatskoj i svijetu mi nije normalan način zarade. Humaniji način zarade mi je ugrabiti Ryzen procesor za 500 kn uz malo čekanja, nego raditi u Amazonovom skladištu i ne ići na wc cijeli dan pod prijetnjom otkazom. I ne kažem da je ok kupiti CPU, slikati ga u autu pokraj šajbe 3 minute nakon kupnje i staviti na njuškalo po 2.5 puta većoj cijeni, ali čemu tolika zavidnost? Jesi ljubomoran što ti nisi napravio isto? Nitko te nije tjerao da spavaš cijelu noć. Svi koji prate ovaj podforum znali su za akcije, znali su da trebaju dignuti dupe, propustiit školu ili uzeti godišnji, čekati u redu, ući u links/hgspot i kupiti nešto na čemu prodajom mogu dignuti 1000 kn, pa nisu to napravili i onda kukaju kako im je to ispod časti, a svoju čast bi itekako pregazili da im je netko garantirao da će uz par sati čekanja doći do ryzena 1800x.

Čovjek je odlučio izgubiti par sati sna i smrznuti guzicu da bi sinu kupio plejku koji si možda može, a možda ne može priuštiti po punoj cijeni. Kad njegov sin bude dovoljno star da shvati što je stari učinio za njega, bude mu još više porastao u očima. Da meni fali novca i da znam da radi svog ograničenog budžeta moram dignuti guzicu u 4 ujutro na 0 stupnjeva i čekati do otvorenja kako bih svom sinu kupi poklon za Božić/Svetog Nikolu/rođendan napravio bih to istog trena.

I SSD je luksuz, a ne potreba, pa ga imaš kao i većina nas na forumu. Smartphone je također luksuz, pa ga imaš. Sigurno nemaš Nokiu 3310 u džepu. Imaš li auto koji ti je veći trošak nego rekreativna vožnja biciklom na posao/fax osim ako ne živiš u pripizdini bez javnog prijevoza ili normalne biciklističke staze? Živiš li u svom stanu ili ga rentaš za manje novca nego što bi te koštala rata kredita? Ajmo svi prestati ići na ljetovanje, ne kupovati grafičke, ne plaćati kabelsku, otkazati mobilnu pretplatu......tko si ti da određuješ što je luksuz, a što potreba? Ljudi troše novce na što žele i ono što je nekima luksuz, drugima nije. Veliš da bi radije platio punu cijenu nečega nego čekao u redu? 1000 kn ti nije problem? E pa nekima jest i najmanji problem u tom slučaju im je bilo pričekati par sati do otvorenja. Kako će tko trošiti svoj novac nije niti tvoj niti ičiji tuđi problem.

silver_tip 24.11.2018. 18:35

Citiraj:

Autor mann (Post 3251599)
To što ovdje pojedini govnjari forumasi kao par postova gore jelte jedu baš to što jesu, ne sekiraj se. Uvijek ima faca koji su velika gospoda a dupe bi dali za 100kn u djepu.

Bravo, bas tako... a svi koji i dalje piskaraju tako vec kako negativno piskaraju i smatraju se "visljim" homo sapiensom, slobodno neka
se vrate na ove tvoje 2 citirane recenice i shvate gdje im je mjesto . Apsolutno nisi mogao bolje konstarirati nego sto jesi. ;)

BlackDwarf 24.11.2018. 18:35

Men nije jasno zasto u Links jednom cijena bude niza, a drugi puta visa nego od cijene s neta? Placeno gotovinom u oba slucaja.

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk

silver_tip 24.11.2018. 18:41

Pa kad je ta cijena veca u odnosu na web cijenu onda je i "popust veci". To je ono sto sam pitao ( ali u drugoj temi ) oko manipulacije cijenom da bi popust
bio veci i kako je moguce da zakonodavac nije tu stavio nekakvo ogranicenje jer cijena se digne u nebo proizvoljno od strane trgovca i onda ispada popust 80%
te se kupac dovodi u zabludu. Dali to sapda pod nepostenu trgovacku praksu itd... ?

zalman1 24.11.2018. 18:50

Citiraj:

Autor Morpheous (Post 3251786)
Ajde zalmane ne kenjaj. Udahni i ohladi malo prije nego što proljevaš svoj gnjev po forumu. Što je tebi normalna zarada novca na normalan način? Tebi nije normalno stajati u redu od 4 ujutro da se uštedi 1000 kn, a normalno ti je da tete prodavačice u Sparu i Konzumu stoje 8 sati dnevno za 3500 kn mjesečno sa 20 godina staža ?

Trekljaš i pogubio si se.
Nije on išao zaradit 1000 kn za kruh, išao je kupiti skupocjeni komad hardvera totalno nepotreban ikome, kako se u tu priča uklapa teta na blagajni to samo ti znaš.
Ona sigurno neće nikome kupovati PS4.
To je ono što je bit cijele priče, ljudi bi kupovali stvari iznad svojih mogućnosti, nešto slično kao iPhone na pretplatu.

Citiraj:

Čovjek je odlučio izgubiti par sati sna i smrznuti guzicu da bi sinu kupio plejku koji si možda može, a možda ne može priuštiti po punoj cijeni.
lol, netko tko si ne može priuštiti PS4 po punoj cijeni - ne može si ga SIGURNO ni priuštiti na popustu!
Ako mu tih 1000 kn predstavlja egzistencijalnu potrebu, odakle mu onda uopće ideja ići išta kupovati??
Citiraj:

Kad njegov sin bude dovoljno star da shvati što je stari učinio za njega, bude mu još više porastao u očima.
Joj patetike, de idem na wc.
Možeš ti pisati šta hoćeš ali nikada kupnju skupog hardvera ne možeš opravdati s ničime, bančit pred trgovinom u 4 ujutro radi toga je debilizam, a pogotovo je jadno vadit se na sina kojem nešto kupuješ.

Izgleda da zapad lagano stiže kod nas.
Kad smo dobivali vijesti iz Amerike kako ljudi noće pred Apple trgovinama da bi nešto kupili, onda je to bila vijest broj 1 za sprdanje.
Sad izgleda da appleovci više nisu budale i ovce, to je postalo moderno.
Unazad godinu-dvije je taj debilizam krenuo kod nas i vjerovatno će se svake godine povećavati hype.

Tko hoće nek izvoli, ali onda nek ne trkelja o principima kao ovaj tip, jer on ih definitvno nema, dopuzao je nazad u trgovnu umjesto da im je poslao jedan veliki - odj.

P.S. Kako je netko napisao, ne bi me čudilo da je ta konzola već na njuškalu, toliko o tome.

lobo64 24.11.2018. 18:53

Sve što je kolega napravio (jutarnji, postovi, mailovi) potpuno je legitimno po zakonu, potrošačkom pravu, kulturno i uljudno sročeno. To kaj su novinari dodatno nasrali, tja, senzacionalistički amaterizam.
Ono kaj me osobno u cijeloj priči smeta je da se jedan negativni publicitet koji se uopće nije trebao dogoditi, i koji je vjerojatno samo iz upravo navedenih razloga riješen na zadovoljstvo kupca, pokušava pretvoriti u nešto što bi trebalo biti svakodnevno i dobro poslovanje.
Ne da osobno pljujem firmu (kupovao sam kod njih), ali ne služi im baš na čast.

Morpheous 24.11.2018. 19:04

Zalmane ne seruckaj. Pogubio si se u svom gnjevu. Covjek je odlucio kupiti plejku po cijeni koja je njemu prihvatljiva i gotova prica. Tvoje misljenje o njegovom postupku je totalno nebitno i tvoja djetinjasta trkeljanja tipa "mogao sam i ja to isto napraviti, ali eto nisam jer imam morala i skromna sam dusa" padaju u potpunosti u vodu. Jos ces napisati da nikada ne gledas akcije i da sve kupujes instantno cim vidis i po punoj cijeni jer eto, soma kuna ti nije problem u zivotu. Daj ne ****. Najsmijesnije mi je sto na komentare na svoje postove odgovaras u roku 5 minuta kao nekakav dezurni forumas bez zivota koji u doslovce svakom svojem postu mora nesto ili nekiga iskritizirati.

zalman1 24.11.2018. 19:11

Citiraj:

Autor Morpheous (Post 3251808)
Tvoje misljenje o njegovom postupku je totalno nebitno

Tvoje mišljenje o mom mišljenju je totalno nebitno.
Citiraj:

i tvoja djetinjasta trkeljanja tipa "mogao sam i ja to isto napraviti, ali eto nisam jer imam morala i skromna sam dusa" padaju u potpunosti u vodu.
Gdje sam ja napisao da sam i ja to mogao napraviti?
Normalno da ne mogu tako nešto napraviti jer nisam toliko poludio.
Citiraj:

Jos ces napisati da nikada ne gledas akcije i da sve kupujes instantno cim vidis i po punoj cijeni jer eto, soma kuna ti nije problem u zivotu.
Gledam akcije, ali mi ne pada na pamet u 4 ujutro ići pred trgovine radi usranog plejstejšna, to nema veze s akcijama, to je idiotizam.
I onda još zivkati novinare nakog toga i plakati kako tvoj sin ne može igrati najmodernije igre, vjerovatno će imati teško djetinjstvo radi toga.
Neki ljudi stvarno padnu nisko radi para...

No dobro, sve smo rekli, uživajte pred trgovinama, sad je bilo samo par sati ranije, iduće godine predviđam vreće za spavanje i 7 dana prije otvorenja kampiranje pred trgovinom.

Morpheous 24.11.2018. 19:17

Neka si ti sve njih naucio pameti i siguran sam da se sada osjecas bolje zbog toga.

Rovanpero 24.11.2018. 19:22

Citiraj:

Autor zalman1 (Post 3251814)
Tvoje mišljenje o mom mišljenju je totalno nebitno.
Gdje sam ja napisao da sam i ja to mogao napraviti?
Normalno da ne mogu tako nešto napraviti jer nisam toliko poludio.
Gledam akcije, ali mi ne pada na pamet u 4 ujutro ići pred trgovine radi usranog plejstejšna, to nema veze s akcijama, to je idiotizam.
I onda još zivkati novinare nakog toga i plakati kako tvoj sin ne može igrati najmodernije igre, vjerovatno će imati teško djetinjstvo radi toga.

Kolko god te djelomicno razumijem i slazem se u nekim stvarima s tobom, toliko ovo sto ide dalje sve visi lici ko da si ljubomoran na coveka sto je ubo plejku po dobroj cijeni...:))

Sent from my Moto G (5) using Tapatalk

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:11.