![]() |
Mene Stipe nije oduševio ovu borbu, bio je dosta neoprezan.
Čak bi rekao da je imao sreće kaj je Overeem išao na gušenje a ne na udarce. Inače, sviđa mi se njegov stil (Stipin) i stvarno bi htio da još ostane na vrhu ali mislim da će s ovim kaj je pokazao protiv Overeema - izgubit od Velasqeza. |
Domaća publika ponese, obrana titule koja je ukleta i tak...nije jednostavno biti skroz proračunat i taktičan. Primio je udarac koji ga nije pokolebao, izašao je iz gilotine i uništio protivnika na kraju koji je bježao po ringu.
|
Pogledao sam snimku danas. Overeem me podsjetio na naseg Mirka kad je ovaj bjezao protiv Fedora po ringu :D
U svakom slucaju svaka cast Stipi :) |
Citiraj:
|
Stekao sam dojam da overem nije u treningu, nekako je mislio da ce proci neki lucky punch ili sto vec..
Ipak mu je 36, nesto je i napravio osim sto se drogirao kao majmun. Sent from my D5803 using Tapatalk |
|
Ima li kakav live stream sutra za Rizin ?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk |
Jucer je Pejić imal dobru borbu. Mirka sumnjam da bum gledal i u reprizi..Protivnik mu je bezveze.
|
Oće negdje bit live stream za Mirka i u koliko sati nastupa po našem vremenu?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
U 5 u jutro kolko sam cuo na dnevniku.
|
Zna netko oće biti na kojoj sportskoj TV prijenos Mirka?
|
Na gol.hr -u piše da će biti izravan prijenos u 8 ujutro.......
|
|
Da, live stream.
Samo iz ovoga nisam skužio kad bi trebao biti Mirko: "Okršaj Cro Copa i Hyun Man Myunga na rasporedu je kao 11. od 13 mečeva ove borilačke priredbe koja počinje u nedjelju, 25. rujna u 8 ujutro po hrvatskom vremenu. Mirkov meč gledatelji će moći pratiti u večernjem terminu na Novoj TV pod komentatorskom palicom Vlade Bobana i sukomentatora, bivšeg MMA borca Zelga Galešića. Prijenos cijelog događaja čitatelji s područja Hrvatske mogu UŽIVO besplatno gledati na GOL.hr-u od 8:00!" |
Live stream je upravo počeo
Urnebes mi je ovaj kaj najavljuje borce.... :D |
Totalno :D
|
jbte gledam i mislim si zakaj ovaj lik ima grudnjak..kad ono..:stoopid:
kolka je..! |
Nekako je zvuk/ozvučenje dosta loše.. Muzika preglasna a publika tiha.. Tek kad su borbe onda se čuje publika koliko toliko..
Vidite Japanca u kockastom dresu u prvom redu :D |
Citiraj:
Brazilka 91kg Američanka 97kg Mislim da je bilo jasno da će brazilka dobiti čisto jer ima spremu kakvu ova debela crna može sanajati. :) Drugi fajat teta je bilo odličan. :) |
da,stvarno je zvijer od babe :D
o potrajat će ovo,tamo do ručka..:kafa: |
HUHUHU ovo je bila brza borba. :D Crni je glup ko konj i nema trunke poštovanja ali čini mi se da je malo guma čoek. :D
|
evo Mirko je na redu.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Damnnnnn kakav card je trenutno on za UFC 205.. ovo je bolje od bilo kojeg prijašnjeg card-a samo da ne počnu ozljede.
|
Rowdy comeback 30. Dec.
|
Da ju oce isprašit da se vise nikad ne vrati.
|
Citiraj:
Nego, istina li da će biti fight Mayweather i McGregor? |
Ne.
|
Tesko da bu do toga doslo. Mislim da McGregor nema kaj trazit protiv njega u boksu niti ne zasluzuje da mu ude u ring..
|
Ta je manje bitno, ono što je bitno je lova koja bi bila ogromna...sigurno bi ispunili showbiznis ciljeve.
|
Citiraj:
|
Ima li kakav stream???
|
Ja nemam ni interneta jer su se ovi iz Iskona odlucili imat radove do 8 u jutro bas danas..
|
Znači Alvarez mu nije mogao prići, totalna dominacija. Lik je kreten i retard i ne volim ga iskreno, ali u kavezu što se tiče nižih kategorija je najbolji. Šteta samo što će hebat ove iz Featherweight-a sad, ko zna hoće li Conoru uzet pojas ili će on radit što želi (ići na welter pojas, nebi me začudilo kakve gluposti s njim rade). Ostatak borbi me začudilo da Wonderboy nije rastavio Woodley-a kroz 5 rundi i šok Weidman, kakav KO..
|
Santa exists :D
Sent from my Xperia Z3 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poljakinje su imale najbolju borbu.. |
Ja našao stream pa zaspao u pola 7 :(
|
Citiraj:
|
Jel večeras Badr Hari vs Rico?