![]() |
demeđ per sekond je preslab, moraš nać bolje sekirče
|
Što će reći da bi ga trebalo roknuti prije nego počne sa tim zelenim sranjima?
|
Citiraj:
zašto ti radiš budalu od mene ? |
Citiraj:
hell problem kad počne bacat otrov. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako imate Monka, aura za regeneraciju, ti moze spasiti glavu. od jakih tankova ne ocekuj puno dps-a jer su oni uglavnom upijači. wiz ili dh su dmg deleri, bilo bi dobro kada bi bili 3 dh i jedan tank koji moze primiti puno udaraca. Ovako vi slinite po njemu i ne koknete ga brzo, nakon nekog vremena, on samo stvara te zelene krugove koje ti moras izbjegavati i ne mozes pucati u njega... ja sam isto čupao kosu, dok mi nije jedan barbar pomogao ... ja sam samo izbacivao dps a on je tankao i to je to ;) |
Imam oko 65k DPS-a sa sharpshooterom, imao sam i dobrog monka u ekipi, ali ova ostala dvojica su izgleda preslabi damage dealeri. To je tak na public games :(
|
Citiraj:
ali jgba moraju se o i oni nauciti ;) |
Ništa, moram se okrenuti domaćoj ekipi :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uletit ekipi na public games i hodat na sigurnoj distanci iza njih i samo kupit loot :D , naravno to bi nakon nekog vremena završilo izbacivanjem:roller: |
Citiraj:
|
Koliko moze vrijediti Amulet:
116 DEX 92-94 INT 6% attack speed 60% critical damage + jos nesto, ali ne sjecam se sada sta (nisam pri kompu). Moslim da je reduce CC ili takvo nesto nebitno Iako je crit damage imba meni skine previse HP, izgubim oko 100 DEX, a i passive crit mi s njim pada na 18%, pa razmisljam da li prodati ili ostaviti. |
ako treba kome pomoć oko bosseva na infernu act 1-3, nek me doda pa da vam čika barb pokaže šta je dps :)
deceptolon#2227 |
Ajde bar kad se hvališ reci koji lik i koliko DPSa? :p
|
Moze mi ko dat neku procjenu koliko ovo vrijedi na AH-u? I usput novi patch je zezno ljude koji imaju rusku verziju, igra crasha...
http://www.pohrani.com/f/1w/Ao/41DFz...eenshot001.jpg |
niš. To je dobro za salvage
|
nije dobro za salvage (posto dobije dva konjska stopala koja vrijede skupa nekih 40ak golda), moglo bi nesto vrijediti na ah iako nebih rekao bas puno
trazi po imenu itema i vidices koliko kostaju slicni... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stavio sam bio cijenu od 50k i oslo je u roku od sat vremena -.-"
Dal zna tko jel ima fora da se upgrejda ru verzija na englesku, il da se prebaci prek blizarda uz neku nadoplatu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Navodno kolko sam citao na elitepvpers forumu dodan je neki secondary check za jezik kod izlistanja heroja te nitko nema pojma kako to zaobici trenutno. Naime ako ste updejtali verziju dogodi se isti error 82 pri loginu, ako pokusate fix fajla s onim programom... prođe login i onda izbaci iz igre! |
http://www.zaslike.com/files/n7flvotfttz3z6x3y1r.jpg
bez obzira na sve, ovako sta uvijek razveseli:) |
http://www.pohrani.com/f/H/Z8/VoJcsZp/amulet.png
evo ako je netko zainteresiran , danas mi dropa kad sam prelazio act I. *Ako ne dobijem svotu koja bi mi odgovarala neću ga ni prodavat neg ću ga ostavit za svog DH |
Citiraj:
|
100k nema all resistance
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
treba mi pojasniti par stvari, ako mi netko može pomoći:
Jučer mi je dps bio oko 13200 a danas je 12800 bez da sam išta mijenjao na liku, opremi itd. Danas mi se u sred fajta sam primary skill promijeni sa frenzy u melee attack (sa ikonom mača) naravno da sam izgubio nephalem valor. Jučer sam stavio nekakav štit na AH i nakon nekih pola sata dobijem bid od 100000, jutros pogledam i stoji 235000, nakon nekoliko posjeta na AH, stoji tako, onda mi se nakon par sati opet vrati na 100000 :wtf2: |
Citiraj:
|
Vjerojatno si ga slucajno povuko sa trake u zaru borbe. Desava se. Dmg ti je bio veci jer ti je lik dobio buff, bilo od nekog skilla ili od drugog barba..
Ja si sad mogu priustit i solidan MF bar na 3cem aktu. Dok mi je lik bio ovisnik o resistu to je mogo sam sanjat.. |
@Deathclaw13
I ja sam jednom naletio na tu kombinaciju s tim da je glavni srećom bio jako slab pa je brzo krepao, ali kad sam vidio tako 2 reda da piše pao mi je mrak na oči :D @ivan77 Stvarno si smješan, jednu nulu si sigurno fulao, a čak i više od jedne nule. |
Citiraj:
ROFL :D Znao sam kupiti i bolje za 20k. Kakvih crnih 3 mil :D Po ničem poseban amulet. Da je puno veći critical chance onda već da. Ali 6%... |
Citiraj:
|
Citiraj:
imam jos hrpu tih zanimljivih screenshota npr evo izrezano da se vidi bolje poanta price http://www.zaslike.com/files/9n0bs7n3cc36l9um7zs.jpg 55mil hp-a |
Kako dobiješ prikaz HP-a iznad health bar-a za monstere?
|
Citiraj:
|
Thx. Ćorav sam pa nisam vidio :).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:16. |