![]() |
Probaj sad opet. Meni je tek sada proradilo kroz psapp
|
Je, sad radi i meni, tnx
|
kaj samo plejka? :( |
|
Wolverine, Spiderman 2, Ragnarok.
Jebote koliko se veselim tome svemu... |
|
GT7 na PS4 izgleda iznenadujuce dobro, bez obzira sa problemom oko mikrotransakcija igra je jako dobra, ipak je to GT.
|
Na ps5 izgleda top. Ako neko igra GT7 neka posalje na pm psname.
|
Ako ti se igra sa domacim deckima (mozda i curama, doduse jos nisam ni na jednu u gthr naletio :D) imas na fejsu grupu gthr. Ima puno clanova, organiziraju se kupovi i casual veceri, ima za svakog ponesto.
|
Je, je, nasao sam ih na fejs, dodao par njih sa GTHR_
|
All-new PlayStation Plus launches in June with 700+ games and more value than ever
https://blog.playstation.com/2022/03...lue-than-ever/ |
osobno mi je ovaj srednji tier ok, ne uzimam igre day one, mogu se strpiti 6-12 mjeseci da budu u pretplati
|
Uf, 760kn godišnje, mah, zasada ostajem na PS+ koji imam unapred plaćen za mislim barem 2 godine, a onda ćemo vidjet.
|
Meni taman na jesen istjece pa mozda bude i popust za crni petak...a i dijelim acc na tri dijela tako da 33 eura godisnje je nista
|
Kakva je kompatibilnost ps4 igara na ps5? Net kaže da ne bi trebalo biti problema...
Igrom slučaja kupio ps5, a imam ps4 pro kojeg rijetko koristim pa sam u dvojbi što zadržati. Sent from my 21051182G using Tapatalk |
Sve rade (koje sam ja igrao)
|
Citiraj:
Svaka poznata igra radi na ps5. No samo određene imaju upgradove (60fps 4k teksture i slicno) |
Kako funkcionira naručivanje igara iz UK sad? Vidim od tamo par igara po dobroj cijeni koje me zanimaju, a ne znam koje su sad fore oko poreza
|
Isto kao i iz svake zemlje koja nije u EU. Carina i porez se naplaćuju, ako imaš sreće, nećeš dobiti ništa.
Ovisno o vrijednosti naravno. |
Citiraj:
ja naručio prošli tjedan PS4 igru za 30 funti ili točno 279kn. platio sam samo još 18.50kn nešto pošti kod preuzimanja u pošti |
ko oće pratit https://www.twitch.tv/playstation
|
Tekken 8 izgleda nevjerojatno dobro.
Ostalo mi izgledaju ko niche igre. |
Ništa, samo GOW. :( Tekken dobro izgleda, ali takve igre me drže 30minuta.
|
Tekken promijene broj u naslovu, malo poboljšaju vizuale i kažu evo nove igre. Nikad mi neće biti jasno tko to kupuje.
|
očito nisi čuo za jedan serijal, fifa se zove, eo ljudi sagradili carstvo na njemu :D
pa dodaš hokej, golf, ragbi, košarku, štancaj jebate |
Citiraj:
|
ma ove moderne sportske su kao WoW sub postale
izasao novi 2k23 vec sam potrosio 100 eura za igru i 50 na mtx da mogu igrat online, na kraju me ispadne kao da placam neki mmo mjesecno |
Citiraj:
A zašto bi kupio svake godine novu unatoč malim razlikama? Zato jer ekipa migrira na novi dio. |
Citiraj:
dok jedan elden ring koji je ogromna igra zauzima cca. 60gb. S tim da je day one patch za nba 2k23 bio 67gb i dalje ima dosta bugova. :D |
Tekken je kompetitivna tabačina, ovo je prvi teken na novoj konzoli, sedmica je naslov od četvorke još.
Takve igre kupuju ljudi koji imaju prijatelje, hladne pive, 2 joysticka i smijurija sljedećih par sati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |