PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

Freek 18.02.2006. 23:45

nemogu više, popizdit ću od tih njihovih dimnih cijelo vrijeme.
Igra mi se supori 4X:fuming:
Zašto igrate na Dozi gdje su ovakvi likovi a ne BIH-u gdje nitko ne baca dimne???

CatKiller 18.02.2006. 23:47

Pa samo treba okaciti ovdje IP i doci cemo tamo...

Nisam igrao dva tjedna i osjecao sam se ko da imam morsku bolest :)

Freek 18.02.2006. 23:48

evo IP:
195.222.33.247:28960

E.T. 18.02.2006. 23:57

Tu je guzva...na dozi sam promatrao kako se igra: njih 6 iz klana .FreAkz svi uzeli 1000000metaka/s oruzje i svaki baci jednu dimnu i prase svud okolo sebe...
Ja idem na rifle only 195.222.32.132:28961

atha 19.02.2006. 00:15

evo i mene malo na rifle only....

dautanecII 19.02.2006. 00:44

Citiraj:

Freek
Sad sam otiso malo isprobat COD2 na dozi, pa to je živa komedija.
Likovi sa pola mape te s rifle-om skinu, ne da je prelagano pogodit nego veoma neralno.

bas htjedoh upitat kak to pojedinci,vidim,imaju po 80 pa cak i 100 kilova po mapi,mislim na koliko se to vremenski igra? :confused:

.....jerbo,elita s kojom sam imo cast igrat (:p ) nije nakupila vise od 60-tak kilova na bilo kojoj mapi,i to po 7 ili 8 playera u timu.(na 20 min)

:rolleyes:

ZED 19.02.2006. 01:51

Citiraj:

Originally posted by nino5
Danas mi je Killer Segal bio jaako sumnjiv. Cijelu mapu sam ga pratio kao Spectator i vidio ono sto nisam trebao vidit. Covjek roka kroz lisce, zidove itd. Mislim sta mu to treba. Vjerojatno ce se sada tko zna kako pravdat ali cinjenica DA SAM VIDIO stoji. Amen...
Ma i ja ponekad mislim da cheta, al znam ga, pa znam da ne chita,:smoke: al zato se jebeno krumpira, a i sto se chita tice mislim da ga on nebi ni znao pokrenut:p

Veki-os 19.02.2006. 02:25

Maloprije smo razbili nadobudne prištavce iz di đžej džej klana:D

http://img116.imageshack.us/img116/7...01014tl.th.jpg

ZED 19.02.2006. 02:31

Citiraj:

Originally posted by Veki-os

Ajde nemoj tako nismo ih bas razvalili, to bi se desilo da sam ja prije uletio:D :D

Zond 19.02.2006. 02:34

ZED imas li ti ikada pozitivni score? :P

;)

ZED 19.02.2006. 02:39

Citiraj:

Originally posted by Zond
ZED imas li ti ikada pozitivni score? :P

;)

Pa zna se desit, evo danasnji primjer:D :D
http://img49.imageshack.us/img49/907...01104kf.th.jpg

E.T. 19.02.2006. 02:40

Citiraj:

Originally posted by Veki-os

Sta je Mitzek nadgledao ili se on ubacivao u protivnicki tim i sabotirao ih?
@Zond
ZED i Gabre vole kad mogu odmoci svom timu... :D :beer:

Veki-os 19.02.2006. 02:43

Mislim da je Mitzek gledao jel varaju ovi prištavci.

ZED 19.02.2006. 02:43

Citiraj:

Originally posted by E.T.

ZED i Gabre vole kad mogu odmoci svom timu... :D :beer:

Pa nemoj tako, ja sam recimo previse igro dm di ta razlika nema veze a bio sam među prvima:D :D

Srky 19.02.2006. 02:51

Evo veceras se bome zestoko igralo i moram priznat da ekipa zna znanje i sto se vidi i iz prilozenog shota...

http://img352.imageshack.us/img352/8...rd011pg.th.jpg

BTW moramo pocet koristit TeamSpeak podhitno, jer ako ste primjetili oni su non stop zajedno i sve se dogovaraju kako sta i ostalo...:fuming:

Gabre 21.02.2006. 09:20

Citiraj:

Autor Srky
Evo veceras se bome zestoko igralo i moram priznat da ekipa zna znanje i sto se vidi i iz prilozenog shota...

http://img352.imageshack.us/img352/8...rd011pg.th.jpg

BTW moramo pocet koristit TeamSpeak podhitno, jer ako ste primjetili oni su non stop zajedno i sve se dogovaraju kako sta i ostalo...:fuming:

prvo, za ET, ma pomogao bih ja timu, ali tu nema sanse da se netko s nekim nesto dogovori.... pa onda budem usamljeni borac, vuk samotnjak sa puškom u šapi.... : Machineg

i da, team speal obavezno! ma ne možeš protiv toga... 3 tipa će rasturit šestoricu bez problema.... ako imaju dogovor.

thuNdeR 21.02.2006. 09:30

rifle only rulZ: axeman :

čujem da žderonje imaju server za cod:uo ili za cod
pa bi molio nekog da mi napiše ip
Hvala:clap:

atha 21.02.2006. 09:41

evo nas i ponovno na nashem dragom threadu. :)

hochemo li onda nastaviti dogovore za server da to vech jednom rijeshimo,
a i dogovor za jednu pucaljku navecher u ime novog foruma. :D ;)

grizli 21.02.2006. 09:45

Citiraj:

Autor nino5
Sve ja kuzim, napamet i to, ali gledaj, u El Alameinu, cucnem iza bunkera, n_e_m_a sanse me vidit i na kill-camu vidim da je usao u bunker, "vidio" iznutra di sam i doletio me roknit? Slucajnost, znanje, ne hvala...

Oprost ti meni malo ja kroz zidove niti ne vidim niti ne pucam pa da vidim taj tvoj demo, a koliko znam na dozi postoje 4 igraca koji mene stalno skidaju i to na nemoguce nacine (roler,renesis,cat,zond) kaj sada bi ja trebao njih sve optuziti da cheataju jert ovu igricu igraju duze i bolje od mene; i to za bunker ja tebe nisam vidio iz nutra nego sam gasio cigaretu i upao u bunker kada sam te vidio da dolaziš pa bih htio vidjeti taj tvoj demo molim te, za pucanje sa strojnicom kroz zidove ako niste znali strojnica ima nišan i kada on pocrveni ja pucam te ja nisam kriv ako tebi iza zida viri ruka i puška

atha 21.02.2006. 09:48

mislim da che se ova prepucavanja oko varanja rijeshiti samo punkbusterom...

nino 21.02.2006. 09:56

Citiraj:

Autor atha
mislim da che se ova prepucavanja oko varanja rijeshiti samo punkbusterom...

Tako je...na zalost.

@grizli, sory ako grijeshim!

mitzek 21.02.2006. 09:58

kaj je onda s tim serverom,idemo u posel il bumo cekali Ljeto??

mislim da bi bilo OK da se vise to rijesi, Atha skupi pare ko hoce i javi mi se da ti posaljem broj racuna, mislim da na kraju budem ja uzel prek Pay-Pala na MC 1 mjesec 20 slotova, dal sifru i ovlasti Raku i Athi i dovidorno,os nes Bangladesh,ulaz samo za Clanove i to je to... ovak, psve mi se cini da bu jos jedna Trakavica vise u Lijepoj Njihovoj...

ZED 21.02.2006. 10:12

Citiraj:

Autor mitzek
kaj je onda s tim serverom,idemo u posel il bumo cekali Ljeto??

mislim da bi bilo OK da se vise to rijesi, Atha skupi pare ko hoce i javi mi se da ti posaljem broj racuna, mislim da na kraju budem ja uzel prek Pay-Pala na MC 1 mjesec 20 slotova, dal sifru i ovlasti Raku i Athi i dovidorno,os nes Bangladesh,ulaz samo za Clanove i to je to... ovak, psve mi se cini da bu jos jedna Trakavica vise u Lijepoj Njihovoj...

Uf jebate, kakvo ljeto, kolko ja znam trebalo se do nedelje sve dogovorit:smoke:
Supite lovu i idemo u biznis
Bdw kaj bi ti dal ovlasti raku a zidof nofce nebi dal: nono : :D :D

nino 21.02.2006. 10:27

Atha ili mitzek, dajte na PM neki broj tekuceg da ja i zippo61 uplatimo a posto forum nije radio 2 dana mislim da do veceras mozemo imati dogovor za server itd.

Gemmy 21.02.2006. 11:25

atha daj broj racuna posalji na pm, i reci koliko treba dat za prvu turu

panoramix 21.02.2006. 11:33

Koliko treba dati đengi i gdje se može ostavit, kod Bake?

OveRkiLL 21.02.2006. 11:39

Zanima me kakve bi mjere poduzeli da nekom (ne daj Bože:D) padne napamet varanje? Po meni razapinjanje : suicide i čekićanje : bonker : nebi bilo naodmet:D. Prvo BAN i onda ne davanje passa nakon promijene bi bilo OK, a još bi i ne vraćanje članarine ispalo kao kazna. Kad već nema punkbustera ovo bi riješilo problem.
Ne kažem da ovdje ima cheatera al nikad se ne zna.:)

thuNdeR 21.02.2006. 11:48

zakaj ne uzmete na 3 mjeseca ?????????
jel kad skupiš lovu za jedan mjesec odmah će trebati slati za drugi jel znaš kak je to(naša pošta,nema se love itd.)

mitzek 21.02.2006. 11:55

a ko bu se usudil varat kad mu se Zderonje priprijete???
ha,sad uvijek ima kukolja..ali tu je nas DR Rak koji osim izuzetnog osjeta za HW isto tako ima 18 culo za cheatere..,a njemu prepustamo admin funkciju na Nasem serveru..a on bu znal kak zaustavit pokusaj varanja...
prema tome,javno razapinjanje po forumu i posjeta LOZ_a(leteci odred Zderonja) ce bit sasvim dostatan za pocetak...teze kazne niti netreba,zamisli koloniju Zderonja u napadu na tvoj frizider...putem popijes par headkillova sa laktom il trbusinom.. lol!

mitzek 21.02.2006. 12:08

Citiraj:

Autor $$kiLL3Rr
zakaj ne uzmete na 3 mjeseca ?????????
jel kad skupiš lovu za jedan mjesec odmah će trebati slati za drugi jel znaš kak je to(naša pošta,nema se love itd.)

zato kaj ovaj prvi puta placam sa svojim MC prek pay-pala i ak mi niko ne posalje niti lipe,jebe mi se,nebum krepal za 200 kuna..al za 600 ,to je vec lepa giga memorije..ocu reci,ak ste vi svi za 3 metra,moze,al onda cekam 2-3 dana da opadne jos neka lova na racun pa uplacujem 3 metra..meni svejedno,al ak nam se ne dopadne i ocemo Madare..a ostane nam 2 metra recimo???ne bit pohlepan ,osim u jelu ,pilu i sexu..i ....:rolleyes:
probamo prvi metar,usaglasimo stavove i zelje i dogovaramo dalje...mislim da je to OK?

e da:kolko slotova na kraju? i team speak je +5$ mjesecno ,a to uzimamo,jel??

ajmo 3 ciste i napisat: trajanje najma,broj slotova,ts da/ne i saljite pinku!!

kod bake ili PM da vam posaljem broj tekuceg.. i uplata navecer ili sutra ujutro,OK???i onda se nadat da bu stvar hodala kak dragi Bogo zapoveda..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44.