![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears::chears: |
Kaj dobijem sa 150 MHz više od 2000MHz na 1080p :) ?
|
Nist. 2 fpsa.. :)
Čemu natezanje tako vrhunske grafe? :) |
Citiraj:
|
A niš. Veseli čovjeka vidjet 2160 Mhz na overlayu, ja sam prvi put kad sam taj broj vidio dobio geekgasm 😁
Pogotovo nakon 290X i clockova oko 1ghz :D |
Citiraj:
|
Može preporuka GTX 1060 6Gb? Nisam ih pratio u zadnje vrijeme.
|
Citiraj:
Dosta subjektivno :D Ja sam odvagno na stranu MSI gaming x , nemam primjedbi , tiha jako... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my Nexus 6P |
https://www.centro.hr/msi-gf-gtx-106...ddr5-dx12.aspx
Vjerujem da je asus strix super grafa , ali samo zbog cijene ju nisam gledo. Sent from my Xperia Z3 |
Citiraj:
Nist ne dobijes al dobijes overklok a ne onaj boost gore navedeni :lol2: |
Citiraj:
Prvi izbor mi je bila evga sc gaming model (dual fan). Dobavljivost je malo teza i ceka se, a kad mi je napokon stigla javili su mi da je ostecena u transportu. Nije mi se dalo vise cekati pa isao na drugi izbor |
Getriba94 neraspoloživo. Prvo gdje ih vidim dostupne na nabavi je kod mađara za preko 2800kn, a u hr shopu preko 3200kn. Totalno neisplativo
Meni se best buy u ovom trenutku čine gigabajtice wf2 i g1, ima ih čak ispod 2500kn I inno ichill isto oko 2500kn. Ima i jeftinijih naravno (oko 2200kn) ali su singe fan i/ili 2 god. garancije |
Citiraj:
P.s. G1 ima 4god gare Sent from my Xperia Z3 |
Citiraj:
Gdje? |
Nema G1, već Extreme.
|
Nisam skuzio sta sam napiso , mislim na "xtreme gaming" :)
uz registraciju +1god http://www.futura-it.hr/katalog/komp...060xtreme-6gd/ p.s. Extreme ne postoji :P |
Svejedno mi je dati preko 2700kn za gtx 1060 6gb suludo. U suprotnom taboru ima nitro 480 8gb ispod 2200kn
|
Je , al recimo ichill 300kn razlika , vec za razmislit (mislim da bu se prije prodala zbog fanboy-eva zelenaša ) :D
|
Mooožda radi garancije, inače su već su i G1 i ichill badass cooleri za takav čip
Inače nikad nije bilo isplativo ići na top swagg verzije na mainstream gpu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bez garancije ;)
Za 500 više se ima sa 36 mjeseci u HR. Osobno nebi dao, ali ko voli nek izvoli. Doduše, može se i Gigabyte kontaktirat i pitat jel moguće ostvarenje jamstva po serijskom broju negdje u EU. Ako da, onda je to jako dobra ponuda. Ako ne, nisam siguran baš. Ok, možda ne rikne ali kaj ak rikne :) |
Slažem se..
Ja ću ju uzeti u Uzi Shopu samo da riješim neke stvari. Ali mislim da grafe ne crkavaju baš nešto. Barem meni nikad nije crkla grafa.. |
Vidi, to je vječna rasprava. Nekome je garancija bitna, nekome nije. Nekome vredi 500kn, nekome ne. Meni osobno je gara bitna što god da kupujem zato i kupujem uglavnom nove stvari iz trgovine ili zapakirane sa oglasa. Polovne stvari ne skuplje od 200-500 kaj se tiče mobitela i PC komponenti.
|
Citiraj:
|
Meni su se grafičke nakrepavale, doduše, prastare nVidijine pekare 6600GT i 6800GT. Novije nisu, ali svejedno.
Dovoljno je da jedan SMD popizdi i bok. Ali velim, vidite sa prodavačem, kontaktirajte Gigabyte. Meni su izašli u susret sa nekim stvarima. RMA im je OK za razliku od kvalitete ploča :D kad sam ih pitao za eventualni RMA za grafu kupljenu u USA, rekli su da mora biti vraćena u USA. Za EU je vjerojatno isto. Ako je komp kupljen u EU, možda bi i grafu po serialu priznali u EU. A slanje grafe bilo kamo u eu je 50tak kuna. Slao sam svašta u Austriju, Njemacku, Nizozemsku, Irsku... i nema zejebancije kao sa našim vrlim uvoznicima i RMA officialima :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:14. |