![]() |
Ekipica, jel netko možda mijenjao bateriju u PS4 controller-u sa zamjenskom? Ako da, gdje ste uzeli? Vidim na par mjesta da ih ima po cca ~20€.
|
Ja mislim da već za 40EUR možeš gamepad kupiti.
|
60+ € za wireless novi ;(
|
Da, baš gledam zadnjih mjeseci nove DS4 kontrolere i stalno su bili skuplji od Dualsense kontrolera.
|
Za te zamjenske baterije se dobro raspitaj, jer ne bi bilo prvi put da te ''nove'' baterije traju kraće od ubijene originalne stare baterije. Ovo je općenito za sve te zamjenske baterije, a ne samo za DS4. :(
S time da 20€ i ne zvuči baš prejeftino za tako malu bateriju. |
Citiraj:
Aliexpress ... ali ima tome već ... nisu bile preskupe (mislim da oko 30-tak kn) ... Solidno rade ... niso ko original, ali izdrže moje igranje od cca 3-4 sata ... |
ja sam uzimo s Alija za 9$ no nisu se baš proslavile. U procesu sam došao i do spoznaje da se quick charge punjačima može spaliti USB port na kontroleru pa ti onda punjenje radi isključivo preko drugog "EXT" porta...
|
Citiraj:
Rade normalno i sa onim najobičnijim Appleovim punjačem od iphonea. |
Mislim da nije toliko problem u amperima koliko u voltaži. Kontroler zna raditi samo sa 5V punjačima, tako da nije preporuka koristiti QC i PD punjače.
|
Citiraj:
|
Prije par mjeseci sam uzeo 1 mjesec PS plus. I dalje mi stoji onaj žuta ikonica da imam PS plus, ne koristim ga uopće, a i ne vidim na kartici (ako ne gledam krivo) da išta skida. Ima li još tko takvih iskustava?
|
Svima je tako. S obzirom da Sony nije prebacio store na eure svima produžuju pretplate. Kako stvari stoje to će biti tako do iduće godine jer neće biti obaveza prikazivati dvojne cijene pa će prebaciti cijene u storu da budu samo u eurima. Malo smo tržište da bi se zamarali pa časte :D
|
JBMU, pa kaj onda nisam platio za premium :)
|
jos uvijek mozes
|
Ajd baš idem probat ... :)
EDIT : Baš i neda ... izgleda da moram bon kupiti pa staviti na račun ... |
preko keksa si mozes kupit bon pa ga dodas na ps wallet, tako sam ja kupio sebi ps plus
|
Ps4 pro od klinaca prestao diskove očitavati, zna netko kolika bi bila okvirna cijena u servisu da se to riješi?
|
Ufffff ... diskovlje je bilo negdje oko 80-90 € + ugradnja (naravno i čekanje min. 15 dana)...
Bolje gledat nekog rabljenog po modelu, pa zamjeniti blu-ray ... |
Pozdrav, ima neko stari Spiderman (2019?) na disku za prodat? Trebam za jednog klinca.
|
Na stranu što je prastaro (poklon osobi kojoj nije bitno),
gdje bi se moglo najjeftinije proći s novim PS4? (Prvenstveno zbog garancije, da baš ne krepa za 3 dana.. moj je doduše živ i dan-danas, no to ništa ne znači :) ) Vidim u Gamershopu za cca 280€, može li niže ili da ne tražim dalje? |
Imaš tamo i za 140€ sa 6 mjeseci gare ...
To ako je ispod firmwarea 9.00 odma treba GOLD HEN ubaciti gore i nek se gušta igrama sa net-a |
Vidio sam i to, da, ali mi se ne sviđa što ne dolazi s original kontrolerom..
iako, pitanje je koliko to uopće igra ulogu. A nekakve modifikacije mislim da nisu opcija, niti ima potrebe - izgledan scenarij je da će ubosti nekakav nogomet i pičiti isključivo po tome :) |
Citiraj:
|
Ma jesu, kako ne i kinezi rade savršeno, evo moj već 3-4 godinu, kod frenda 1.5 godinu i to klinci razbacuju svikuda ...
|
Frend traži ventilator za PS4 slim. Zamolio me da mu pogledam na aliexpressu/ebayu kaj se nudi, al tam naravno izbaci čuda. Da li je netko već kupovao da preporuči da ne uzmemo krivi ili možda se kod nas da to jeftino riješiti?
Oznaka na ventilatoru je Nidec G85G12MS1BN-56J14 |
Citiraj:
|
Poz ekipa.
Planiram rastaviti i očistiti svoj PS4 jer je jako bučan. Vidio sam na YT video pa ću polako po koracima. Nadam se da će sve proći ok. Planiram i zamijeniti termalnu pastu. Budući da ju moram kupiti, imate li koju preporuku? Ne kužim se baš u paste. tnx |
Citiraj:
|
Citiraj:
najbolji omjer cijene i kvalitete je arctic mx-4 |
ja sam u par navrata stavljao i arctic mx-4 i noctua nt-h1, dalje od toga ne treba gledati, solidne paste s kojima nećeš fulati.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:50. |