![]() |
Top 10 one man club:
1. Zlatan Ibrahimovic – Paris St-Germain | 21 goals from 45 | 47% of PSG’s goals 2. Lionel Messi – Barcelona | 35 goals from 78 | 45% of Barca’s goals 3. Christian Benteke – Aston Villa | 11 goals from 25 | 44% of Villa’s goals 4. Radamel Falcao – Atletico Madrid | 19 goals from 44 | 43% of Madrid’s goals 5. Adam Szalai – FSV Mainz | 12 goals from 28 | 43% of Mainz’s goals 6. Vedad Ibisevic – Stuttgart | 10 goals from 23 | 43% Stuttgart’s goals 7. Antonio di Natale – Udinese | 14 goals from 35 | 40% of Udinese’s goals 8. Luis Suarez – Liverpool | 17 goals from 44 | 39% of Liverpool’s goals 9. Michu – Swansea | 15 goals from 38 | 39% of Swansea’s goals 10. Demba Ba – Chelsea/Newcastle | 13 goals from 34 | 38% |
Ovaj Lazio je presmiješan.
|
Danas u ligi prvaka:
Porto - Malaga Arsenal - Bayern Obije tekme će biti vrhunske vjerujem iako mislim da će biti bolja ova između Porta i Malage. :) |
Navija se za Bayern i Malagu!
Jednostavno su mi draži bavarci od topnika a Malaga je lijepo iznenađenje ove godine:) |
Ja navijam za dobar nogomet. :) Nemam za kog od kad je CFC ispao. :) Doduše možda za galatasaray ako će Drogba igrati za njih. :p
|
Bayern će danas ugazit Arsenal, a Porto-Malaga zbilja ne znam. Rekao bi da Malaga neće izgubit..
|
Samo da Manđo odigra dobro :) i bit će super. Što se tiče Porta i Malage :fiju:
|
Kroooooooooos!
Bayern vodi! :D |
Pa nelos gol. :)
|
Müller, 0:2! :D
|
Ubijaju ih.
|
Arsenal očito igra na grubo, već 3 žuta su zaradili, ovaj start na Đilkošu i nije baš dobro izgledao :\
|
trpanjeeeee op op :D
|
Rekao sam:)! Bravo Bayern! Samo ovaj Milwall ...
|
Umirem na španjolskom streamu. Mandžukić je Mansurik :D
Skoro 3:0 Zabit će Mandžo do kraja |
Mandžo bio fakat blizu!
Inače, ako je netko korisnik TMobile-a imate MaxTV2Go za kunu :) |
|
Bayern odlican, iako bi i Jurčićevi puleni dobili ovakav arsenal :p
|
Ajde bolje zgleda arsenal. Ajmo gol dva da bude zanimljivo.
Eto gola. Cim sam napisao pao je gol. :p |
gol Podolskog, iz nepostojećeg kornera, nema šta, odlično:kafa:
|
ma dobro to, ali bayern me zivcira radi tih svojih crnih trenutaka, reakcija im je bila ko i arsenalove obrane kod drugog gola. wtf?!
|
Citiraj:
ne znam dal' da se smijem ili plačem |
Pa dobro nije da je bio penal. :) Sam si je bayern kriv za gol. Ajmo arsenal po 2:2. :)
|
Citiraj:
Mandžooooo :zdero2: |
Mandžoooooooooo!
Prvi gol u LP! |
Mandzo puco i onda loptu pricekao u golu. :D
|
Dobra tekma sve u svemu.
|
Gdje je onaj što je danas imao poklonjenu kvotu na Arsenal? Haahahaahaaa.. Bayern 3 klase jači od Arsenala, a žao mi Malage..
|
poklonjeni koef. je valjda bio na Bayern - 2.1
|
Danas:
Milan - Barcelona Galatasaray - Schalke AJMO DIDI! :D Uglavom Drogba igra za Galatasaray i evo ga čovjek je već zabio gol u prvoj tekmi koju je igrao za njih. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:57. |