![]() |
Schurrle ušao. :) Sad bu bilo još golova. :)
|
ode i coentraoooo :)
Jos muller cigan ispadne van pa mozemo gledati nogomet :D |
Ovaj geloje jedva da šeće po terenu... Koji je to gomolj...
|
Onaj trenutak kad totalno losi Penaldo gonja suca po terenu kako bi ovaj svirao penal...
NEPROCJENJIVO! Lika ne zanima vlastita ekipa, niti rezultat. Samo da on zabije gol. E pa moj Penaldo, nacekat ces se jos malo :D |
Miler šeširdžija. :D
|
Koji je ovaj Müller KRAAAAAAAAAALJ! :D
|
Puniiiiiiiiiiiiiiii... Jel to već 8. gol za Milera :D ?
|
Citiraj:
A divna tekma. :) |
A još divniji rezultat :D
|
Citiraj:
sa 24 godine ima 8 golova na SPu, i to nakon prve utakmice :D |
A ne shvacam zasto ne ubaci i Klosea? Evo podolskog, ali ono... Daj liku da pretekne Ronalda vec jednom, nije da ce se nesto promjeniti na terenu.
|
Citiraj:
|
Vjerojatno ga cuva za neke vaznije utakmice, nece da ga ovi amateri ozlijede? :D
|
A da ja sad velim da je to zato jer je Miro naturalizirani Nijemac, a Muller rodjeni, rekli bi mi da sam ksenofob, ali nisam ja taj koji ga ne uvodi :D
|
Gomolj je kralj :D ima 1 (slovima JEDNOG) igrača u zidu i pogodi tog igrača :D
|
Citiraj:
|
|
Neće sad, protiv USA će :D
|
Palo mi na pamet par stvari. Hrvatska je toliko jaka da kod nas Brazilci na klupi sjede. A u Njemačkih prvih 11 igraju dvije Modrićeve rezerve. Miler mi malo kvari koncepciju s ova tri gola, al, stići će to Mandžo:D
|
ovo SP fakat nema smisla, toliko sudačkih pogrešaka da to nemože bit slučajno. Dal se to ovaj srbin upucaval Merkelici radi ulaska u EU.
|
A koje su to točno sudačke greške u ovoj utakmice tebi toliko skočile u oči?
|
Citiraj:
|
A to kao nije bio crveni?
Prvo ga je čovjek stepao sa rukom u facu, a potom mu je još opalio headbutt. Šta bi mu trebao opaliti kung-fu kick da bi dobio crveni? Ovo je čisto nesportsko ponašanje (što na kraju krajeva ni ne čudi, jer je to Pepe), a to je direktni crveni karton. |
Ruku na srce, Muller se bacio kao pokosen. A to naravno nije bio. No to opet ne opravdava udarac glavom. I ako to nije crveni karton, onda ne znam sta je?
|
Baš sam sad na rekreaciji komentirao kako mi se suđenje gadi i nogomet kako ide prema budućnosti :(
|
Citiraj:
|
Ma dajte, sve padavičari u tri mp3, onaj nejmar je trebal onda dobit 6 crvenih radi onoga na Modriću.
|
Danas za Iran drukam. Osim naših i Urugvaja, za njih navijam oduvijek :D
|
Najjakšeši selfi ikad :D |
Prave reprezentacije imaju psihijatra, a neke izgleda i profesora glume:D
Sljedeća utakmica mi je interesantna, želim im koji crveni karton (bez ozljeda) i neriješen rezultat:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:43. |