![]() |
Kako Banggood ima akciju na playere, razmišljam o nekom do 30$;
http://pastebin.com/2e5uEeac Vuče me na MXQ S805 od 22$ ili jedan od ova dva od 27-28$? Koji bi bio bolji? EDIT: MXQ Pro (26$) i NEXBOX A95X (23$) imaju iste specke Amlogic S905 Quad core Cortex A53 2.0GHz 64bit Mali-450MP GPU 1GB RAM 8GB ROM Android 5.1 Osim što skuplji ima 4 usb-a a jeftiniji,noviji 2 usb-a. |
Nitko nema komentar?
NEXBOX A95X je još samo danas s kuponom gba95x $22.99 |
|
Citiraj:
|
Ima li ko za preporučiti kakav player koji ima mogučnost reproduciranja 4k formata? amazon fire tv mi se cini ok, ali nedostupan je kod nas.
|
Citiraj:
Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk |
Da, ali ti licencirani su bezobrazno skupi i čini mi se zaključani po regijama. ja bi dao do 100$/E za kvalitetan neki player al EU cijene su smijesne.
Jel ima neki 4k kodi player? :) |
Pa evo gore linkani NEXBOX A95X (23$) ima S905 i podržava 4K.
Jedino bi za 40+$ dobio 2Gb umjesto 1Gb rama... Valjda će mi 1Gb rama biti dovoljno. Mislim si čak uzeti oba modela, jedan za kuhinju a drugi za sobu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk |
Pogledat ću malo te uređaje, jel ima uopće 4k sadržaja?
|
Citiraj:
|
Nexbox A95X Review:
Iako ima 1Gb rama vidiš da je video fluidan, za gledanje filmova s usb-a, streamanje i uobičajene radnje trebalo bi biti dovoljno. Ako bi htio neku naprednu 3D igru staviti onda može biti problem... Ja upravo naručio NEXBOX A95X (64Bit Android 5.1 OS 1GB DDRR3 + 8GB eMMC 2.4GHz WiFi, support 4K x 2K) za 21.39$ s Gearbeasta, ovo mi je prva narudžba od tamo. 10 bodova dobijete kod registracije i još 50 za email subscribe pa vam to umanji narudžbu za oko 1$ što je 21$ ukupno. Čak neće ni biti carine/pdv jer je ispod 160kn. http://image.prntscr.com/image/a6391...9c40b2539.jpeg |
Citiraj:
Imam doma Mad Max Fury Road 4K, 40 giga rip file i na Minixu U1 ide ko nož kroz putar, bez problema. Jedino kaj imam 1080p plazmu ali vidi se i na njoj da je slika oštrija malo od 1080p source-a. |
Evo i ja narucio NEXBOX A95X sa gearbest-a, 26$ sa osiguranjem paketa i trackingom. Ok cijena, pa cak i ako platim carinu. Treba mi iskljucivo za crtice, znaci samo Kodi.
|
a95x je defitnivno best buy. za cca 160 kn se dobije solidni media player...
|
Nakon onog zadnjeg M8s sa alija nekako sumnjam u te jeftine playere.
|
Sve bi trebalo biti ok. NEXBOX A95X je novi model, kažu najmanji i najtanji media player takvog formata.
A cijena sličnih MXQ Pro se prodaju već mjesecima (od siječnja ove godine) kada su bili nešto skuplji no recimo taj je isto prodan u tisućama i ljudi zadovoljni. Btw NEXBOX A95X od 21$ doalzi s predisntaliranim Kodijem 16.1 I ne uzimajte shipping osiguranje, to je glupost i neće vam realno ništa korisno donijeti, imate Paypal ionako. Bolje ga kupiti za 21.5$ |
Agent poceo i po ovoj temi dejstvovati :D
|
Ma taj player ce cudo biti. Sigurno i netflix ide u 4k, a wifi hvata zgradu s pocetka ulice 😄
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
mene jedna stvar smeta kod novih uredjaja.
nista vise nema veze s vezom po pitanju nekog standarda, ni po sirini ni po visini, nista. prije si imao cd player sirine ko receiver, ili pojacalo, komponente se uklapale, a sada sve nekakve plasticne kutijice koje lice na nista, i ne pasu uz nista. who gives a fuck jel to najtanji ili najlaganiji media player, zar je to ikome bitno? pa nije mobitel da cu ga u dzepu nositi. uzas za sloziti na nekakvu policu. |
Haha, pa kakav bi standard bio? :) da svi moraju biti 10x10x3cm? :) Uostalom, uz sta bi se media player trebao uklapati?
|
a uz nista ocito.
|
Pa stvarno, ja ne znam uz sta bi isao. Mislim da velika vecina kupaca media boxeva ima samo tv+box, tako da mi jedino pada na pamet da bi nekakav vesa mount bio fora, jer ne znam kako inace ga uklopiti posebno uz tv.
|
Jebiga Gabre pomiri se s time, očigledno smo prestari ;-)
Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk |
Poslan mi je Nexbox A95X-21.5$. Gearbeast mi je poslao preko Belgijske pošte i neki čudan LVS*** tracking
|
Meni je preko toga došlo dva puta iznimno brzo. Cca 10 dana ako se ne varam. Mana je što možeš pratiti samo dio puta.
|
ima li koji media player,
da podržava miracast(da se može mob spojit na njega) da može vrtit kodi bez ikakvog problema da ima upravljač da ima dobru wi-fi antenu Cijena da je okej, al da je respektabilan uređaj, amo rec do max nekih 100 evra |
Poslan i meni sa Belgijske poste, pise invoice 11,29$
Za osiguranje paketa..hm..nisam razmisljao da imam paypal tak da sam uzeo. |
Ma, možda završi na carini ali ne bi trebalo jer je ispod 25 eura. Ako je preko ide 60kn obrade +pdv.
Razmišljam da si uzmem još jednog ili da uzmem MXQ Pro. Nema neki kupon s Gearbeasta za njega? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |