![]() |
Citiraj:
|
U Njemačkoj 640 eura u webshopu
http://www.expansys.de/htc-one-white-246660/ |
Citiraj:
Ali i da smo u EU opet dođe 640eur što je 4860kn + poštarina s osiguranjem (min 200kn), ukupno preko 5000kn. |
Citiraj:
|
Vratiš merver i eto te na konju :D
|
Imate ga za 4600kn na njuškalu, garancija u Sloveniji ;)
|
Citiraj:
Ako ga ne možeš naručiti već moraš otići u Njemačku, tamo se smjestiti i čekati da ti ga donese poštar, ne možeš vratiti mwst, odnosno trebao bi se dogovoriti s prodavateljem da ispuni potrebnu dokumentaciju za povrat poreza (ako postoji ta opcija). |
Citiraj:
:chears: |
A i kad uđemo u EU, nema više mervera, nažalost :D
|
Ali bi te na 640 EUR naši oderali s pdv-om. A moraš ga potvrditi ako hoćeš nazad MWSt.
|
Citiraj:
|
Posljednjih par tjedana sam dosta prelazio granicu s EU i mogao sam prenijeti stolno računalo u obsidian 800d kučištu. Jedino što HO/S4 ili nije bilo, ili je bio preskup uz hrpu prepreka koje je trebalo prekočiti. Npr. ne možeš ga kupiti ako ne ostaviš njihov oib (neka porezna shema da te mogu pitati odakle ti 4000kn za mob, a ne radiš), a to nemaš jer nisi njihov državljanin. Pa moraš žicat ljude da ga kupe na sebe, i sl. Zato sam i pitao gdje je u Engleskoj 400 funti, jer ako ti netko kaže adresu dućana i potvrdi da možeš ući u dućan, staviti 400 funti na stol i dobiti otključan HO, onda je to super. Ići na slijepo je zagarantiran zajeb.
|
Da, to je tako jednostavno ić u Englesku. Jest da imaš u Ryanaira već sada povratnu kartu za 800kn, ali nije povratak isti dan, a onda to više nije 400 funti već skoro 500, itd.
|
Strpite se još mjesec i pol dana pa ga naručujte odakle god hoćete. I sa svim mogućim poštarinama i sl. p**darijama ćete proći jeftinije nego da ga kupujete kod nas. I dobit ćete ga otključanog.
|
Citiraj:
Signal isti ko VIP,zamka kod te tarife je visoka obračunska jedinica za data paket. |
Da. Tako je jednostavno ići u UK. Malo pričekaš i uloviš ispod 800 kuna. Meni povratna ispala 350 kuna negdje. I tako je već preko 6 godina. Razlika u cijeni ti pokrije troškove puta i smještaja. Na tebi ostaje platiti malo više za tekuće troškovi (da se razumijemo, nitko ti ne brani napraviti Čeha i otići sa "paštetom" tamo hehe). London je skup, ali put do njega kao i smještaj tamo nije.
Naravno, nije ova kombinacija za svakog :P Nekima se ne da dalje od poteza Zagreb - More ići, a neki će rađe platiti neke pare i otići vidjeti drugi grad. Citiraj:
|
Kako je važna tek kad potrosis paket? Recimo pošaljem prijatelju sliku od 100kb preko whatsappa, on će mi oduzet 1mb od 1500 ili?
|
@Mad_Duke kako nije važna pa s tom obračunskom jedinicom spičiš tih 1,5gb ko 250mbu normalnom paketu.
@Neo-ST ovdje su uvjeti,da skida svaki put 1mb |
Pa to je onda smeće, ne hvala.
|
6finger, nemoj siriti gluposti.
to se računa po sesiji iltiga spajanju. ti mozes biti cijeli dan spojen, napraviti 100kb i odspojiti se, uzelo ti bu 1mb ili se spajati-odspajati 100x dnevno, svako spajanje napravi malo prometa i ode ti 100mb. jedini gdi nebi preporučio taj tomato je neka ruralna sredina sa slabim signalom :) |
Šta po spajanju, kakvo spajanje-odspajanje?
|
Zato postoji Prejaka Simpa opcija :)
Jel im ono greška na stranici HT da u XXL tarifi dode mob 0,00 KN u t-centru :) EDIT: @Matta - meni su rekli sljedeci tjedan stize crni :) |
Malo gledam Vipnet i T-Com i cini mi se da imaju samo srebrni model. Ima li itko saznanja da li je dostupan crni model ili ako nije kada bi trebao biti dostupan ?
|
HTC je izjavio da do kraja mjeseca stiže crni.
|
Citiraj:
|
Aha, dialup ovo-ono... :D
|
Tak nekak :D
Al se sesija i sama reconnecta nakon nekoliko sati, ne znam tocno koliko pa tada zaokruzi uvijek okruglo na MB(tipa potrosio si 21,02MB zaokruzit ce na 22MB). |
Citiraj:
Molim te suzdrži se od ovakih komentarao glupostima. Jedina izrečena glupost je o signalu jer je identičan VIP signalu koji je ispred drugih operatera. Ako će držat 3G cjeli dan upaljen onda naravno nema disconecta al iz mog iskustva to je nemoguća misija izdržat cjeli dan na 3G s današnjim telefonima. Citiraj:
Šta se mene tiče mod briši sve moje postove.... |
a da mi netko pojasni vezu izmeđuhtc mobitela i ovih zadnjih 20 postova
hvala |
Citiraj:
:D edit: neo-st - šališ se? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:15. |