![]() |
ja ne znam zašto je Cheslea tu favorit? Igrali su protiv Valencia i dobili ali nije im bio neki prerformans a Newcastle nije iskoristio par dobrih prilika u utakmici prije. City je ipak viša razina. Plus nema Essiena i Luiza. I Juve danas razvaljuje desetkovanu Romu. Romi fale :
Juan,Kjaer,Burdisso,Cassetti, Gago i Pizarro , Krkic ,Borini. |
Zašto? Pa zato kaj opet igraju koliko toliko dobro. :) Imaju jake igrače i trenutno su peti u imho najjačoj ligi na svijetu. Treba li spominjati prednost domaći teren? :)
Essiena nema već jako jako dugo vremena pošto ga već spominješ, a za luiza je šteta ali možda je i bolje da ga nema u ovoj tekmi pošto on vrlo često zna raditi izrazito glupe faulove. :) No tekma je u 21h pa bumo vidjeli. :) Ak će izgubiti samo da ne dobiju po tintari kao united. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja jos uvijek mislim da ce biti X
chelsea ima prednost domaceg terena, i u nekoj mini seriji pobjeda, dok city ima izvrstan napad i u prosjeku zabijaju 3-4 gola, ali i primaju uvijek golove, pa se nadam dobroj tekmi proper football ponedjeljkom ftw |
Ja bih prije rekao da će City dobiti
Istina, Chelsea ima prednost domaćeg terena, ali su doma popušili i od Arsenala (3-5) i od Liverpoola (1-2) a City je za sad u Premieru nepobijeđen, 14 pobjeda, 2 nerješene, popušili ligu prvaka, sad će valjda još i dodatno stisnut u ligi Citiraj:
Citiraj:
|
:D
Gledajte to su super klubovi i oba mogu pobijediti. Ode anelka iz chelsea. Odlazi u šangai (kod ćire). :) http://www.chelseafc.com/page/Latest...545042,00.html |
7 min Roma vodi..:hitthewal:
|
Citiraj:
samo neka kidaju bodove juvetu i prvenstvo bude zanimljivo :p |
Vodi i city. :D
|
Opet Torres ne počinje,milanista Balotelli je postigao pogodak
|
Normalno kad je nesposoban. :D
|
dobar pocetak :D
|
Ovo je komotno mogao biti penal za city. :) Obrana od chelsea je prokleti fail. :D
|
Neka sad City još stisne, a Juve isto... :D
|
Lol evo drogba sam sebe ozlijedio i sada se curica zagrijava = gasim stream. :D
1:1 ajde.. :) |
Juve...kolko prilika...koji invalidi...
edit 1:1 ajd još dva!!!! |
Odio juve
|
Issssss umalo chelsea dao gol. :p Sturridge. :)
Dobro je kaj clichy i kompany imaju kartone. :) sudac je fakat tolerantan. Kompany je mogao komotno dobiti drugi žuti zbog faula na matai. :) TO city igrač manje. Clichy off. Iako su već trebali imati dva igrača manje. :) Sad ak ne odiju...tj. ak izgube onda ga teraj u vražju mater. :D Op op penal za chelsea. :) Ajde lampard toooo otoooooo :D |
Ajde, prvo im isključe igrača pa kad ni tak ne mogu dat gol sudi se penal...krumpiraši...:suicide:
|
A gle trebali su ostati bez dva igrača, a ne jednog. :) Lako se braniti kad se sparkaš u 16 metara i bok. :)
|
A još su i Tottenham svinjski pokrali pa vam je sad baš dobro, jelda?:)
|
Citiraj:
Fail totalni. A dobro je počeo City |
@jelc...Nisam gledao tottenham. :) Gledaš ti ovo kak drogba odrađuje pr0 posao. :) Dobro i ostatak je ok. :p
Disciplinirani su. :) U ostalom ovime su olakšali posao unitedu. ;) |
Citiraj:
|
To je najgore...
Danas je city trebao imati dva crvena i trebali su suditi penal za njih. Odmah na početku. To su po meni bili jedini propusti. :) Iako se sada postavlja pitanje tko još može dobiti city ili igrati X s njima? Liverpool teško. Arsenal možda. Tottenham možda. United..lol. Bude bilo veselo. :) City 39 United 36 Chelsea 32 Tottenham 31 Arsenal 29 Jako veselo. :) |
odličan početak citya, ali onda najbolji čelzijev igrač večeras* (u žutoj majici) uzima sve u svoje ruke i bye, bye city-evi snovi o nekakvom plijenu u londonu. :)
*=nek zainteresirani youtube-aju meirelesov krvnički udarac đonom po nozi silve za kojeg je dobia tek tapšanje po guzi od momka u žutom. |
Kaj želiš reći da nije trebao biti drugi žuti? :) Trebala su biti dva druga žuta ali je sudac progledavao kroz prste. :)
No sljedeća tekma citya je protiv arsenala. Igraju doma. :) |
Citiraj:
|
Sry 31. :p
lol krvnički udarac. :D Pa maknuo je nogu kad je došlo do kontakta i to se vidjelo. :D Nije ti ovo španjolska liga tj. barcelona. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:02. |