PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   BonBon (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=199734)

Ag008 02.09.2023. 14:19

Preporuka, ne idite na prodajno mjesto Bonbona u Rijeci ZTC!

To je Europhone "partner", u životu gore iskustvo nisam imao sa "operaterom" ili štandom po sredini trgovačkog centra.

Znači samo hoću prebaciti broj s Telemacha na Bonbon pretplatu, odem na prodajno mjesto Bonbona koje piše na webu, ZTC, Zvonimirova ulica Rijeka.

Dođem na štand, prijenos broja s Telemach mreže na Bonbon pretplatu, sve ok, popunjavaju se papiri. Želim samo prenijeti broj i dobiti sim karticu.

Na kraju svega djelatnica mene uvjerava da ja moram odabrati koji ću paket tj Veliku za 95kn.
Kažem, to ću odabrati nakon prijenosa broja, ona inzistira, pa kažem dobro, za 7,30€/55kn Veliku kombinaciju po Cjeniku pretplate.

Kaže ne može, jer time oni ne dobivaju bonus!?

Ja kažem dobro, molim vas bez odabira paketa, hoću samo SIM karticu, ona meni uzima SIM karticu iz ruke, trga papire za prijenos i kaže "ne može", mi ne dobivamo bonus ako ne odaberete paket kod prijelaza, dogovorite online prijenos, kod nas ništa!

Jad i bijeda od tog Europhone prodajnog mjesta, eto, preporuka ako tko misli otići na prodajno mjesto ugovoriti nešto da izbjegava njih.
Meni je žao da oni predstavljaju Bonbon, trebalo bi im raskinuti ugovorno partnerstvo jer ovime samo srozavaju Bonbon.

Sada moram raditi online i čekati HP da dostavi SIM, a prošli put sam dobio SIM nakon što je broj već bio prenesen.

mkey 02.09.2023. 15:10

Ja predpostavljam da sam dobio poruku zato jer mi istječe 2 godine. Činilo mi se da je taj period trebao istjeći u studenom, ali nisam siguran točno od kada sam na bonbonu. Web aplikacija izlistava samo zadnjih 12 računa, ali očito je to to.

Lika091 02.09.2023. 15:33

Citiraj:

Autor Ag008 (Post 3694884)

To je Europhone "partner", u životu gore iskustvo nisam imao sa "operaterom" ili štandom po sredini trgovačkog centra.

Znači samo hoću prebaciti broj s Telemacha na Bonbon pretplatu, odem na prodajno mjesto Bonbona koje piše na webu, ZTC, Zvonimirova ulica Rijeka.

Dođem na štand, prijenos broja s Telemach mreže na Bonbon pretplatu, sve ok, popunjavaju se papiri. Želim samo prenijeti broj i dobiti sim karticu.

Na kraju svega djelatnica mene uvjerava da ja moram odabrati koji ću paket tj Veliku za 95kn.
Kažem, to ću odabrati nakon prijenosa broja, ona inzistira, pa kažem dobro, za 7,30€/55kn Veliku kombinaciju po Cjeniku pretplate.

Ja kažem dobro, molim vas bez odabira paketa, hoću samo SIM karticu, ona meni uzima SIM karticu iz ruke, trga papire za prijenos i kaže "ne može", mi ne dobivamo bonus ako ne odaberete paket kod prijelaza, dogovorite online prijenos, kod nas ništa!

Jad i bijeda od tog Europhone prodajnog mjesta, eto, preporuka ako tko misli otići na prodajno mjesto ugovoriti nešto da izbjegava njih.
Meni je žao da oni predstavljaju Bonbon, trebalo bi im raskinuti ugovorno partnerstvo jer ovime samo srozavaju Bonbon.

Sada moram raditi online i čekati HP da dostavi SIM, a prošli put sam dobio SIM nakon što je broj već bio prenesen.

Pošalji to službeno na Bonbon. Možda dodje kom bitnom šefiću tamo.

djzuza 02.09.2023. 15:36

Citiraj:

Autor Ag008 (Post 3694884)

Kakvo odurno ponašanje.

Na tvojem bih mjestu napisao mail glavešinama i požalio se na ponašanje te djelatnice.

xlr 02.09.2023. 15:39

Naletio si na Dominikovu sestru, jbga peh :D

Dottore 02.09.2023. 15:54

Citiraj:

Autor Bono (Post 3694877)
Ja nisam dobio poruku tako da racunam da je i dalje 7.2 € mjesecno.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Dobio ili nedobio , svejedno ulaziš u krugu poskupljenja.

OuttaControl 02.09.2023. 16:16

Citiraj:

Autor xlr (Post 3694902)
Naletio si na Dominikovu sestru, jbga peh :D

:lol2:

Bono 02.09.2023. 16:41

Citiraj:

Autor Dottore (Post 3694905)
Dobio ili nedobio , svejedno ulaziš u krugu poskupljenja.

Za mjesec dana cemo vidjeti :)

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Groowix 02.09.2023. 17:05

S obzirom da mi je istekla promo akcija te mi je od 1.9. potrošnja skočila na punu cijenu velike kombinacije tj. 12.6 E, u međuvremenu sam se prebacio na tomato i oni će mi uključiti svoju uslugu 7. 9.
Pitanje: hoće li mi se umanjiti iznos tako da platim samo za tih 7 dana koje još koristim bonbon uslugu ili ću morati platit račun za cijeli mjesec?

data202 02.09.2023. 18:43

Citiraj:

Autor Groowix (Post 3694923)
S obzirom da mi je istekla promo akcija te mi je od 1.9. potrošnja skočila na punu cijenu velike kombinacije tj. 12.6 E, u međuvremenu sam se prebacio na tomato i oni će mi uključiti svoju uslugu 7. 9.
Pitanje: hoće li mi se umanjiti iznos tako da platim samo za tih 7 dana koje još koristim bonbon uslugu ili ću morati platit račun za cijeli mjesec?

Vjerojatno će ti poslati za cijeli mjesec, odnosno za "cijeli paket" pa ćeš trebati pisati prigovor...

Lika091 02.09.2023. 18:54

Velika kombinacija je aktivirana po punoj cijeni, e sad to kaj si prešao 7.9 u drugu mrežu banana. Plaćaš cijeli iznos. Treba si preći pri kraju mjeseca.

divacic 02.09.2023. 19:40

Citiraj:

Autor cic (Post 3694772)
Na Tomato si prešao? Koliko je trajalo prebacivanje od dana kad si podnio zahtjev pa do aktivacije kartice?

Mislim da mi 13.9. prolazi 2 godine u bonbona pa da znam koji dan prije prebacit broj

Točno 5 dana od zahtjeva

cic 04.09.2023. 09:32

https://www.a1.hr/privatni/mobiteli/...prijenos-broja

Evo jedna zanimljiva ponuda, ali na bonove.

Mislim da se isplati biti 6 mjeseci korisnik pa nakon toga vidjeti kaj dalje

dadoremix 04.09.2023. 09:52

Uspostava poziva ?

cic 04.09.2023. 10:44

https://ssc.a1.hr/documents/10307706...=1692176137443

Bez uspostave poziva. I zanimljiva je točka 22, minute i sms se mogu zamijeniti za mb bez naknade jednom mjesečno.

Stvarno mi se čini ovo dobra ponuda, uzmem 6 mjeseci onu najjeftiniju tarifu, ispadne 7,12€/mj, 6 gb koje možda neću ni potrošit pa se prenese u idući mj plus mogu zamijenit minute i sms koje milijun posto neću potrošit.

spaceman 05.09.2023. 06:36

Ujutro se probudim, na telefonu poruka dobrodošao u Mađarsku, cijene roaminga... Kažem sad supruzi, a ona meni da me spominjala jer sam je nagovorio da prijeđe na bonbon neki dan. Radila noćnu pa ostala bez mreže i neta. Kako je moguće da dobijem takvu poruku a ni blizu Mađe nisam bio?

Keyser Söze 05.09.2023. 09:16

Doslo i meni, sve u roaming, srecom zabranjen mi je, poucen proslim iskustvom

Bono 05.09.2023. 10:17

Nema roaminga unutar eu, tako da nema nikakve stete. A gdje je roaming bolje imati izgaseno, nevjerojatno koliko su digli cijene.

Keyser Söze 05.09.2023. 10:25

Citiraj:

Autor Bono (Post 3695410)
Nema roaminga unutar eu, tako da nema nikakve stete. A gdje je roaming bolje imati izgaseno, nevjerojatno koliko su digli cijene.

da naglasim, meni je uhvatilo BiH, zato je izgašen roaming

Bono 05.09.2023. 10:55

Pametno, 1mb je kod njih 12.5 eura, jednom me jedan signal pozivao dosao 30 eura.

svemir 05.09.2023. 11:23

Citiraj:

Autor cic (Post 3695188)
https://ssc.a1.hr/documents/10307706...=1692176137443

Bez uspostave poziva. I zanimljiva je točka 22, minute i sms se mogu zamijeniti za mb bez naknade jednom mjesečno.

Stvarno mi se čini ovo dobra ponuda, uzmem 6 mjeseci onu najjeftiniju tarifu, ispadne 7,12€/mj, 6 gb koje možda neću ni potrošit pa se prenese u idući mj plus mogu zamijenit minute i sms koje milijun posto neću potrošit.

Na jednom mjestu se reklamira tarifa OK s 6 gb a na drugom piše " Tarifa uključuje 3072 MB podatkovnog prometa " Točka 4.

cic 05.09.2023. 17:02

Govorimo o prijenosu broja i tim putem se dobije duplo više gb (6-14-24-36), dok postojeći korisnici, kao i uvijek, dobiju manje gb (3-7-12-18)

data202 05.09.2023. 17:36

A koliko vrijede ti dupli gb? 6/12/24 mjeseca?

glpcha 06.09.2023. 17:30

Prešao danas na tomato, za sad dobro iskustvo što je volte uključen a na bonbonu to nisam imao, te što mi je signal doma puno jači. Lte je bio banana, a sada imam puni signal. Download sa par megabita otišao na preko 140.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Ag008 07.09.2023. 10:32

Ovo nema nigdje, kada chat agent vidi da se želi 55kn Velika kombinacija nakon prijenosa broja, koju očito ne dobivaju bonus, samo se odjave za 5min i daju nekom drugom, čekam već 15min da aktiviraju:

Dominik i Juraj očito nisu fanovi toga.
https://i.ibb.co/rtQSZ73/image.png

axo 07.09.2023. 10:44

Treba prijavit te jebivjetre.
Traži Martinu jer očito jedino ona radi.

Bono 07.09.2023. 10:57

Usput pitaj kad ti aktiviraju da li ces imati 24 mjeseca istu cijenu?

chief_wolfinjo 07.09.2023. 11:00

ma nije zbog promocije...

i ja sam imao par puta pitanje, i svaki put čekam barem pola sata da se netko

pojavi...

ako se pojavi, ja postavim pitanje... i onda nakon mojeg pitanja

samo napusti chat, i onda opet čekanje

užasno su se srozali po tom pitanju....

zato sam ja kada sam trebao produljuti promociju, postavio

pitanje i sve podatke sam odmah napisao. nakon toga

otišao sam pokositi travu, i kada sam se vratio. doslovce 5 min prije

su sve rješili... inače bi čekao 2h :D

Dottore 07.09.2023. 11:15

Citiraj:

Autor Bono (Post 3695846)
Usput pitaj kad ti aktiviraju da li ces imati 24 mjeseca istu cijenu?

A što si toliko zapeo za poskupljenjem? Cijena će biti ista + poskupljenja. Nakon 24mj gubiš promociju.

Lika091 07.09.2023. 12:06

Citiraj:

Autor Ag008 (Post 3695838)
Ovo nema nigdje, kada chat agent vidi da se želi 55kn Velika kombinacija nakon prijenosa broja, koju očito ne dobivaju bonus, samo se odjave za 5min i daju nekom drugom, čekam već 15min da aktiviraju:

Dominik i Juraj očito nisu fanovi toga.

https://i.ibb.co/rtQSZ73/image.png

Imaš gore u chatu, satima sam čekao da se javi agenti i da uključe tih 55kn. Stavio sam i screenshot timelane. A još sam ih gnjavio za dodatnih 0.5GB e to je bilo veselje...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:35.