![]() |
Hvala svima na pomoci.
Pokusat cu ipak ubost novu karticu. Sad moram dumat koju :hitthewal: |
ne mogu pronaci covjeka u oglasima "sve mogu nabaviti od hardvera sa skladista EU, sa rokom isporuke 8-10 dana" prodavao je luskuzne komponente od 6-7 tisuca kn, ako moze netko pomoci...:fala: edit, pronasao
kupujem nesto tiho, sto jace, sa garancijom oko 1000kn, ako netko prati razne oglasnike ili zna nekog da prodaje nesto lijepo, let me know :) |
Može meni neka preporuka za grafu koja bi išla u konfiguraciju koja je navedena u moj komp?
Imam nekih 1100-1200 kn, više ne bih davao. Što mogu dobiti za te novce ako bi uzeo polovnu? |
Citiraj:
EDIT: Na forumu se cijene za HD7850 2GB kreću oko 1000kn, dok je 1GB verzija 100kn jeftinija. Ima trenutno jedna HD7870 2GB u ponudi, ali je cijena 1400kn i nisam siguran da je voljan spustiti (čisto procjena, nisam pitao :D ). Što se tiče nVidia-e, nisam ih baš vidio previše tu na forumu pa ne mogu reći, ali GTX660 bi se trebala kretati tu negdje cijenom kao i HD7850, možda 100kn više. |
Sada sam baš i gledao oglase, pa su mi te dvije zapele za oko, gtx660 bi bila bolja od 7850 ili ne?
|
jača je gtx660 ali se 7850 bolje oca...
pa eto ako hoces oc-ati, idi na 7850 neku dual fan verziju |
Ne planiram OC na kartici, tako da onda uzimam gtx660.
Hvala na pomoći. |
Kakva bi bila GTX770 MSI TF 2GB u kombi sa i5 3570 stock, na 27" 2560x1440?
Radim neki upgrade, pa razmišljam o grafičkoj. Ati mi je fuj :D, GTX780 je preskupa. Driveri su problematični, pitanje je i oko količne videomemorije, ali nisam neki zahtjevan pa mislim da ce biti dostatna. |
Pozdrav,
Trenutno imam GTX 460 1GB, razmišljam o upgradeu. Uložio bih oko 1200 kn u novu karticu. Što bi se moglo uzeti da je najisplativije u tom cijenovnom rangu. Hoću li osjetiti razliku u odnosu na trenutnu karticu ili trebam uložiti više? I još jedno sporedno pitanje - koliko bih mogao tražiti za svoju trenutnu karticu kad bih ju prodavao? |
Citiraj:
Sve su značajno brže od tvoje trenutne grafičke i mislim da bi u novijim naslovima trebao osjetiti popriličnu razliku. EDIT: Jedino bi ti mogli biti problem napajanje(ne znam da li bi baš podnijelo sve ove grafe) i slab CPU (koji ne bi do kraja iskoristio grafu) |
Citiraj:
|
GTX 660 bi malo probila budget http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=gtx+660
Stane ti HD7850 i ako mora biti nvidia gtx 650Ti boost |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
MSI je OK, bolje je od gainwarda, palita i sl. i još dobiješ 1 god. duže garanciju (3 god.) |
evo mene nazad sa grafama za laptop, Dakle radi se o MSI GT783 gaming laptopu kojem je riknula 580M alvin je nije uspio popravit (al zato je dao jednu na koristenje dok ne kupimo novu :)) )
Šta sad uzet? ima 675M koja je u biti ista kartica kao i 580M za 200 funti, da uzmemo to il da uzmemo nesto malo jace za malo vise funti :D i jos sam cita negdi da triba minjat heatsink ako uzmem neku drugu tipa GTX770M koja košta 350 funti, a jel se isplati tolika razlika |
neisplati se - jer se moze desiti da 770M bude malo preveliki zalogaj za tvoj lap i napravis vise stete nego koristi - uzmi 675M i problem rijesen :)
|
Pozdrav.
Ima te li koju preporuku,kakvu grafičku kupiti do 1000 kn. Hvala |
Citiraj:
... nadam se da tih 30-tak kuna nije problem, ako je imaš Sapphire ispod 1000 kn. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav kolege,trebam grafu može nova ili rabljena,da je do 1000kn,vrtio bi je na amd a6 ocan na 3.5ghz,6gb ddr3 1333mhz,na 1920x1080 rezi,pa eto ak može neka preporuka bio bi zahvalan :D
|
Malo sam van tokova. Jel pametno lupiti 2000 za 760 ili za nešto nižu cijenu uzeti nekiji stariji model?
i5 750 stock CPU 750W Corsair napajanje trenutna kartica GTX 275 |
Citiraj:
Citiraj:
|
@Bukva
Kupi kvalitetan hladnjak za procesor i klokaj ga. Prije kupnje provjeri kojih max dimanzija ti stane hladnjak u kućište. |
pozdrav ekipa
trenutno sam pri kupnji grafe. Ne znam sta uzeti, više naginjem nvidiji zbog drivera (opekao se s radeonima). Ali nije ni problem uzeti amd grafu ako za manju cijenu dobijem bolje performanse. Buđet mi je fleksibilan od 1k do 2k s time da planiram neometano igrati na high bf4 kada dodje. Naravno htio bih sto jeftinije proci :D volio bi kada bih mogao nest polovno upecati. :) sto mislite koliko ce cijene pasti kada dodje nova serija radeonki na trziste? Imam 2500k i rezu od 1920x1200 Preporuke |
Na taj i5 bi ti najbolje sjela MSI GTX 760 Gaming pa čak i jače, ali pošto je i ova iznad 2k imaš jeftiniju Gigabyte-icu. S tom grafom ćeš jako fino vrtit BF4, makar i HD7850 nije za bacit, a i jeftinija je nekoliko stotina kn što nekima puno znači.
|
Citiraj:
|
|
Ovo je dobra cijena za gainward, ako je garancija 2 god. ... znam da su prije njihove kartice imale samo 1 god. garancije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:46. |