![]() |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Breaking Bad je završio sezonu sa visokim C... :goood:
|
Hehe, vec duze gledam EMT, al' nova epizoda je top of the pops, u kombi sa deadmau5om :chears: :D Internet money!
EMT - Chtulu |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kod vecine serija ili filmova uvijek znas radnju unaprijed, sto kod BB nije slucaj, znas da ce se nesto dogoditi, a ne znas sta. To se cijeni! Ovo bi definitivno trebao biti kraj. Ne pada mi na pamet na koju bi sad stranu prica mogla krenuti? |
Citiraj:
|
Počea gledat Suits, pilot me zalipija za stolicu i oduševija, pa pogleda još dvi, vidit ćemo kako će ić dalje, al zasad je to to:goood:
|
Citiraj:
|
OK je suits. Niš posebno, ali da se pogledati.
|
Pogledao prvu epizodu The american horror story.Sto reci nakon prve epizode osim : bolesno ,odlicno i jako zanimljivo.Alexandra Breckenridge je :nuts: .Preporuka ogromna :D
|
Skinuo bi si prvu sezonu i pogledao ovo,jel valja to sta ?
History Ancient Aliens http://www.history.com/shows/ancient-aliens |
mislim da će bit sezone 5 u Breaking Bad.
Misli koja je Gusova priča? On i brat su došli iz Čilea ,to smo svatili...ali pozadina toga je.? Karteli su eliminirani? Mike? Gdje je? Dalje šogor od Waltera i DEA ? Bojim se d aće se razvodnit u minimalno još jednoj sezoni. A i sigurno neće završit ovako sa "crime pay" porukom. |
a tek sad skužio. Ja mislio ovo je kraj.
|
Citiraj:
|
kaj velite na ovo LINK
|
jel ovo neka kopija game of thronesa di ce frano lasic glumit kralja Winterfella :) ?
|
Jako sam optimistican zbog ovog. Htio bi nekaj bolje produkcije od nekog dedeka da samo sjedi i prica ispred kamere. Drzhim fige!
|
Citiraj:
Ima genijalnih nastavaka i teorija ali ima i nategnutih teorija vise za malu djecu. Treca sezona je pri kraju. |
Happy Endings postao totalno smece u drugoj sezoni, pocela me boliti glava dok sa gledao trecu epizodu ......
|
Citiraj:
Sve u svemu drago mi je šta su potvrdili snimanje nove sezone:beer: E da, zaboravih motiv više; http://img.poptower.com/pic-53252/suits-usa-tv-show.jpg |
The american horror story
pogledao sam prvu epizodu no iskreno nije me uopce dojmilo, vidim da je stigla druga epizoda pa cu probat dat sansu, ali ono nist spešl |
Citiraj:
kad su walter i pinkman rekli na kraju "imamo posla za napravit" pomislio sam da će napravit još jednu turu prije nego se zdime :D |
jel netko gledao DETROIT 187 ? Jel je čemu? Ima visoke ocjene na imdb? Tražim nekaj poslije wire , shield ,breaking bad...
|
SOA se fino komplicira...
|
Citiraj:
|
The Walking Dead je krenuo...
|
Završio obe sezone Justifieda. Odlična serija.
|
Citiraj:
O DA! :) Upravo krečem sa novom sezonom. Nek su konačno krenuli :) BTW, Blue MOuntain State i dalje epski, a ni Big Bang Theory epizoda 5 nije loša :) |
Jucer odlucio konacno pogledati prvu epizodu Game of Thrones.....
Progutao sam cijelu prvu sezonu u jednoj noci. I sad shvatio da nema vise... Vec dugo me nista nije uspjelo prikovati za ekran 10satu u komadu. Kad to krece dalje? Citiraj:
Valjda zato jer su se maknuli od ljubavnih trokuta i cetverokuta (citaj; Friends koncepta) konacno i nastavili u tonu prvih sezona... Nadam se da nije samo privremeno.... Takodjer mi se i start sezone u HIMYM svidio... A 2.5 Muskarca + Bruce Wilisov sin - Carli Šin :nono: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |