PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

3NCORE 11.10.2011. 14:41

Citiraj:

Autor redscro (Post 1996580)
Meni su prve tri bile još ok, ali nakon ove posljednje će većina poći tvojim stopama. Priča viđena valjda 72185 puta do sad, obrađena nikad lošije.

Fali im jos jedna sa paralelnim svemirom, jedna sa brisanjem pamcenja i jedna sa putovanjem kroz vrijeme kada netko sprijeci njihov dolazak i mogu komotno otkazat posto je sve vec videno toliko puta da vise nije ni zalosno.

:D

Zmaj000 11.10.2011. 17:19

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1996695)
Još jača;

http://imageshack.us/photo/my-images/508/21175267.jpg/

Finale vrhunsko, iako ovo bi po meni trebao bit kraj serije, izjava "pobjedio sam" je ono, vrh, to bi tribalo bit to:care:
Straj me da ne krenu putem većine serija, razvlačanje u nedogled dok od pite ne naprave sranje razvodnivši sve:)

definitivno najjaca :)

asibulj 11.10.2011. 19:49

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1996695)
Još jača;

http://imageshack.us/photo/my-images/508/21175267.jpg/

Finale vrhunsko, iako ovo bi po meni trebao bit kraj serije, izjava "pobjedio sam" je ono, vrh, to bi tribalo bit to:care:
Straj me da ne krenu putem većine serija, razvlačanje u nedogled dok od pite ne naprave sranje razvodnivši sve:)

Baš to. Iako me zanima cijela priča iza Gus Fringa, a također mi je falio i Mike zadnje 2 epizode.

Franf 11.10.2011. 22:02

Breaking Bad je završio sezonu sa visokim C... :goood:

djelim mišljenje da bi ovo trebao biti kraj serije...
Walt je prošao kompletan put i ovdje bi trebao biti kraj... Iako neće.
Scena sa cvijetom u njegovom dvorištu je genijalna, i samo pojačava izjavu "pobjedio sam"
Da je ostalo tako da je Gus izgubio slučajno, to nebi bilo to... ovako je baš pobjeda. Proračunata i genijalna. :fuming:
po meni je to scena sezone...

zwer 12.10.2011. 08:02

Hehe, vec duze gledam EMT, al' nova epizoda je top of the pops, u kombi sa deadmau5om :chears: :D Internet money!

EMT - Chtulu

Ziiky 12.10.2011. 12:31

Citiraj:

Autor nathan.fake (Post 1995659)
pobledo bas finale Breaking Bad... predobro :beer:

Citiraj:

Autor asibulj (Post 1995988)
Ja sam zadnjih 15 minuta gledao nagnut u ekran (kao stara kad gleda sapunicu) i napet k'o puška. Baš je legendarno završilo. To je to od njih, nema više?

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1996255)
Ne znam. Definitivno najbolja sezona od svih serija na TV-u u zadnjih godinu+ dana! Breaking Bad rula. Drago mi je da je Vince uzeo više vremena za script pa 4. sezona nije imala niš praznog hoda kao što je 3. imala više.
Kaj se tiče naj scene u cijeloj sezoni. Tko se ne slaže da ova scena nije najupečatljiviji trenutak ove sezone, ne znam
http://www.tvgasm.com/wp-content/upl...aking-math.png
Nisam bio siguran kak bu izvukli nakon te epizode zadnje dvije, ali eto. Uspjeli su isporučiti.

Citiraj:

Autor Franf (Post 1997065)
Breaking Bad je završio sezonu sa visokim C... :goood:

Scena sa cvijetom u njegovom dvorištu je genijalna, i samo pojačava izjavu "pobjedio sam"
Da je ostalo tako da je Gus izgubio slučajno, to nebi bilo to... ovako je baš pobjeda. Proračunata i genijalna. :fuming:

Citiraj:

Da je ostalo tako da je Gus izgubio slučajno, to nebi bilo to... ovako je baš pobjeda. Proračunata i genijalna.
Jedna od meni najjacih serija opcenito, umjerena sa naglim preokretima punim iznenadjenja tipa trovanje cijelog vodstva kartela ili gusov prelazak u zombi sferu :D
Kod vecine serija ili filmova uvijek znas radnju unaprijed, sto kod BB nije slucaj, znas da ce se nesto dogoditi, a ne znas sta. To se cijeni!

Ovo bi definitivno trebao biti kraj. Ne pada mi na pamet na koju bi sad stranu prica mogla krenuti?

Mad_Duke 12.10.2011. 12:37

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 1997595)
Jedna od meni najjacih serija opcenito, umjerena sa naglim preokretima punim iznenadjenja tipa trovanje cijelog vodstva kartela ili gusov prelazak u zombi sferu :D
Kod vecine serija ili filmova uvijek znas radnju unaprijed, sto kod BB nije slucaj, znas da ce se nesto dogoditi, a ne znas sta. To se cijeni!

Ovo bi definitivno trebao biti kraj. Ne pada mi na pamet na koju bi sad stranu prica mogla krenuti?

Ne znam. S obzirom na to koliko su putra brali te o kojim se količinama radilo mislim da je Gus samo tip of the iceberg. Ima tu još većih igrača koji bi se mogli razotkriti tokom iduće sezone! Ima još par smjerova gdje priča može ići. Ne b se čudio da naprave (2 godine kasnije) foru... Ima stvarno materijala još ohoho!

Mr.Ex.President 12.10.2011. 13:00

Počea gledat Suits, pilot me zalipija za stolicu i oduševija, pa pogleda još dvi, vidit ćemo kako će ić dalje, al zasad je to to:goood:

Mattheous 12.10.2011. 15:10

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1997629)
Počea gledat Suits, pilot me zalipija za stolicu i oduševija, pa pogleda još dvi, vidit ćemo kako će ić dalje, al zasad je to to:goood:

Sporedni likovi su odlični (Harvey pogotovo), glavni i nije nešto, bez obzira na moć. Dobra serija u svakom slučaju. Bit će i druga sezona čini mi se.

Mad_Duke 12.10.2011. 18:34

OK je suits. Niš posebno, ali da se pogledati.

JuiceBox 12.10.2011. 19:29

Pogledao prvu epizodu The american horror story.Sto reci nakon prve epizode osim : bolesno ,odlicno i jako zanimljivo.Alexandra Breckenridge je :nuts: .Preporuka ogromna :D

blava 12.10.2011. 20:44

Skinuo bi si prvu sezonu i pogledao ovo,jel valja to sta ?
History Ancient Aliens http://www.history.com/shows/ancient-aliens

ivan77 12.10.2011. 20:52

mislim da će bit sezone 5 u Breaking Bad.
Misli koja je Gusova priča? On i brat su došli iz Čilea ,to smo svatili...ali pozadina toga je.?
Karteli su eliminirani? Mike? Gdje je? Dalje šogor od Waltera i DEA ?
Bojim se d aće se razvodnit u minimalno još jednoj sezoni.
A i sigurno neće završit ovako sa "crime pay" porukom.

ivan77 12.10.2011. 20:59

a tek sad skužio. Ja mislio ovo je kraj.

Mad_Duke 13.10.2011. 00:40

Citiraj:

Autor McG (Post 1997926)
Nema se kaj razvodniti kad je peta sezona zadnja. Službeno potvrđeno od strane AMC-a još u vrijeme kad je četvrta sezona taman krenula.
S petom sezonom budu zaključili cijelu priču. Kaj se tiče Mikea, ipak je bil teško ranjen, tak da baš nije za očekivati da već u sljedećoj epizodi skače okolo.:)

Pa da :D Ljudi sa takvim ranama se oporavljaju tjednima i mjesecima. S obzirom da su prikazali kako je izgubio puno krvi najvjerojatnije negdje leži u komi još!

thuNdeR 13.10.2011. 13:55

kaj velite na ovo LINK

Ludy 13.10.2011. 15:27

jel ovo neka kopija game of thronesa di ce frano lasic glumit kralja Winterfella :) ?

Mad_Duke 13.10.2011. 16:07

Jako sam optimistican zbog ovog. Htio bi nekaj bolje produkcije od nekog dedeka da samo sjedi i prica ispred kamere. Drzhim fige!

Audi45 13.10.2011. 17:06

Citiraj:

Autor blava (Post 1997920)
Skinuo bi si prvu sezonu i pogledao ovo,jel valja to sta ?
History Ancient Aliens http://www.history.com/shows/ancient-aliens

Po meni valja. Nije za svakoga serija.
Ima genijalnih nastavaka i teorija ali ima i nategnutih teorija vise za malu djecu.
Treca sezona je pri kraju.

B3mt1 13.10.2011. 17:26

Happy Endings postao totalno smece u drugoj sezoni, pocela me boliti glava dok sa gledao trecu epizodu ......

Mr.Ex.President 13.10.2011. 17:38

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1997823)
OK je suits. Niš posebno, ali da se pogledati.

Meni ipak malo iznad prosjeka, dakle van kategorije "čisto za pogledat". U to kategoroji mi je onako CSI:D Kako sam već rekao, svakako ne kvalitet ala Breaking bad, al ono, meni osobno se izdvaja iz gomile prosjećnih serija. Mana mi je jedino, ka šta je jedan prika primjetija, da uvijek pobjede, šta počne živcirat nakon nekog vremena. Po meni balansiraju uzmeđu Boston Legal koji je onako totalni humor i ludnica i The Practicea koji je onako dosta ozbiljnija i realnija serija.
Sve u svemu drago mi je šta su potvrdili snimanje nove sezone:beer:

E da, zaboravih motiv više;
http://img.poptower.com/pic-53252/suits-usa-tv-show.jpg

fre@k 13.10.2011. 20:01

The american horror story

pogledao sam prvu epizodu no iskreno nije me uopce dojmilo, vidim da je stigla druga epizoda pa cu probat dat sansu, ali ono nist spešl

vranjba 14.10.2011. 10:16

Citiraj:

Autor McG (Post 1997926)
Nema se kaj razvodniti kad je peta sezona zadnja. Službeno potvrđeno od strane AMC-a još u vrijeme kad je četvrta sezona taman krenula.
S petom sezonom budu zaključili cijelu priču. Kaj se tiče Mikea, ipak je bil teško ranjen, tak da baš nije za očekivati da već u sljedećoj epizodi skače okolo.:)

ko će sad dočekat sljedeću sezonu :zdero2:
kad su walter i pinkman rekli na kraju "imamo posla za napravit" pomislio sam da će napravit još jednu turu prije nego se zdime :D

ivan77 14.10.2011. 16:39

jel netko gledao DETROIT 187 ? Jel je čemu? Ima visoke ocjene na imdb? Tražim nekaj poslije wire , shield ,breaking bad...

Mr.Ex.President 15.10.2011. 13:53

SOA se fino komplicira...

...nakon jebenog početka se malo uspavalo, sad je opet buknulo u više pravaca, bit će svega, Clay želi skinit doktoricu, Unser je spašava, Jax ne zna ništa, bit će svega tu još.:fiju:
A i već vidin da će novi šerif od mega negativca kakvim je predstavljan na početku doć do Unser šeme rada:D

TheEmpress 15.10.2011. 18:28

Citiraj:

Autor B3mt1 (Post 1998712)
Happy Endings postao totalno smece u drugoj sezoni, pocela me boliti glava dok sa gledao trecu epizodu ......

Meni su već u prvoj sezoni počeli na živce ić, prestala sam gledat.

Pupo 17.10.2011. 10:38

The Walking Dead je krenuo...

BladeRunner 17.10.2011. 12:44

Završio obe sezone Justifieda. Odlična serija.

hammer_of_thor 17.10.2011. 12:54

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2001345)
The Walking Dead je krenuo...

O DA! :)

Upravo krečem sa novom sezonom. Nek su konačno krenuli :)

BTW, Blue MOuntain State i dalje epski, a ni Big Bang Theory epizoda 5 nije loša :)

Franf 17.10.2011. 18:12

Jucer odlucio konacno pogledati prvu epizodu Game of Thrones.....
Progutao sam cijelu prvu sezonu u jednoj noci. I sad shvatio da nema vise... Vec dugo me nista nije uspjelo prikovati za ekran 10satu u komadu.
Kad to krece dalje?

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2001474)
...a ni Big Bang Theory epizoda 5 nije loša :)

Meni osobno prva ove sezone koja me nasmijala :goood:
Valjda zato jer su se maknuli od ljubavnih trokuta i cetverokuta (citaj; Friends koncepta) konacno i nastavili u tonu prvih sezona... Nadam se da nije samo privremeno....

Takodjer mi se i start sezone u HIMYM svidio...
A 2.5 Muskarca + Bruce Wilisov sin - Carli Šin :nono:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10.