![]() |
iwmp.exe
evo novi update kod steam ali ostali problemi:fuming:
|
iwmp.exe
da se ispravim nakon restarta steam nakon up date i restarta kompa sve radi za 5 nadam se da će i ostati tako igra je išla sa mog servera 5 puta i nije ni jednom pukla hehehe...
|
Kod mene same shit i nakon restarta. Nemoguće dvije mape zaredom odigrat. Svaka čast IW.
|
Meni normalno radi na 180, odigrao dvije- tri mape, bio host, radilo super.
Za razliku od jučer- prekjučer kada me izbacivalo svako malo (taman kad bi mi krenulo) :) |
Kod mene ide sve super na .180
Bez ikakvih problema, hosta nađe brzo, lag neprimjetan Ping bi doduše mogao biti bolji 48 lvl 2 prestigea, otključao ACR :) EDIT: Prerano sam rekao... Još se uvijek zna zalomiti pokoji "awaiting connection" pa "server connection timed out" Ali bolje je nego prije 2 dana |
Ocito jos nisu svi updejtali steam onda. Vjerujem da ce se danas sve 100 posto vratiti na staro. Btw sad kad malo gledam, poprilicno su azurno sve ovo obavili. Nije u rekordnom roku ali u pristojnom roku.
|
Dosla i funkcionalna za Gusarsku verziju (1.075), tu i tamo diskonekt al odrigrao 10ak partija, sam da znate , sad idem učit XD
|
zatvorio sam Steam grupu, sad je invite only, takodjer sam dodao nekoliko admina :)
ako primjetite da netko spama phishing linkove prijavite |
Igrica napokon radi kako treba, vise ne izbacuje kad sam host, i ne lag-a (osim ako je host stvarno los, al ga brzo promjene):)
|
Dali je ikome mal dosadil mw2,igram ga vec 300-360 h neznam ni sam 50 sam level negdje 5 prestiga i sve mi je dosadniji i dosadniji.Valda jer je dosao mass effect 2 pa mi je on najbolji "frend" :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
uklonio sam dvojicu :) |
Citiraj:
Ne mogu vjerovat, ja još uvijek imam problema i nakon patcha. Svaki čas unable to connect host, lagovi da ne pričam, a traženje igre traje tolko kolko pol runde tdm-a. Katastrofa. Izgubio volju za igrom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zanima me kako je moguce u nekoga ispaliti cijeli šaržer? pa lik umre prije nego ja ispalim pola šaržera... ( govorim o challenge-u)
|
Nije riječ o jednom neprijatelju.
Trebaš ispucati cijeli šaržer u koliko stigneš neprijatelja, dakle, ubiješ jednoga sa 3 metka bez fulanja, ne reloadaš, ubiješ drugog bez fulanja i tako dalje dok ne potrošiš cijeli šaržer bez reloadanja i bez fulanja Ja sam to obavio na snajperu i assault puški, na ostalima još nisam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa normalno :D Zato i ne pokušavam :D |
evo bas me zanimalo i nasao sam da se broje pogotci u helice, harriere ... bitno je samo svaki metak ispucat u nesto i ne reloadati
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
EDIT: Jel je mogu ovi "ribiči" kako riješit, nekom prijavit ili neš slično? PS. Mislim općenito, ne za PCE grupu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:03. |