![]() |
Citiraj:
+1 :) |
Kaj ste ga napali tolko. Ko da i vi u pocetku niste tak na nekim stvarima nosili bajk.
Kada znam pogledat kak se cuki razbio na svom dropu i kada cidim da su svi nosili bajk tamo i komentar od Nika da kaj je on to iso odvest i da nije normalan, a sada svi samo prelete preko toga niti ne stanu. Bude Neo to preso bez silazenja kada se vise opusti :) |
Hvala stari ratni druže :)
Nema smisla da se opravdavam, ali morat ću jednom za Silu napravit kompilaciju prelaženja samo ove prepreke... :p |
Citiraj:
usro sam se i ja tada :lol2::lol2: danas ide to puno lakše, istina :fiju: |
Ma ja imam masu primjera di sam se bio usro, a sada samo cvrsto primim volan i letim preko svega.
Ima i mene na videu di sam stai ispred onog prvog dropa na pilani i okrenuo bajk i otiso okolo pa sam drugi put to bez beda proso :) |
Ma napreduje se konstantno, vidljivo je to u zivo, a bome i na filmicima.
Nego, da podijelim s vama koliko su zdurale origigi pakne na SLX 666 kocnicama: Zadnja - 1076km Prednja- 1865km Niz 9ku sam se spustio na plehovima, pocele su pakne strugati na veliko. Sto reci, najizdrzljivije i najdugotrajnije pakne ikad - eto dobrog razloga zasto (osim snage i cijene) utrziti "SMRT 666" kombinaciju. Iz prilozenog je vidljiva tendencija brze voznje i jasenja po zadnjoj kocnici. To znaci da nekom kulturnom, umjerenom i laksem vozacu pakne mogu trajati cijelu sezonu bez pol frke. ...a cijena origigi pakni bez onih hladnjaka (G0A1 RESIN) je 9€, k tome koce ko zmaj. |
hahaha tad sam ja bio iza tebe, kad si rekao : "ne ovdje" ja si pomislim wtf i sam preletim :)
a za čukijev drop....tu stazu sam vozio kad sam prvi put vozio spust niz sljeme, odmah su me odfurali, i usrao sam se....sad ga pregazim bez problema... inače kolega jakašević i ja smo danas odvozili grmu...došli u napast da odvozimo i drop smrti :) to ćemo idući put...povezali smo par skokova...sve bilo ok... na izlasku sa grme sam se prosuo jer sam zapeo na deblo, netko je porezao stablo al ne skroz pri dnu nego je ostavio da viri 15 cm van i jbg...zapeo i prosuo se :) i da wellgo mg1 pedale bacaju iskre kad se zapne na kamen :) |
Povlačim sve što sam reko Neo, dobro si još odvozio obzirom na to u čemu pedaliraš
http://www.pohrani.com/f/37/Ac/N9NIGqy/uberfail.jpg Issatiboga :D Nisam ja nikog napo, obzirom da ima snimka na jutubu kako ničim izazvan grlim stablo ne smatram se kvalificiranim da solim pamet. Stazica je jebena, volio bi ju vozit. |
:D
Vruće je ovdje, dođi se uvjerit :) |
Ahahha, izgleda kao da je poš'o po kruh u pekaru, ali okolo malko :D.
Nego imam ja jednu ideju: Ja sam doš'o sa godišnjeg i skroz sam u zgb, pa sam konto da organizujemo jedan vikend da vi dođete nama u Zgb pa da skačemo po Sljemenu. Ja sam sam u kući tako da kod mene imate bujrum, može do cca 10 duša spavat kod mene, a i više: "gdje čeljad nije besna, nije ni kuća tesna". Za klopu napravimo bosanski lonac ili bolognese i ćevape za slavlje i Bog da nas vidi! Jedino treba da znam unapred datume, jer radim u smjenama, pa da se ukontamo... Živi bili pa se vozali! :chears: P.S. Jedino pravilo koje je kod mene jeste da nema alkohola (nemože niti da se unese, a i molim uvek sa što manje psovke da se prođe - hadžijski :fala:). |
Vidim da si ti za ranojutarnje vožnje, a?! Po bikeu još vidim da si mi poznat iz priče i da doslovno živiš 10 m ispod mene (jbg, Timun) :D
Pa onda, sljedeći tjedan ako si za, javi se ;) A onda ćeš i savladat strah od ulaza na Đumbirovu :P I cek, kad su stavili lezece na Marjan o.o stvarno odavno nisan bia do instituta... |
@Neo-ST: Mene je od cile voznje najvise fasciniralo sta si se uspija dignit tako rano :D
btw. jel nam ono na 5:00 rade novu stazu :P |
Ej Neo ako pređeš na SPD ne očajavaj, uzmeš ovo ili ovo :beer:
|
Oni na 5:00 su malo spori :P
03.07. su bili na raskrižju te staze (desno Bene, ravno Institut) 05:25 |
Citiraj:
Možemo bacit đir kad god, samo da nije pre vruće... Ležeći su nekidan stavljeni, bilo u Dalmacijanewsu, debilizam žešći. Citiraj:
Nešto trkeljaju po stazi, ne znam točno šta... Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kak te sluzi blackpost stanga? Jel ju koristis il si i ti jedan od XC ekipe koja ne spusta sic :)
|
Citiraj:
Kao sto kaze Sile, nisam ni ja u poziciji da bilo kome solim pamet jer i ja sam jos pocetnik. Ja se jos uvijek ucim vozit i nije me to sram priznat :) Kad budem imao jedno 5-10 godina voznje po svakavim terenima iza sebe onda tek mogu rec da sam kakav-takav sofer :) |
Citiraj:
Svi ostali su panjevi za to. Nik će radije spavat, pa se kuvat po Marjanu popodne, Ljubo na turi, a ni ostali nisu bolji oko ranog buđenja. http://www.youtube.com/watch?v=leY0V1Q6lrc Samo pogledaj pocetak i kazi jesan li dobro pretpostavia da zivis ispod mene ili na krivu osobu mislin :roller: |
Citiraj:
Super služi, više ne bih bez nje... Citiraj:
|
Citiraj:
16°26'40,50'' E :D |
2 Mitsuoka:
Ja sam u soblincu. Ja sam konto da ovo bude kod mene kao neki kamp i baza a da furamo okolo-naokolo :D |
Citiraj:
|
Nego, jel ne'ko za sjutra kaku vožnju? popodne svakako...
|
|
Momci, trebamo se pripremati već za zimske vožnje :D :
http://www.youtube.com/watch?v=9ztf8...eature=related |
Citiraj:
Slučajno uletim u ovu temu i pogledam video. Proša si mi isprid portuna, ja živim 10 metara zračne linje od tebe, ako si na zadnjem katu ove zgrade mos mi gledat u sobu :care: |
Ja cu danas poslijepodne na Strmopec, vjerojatno u 19h s parkinga.
Imam nekog posla pa mi odgovara sto kasnije. Uopce ne ocekujem da mi netko pravi drustvo, ali cuda se dogadjaju :D. |
Citiraj:
|
Decki, ako netko ima neki stariji bajk za prodat (al da nije totalna krama) neka mi javi na PM (nesto od 200-400 kuna).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:43. |