![]() |
Kako najlakše i najtočnije provjerit veličinu rame (ukoliko ista nije zapisana na računu i papirima)?
Od kuda do kuda se mjeri? thx |
Mjeris od sredine BBa do kraja seattube-a i podijelis sa inchima i dobijes velicinu.
|
Citiraj:
thx |
Bio sam na mobu pa nisam trazio slike po netu :)
|
Nema veze, ionako si mi sve rekao sa onim gore, thx..
Ja sam mislio da se to mjeri na posve drugom mjesti, točnije, od sredine ST-a pa do "volana", toliko o mom znanju :D |
Citiraj:
|
Jer je kroskauntrirejser.
Gledajte galeriju, 17 dream bajkova http://www.vitalmtb.com/photos/membe...tepper-com,831 |
I oni cijene nizak tlak :)
|
Ne svi i ne na svakoj stazi. WC staza u Mariboru je drugačija od ceste u Samoboru :)
|
Citiraj:
Varijabli vrsta "tjubles" guma = 3 TL, TR, UST Svi zagovaraju svoje, a sistem zračnica + guma su iskreno, najjeftinije i najsretnije rješenje za vozače koji naprave 500km mjesečno. Ovaj tjubles sam išo probat sam zato da vidim o čemu ekipa priča. Malo mi se prosralo od svih tih kombinacija i ovog događaja na sljemenu. A prije toga mi 2 tjedna guma puštala non stop a propisno je promućkana i sve to skupa. Doma imam još malu bočicu onog mlijeka iz knedle i mislim da ću s tim prvo probati, a kasnije daviti vas ostale ako ne pokrpa :) Ako ništa drugo, ulogu kotača možemo komotno izbaciti iz računice, a ako mi ovaj tjubles propadne i kotači će u prodaju. |
Pa i ne znam ih baš koji preferiraju viši tlak, kod mene u klubu ako nema asfalta idu maks do nekih 2.7.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ma dobro, pusti ti sad kolko ko napravi km, tak svejedno ak napravis 100 ili 1500. Velim da ti se ne bi smjelo bušit na kojem god tlaku voziš, jedino ak prek nečeg brutalnog preletiš i razdereš gumu. Ja čak niti ne stavljam puno mlijeka i po godinu dana ne nadolijam. To posle kad otvoriš je užas kak izgleda. :D Izgleda da mi dolazi kupac za sworksa i prelazim u cestovnjake za stvarno. |
Budem poslikal danas kad stignem tu rupicu pa samo da mi kažete dal je to veličina koja se mora moć zakrpat. Meni se čini da taman se popišo u gumu da se mora zakrpat :D
|
Jesi se već propeljao po vinogradu ili to čuvaš za ovaj tjedan? :)
|
Citiraj:
Znam kad sam išao od Jaruna do Vrapča sa jednim likom doma , ful karbonski Spec , kotači i sve , frajer jedan zapedlaj na velkoj šajbi i kotrlja se valjda 1 km , dok ja pedalam ko sivonja i nikak ga pratit. Evo savršenog bajka za Sljeme : http://www.scott-sports.com/gb/en/pr...e-spark-40-xl/ 68° head angle , niski BB , poprilično dug wheelbase , jebeno. Još remote seatpost i deri cijeli dan dok ti noge/pluča ne crknu. |
Spark mi je genijalan, ja sam ga gledao za uzet, i vozio sam probno 30icu. Svidio mi se ludilo, vec sam namjeravao uvoz 40tice iz Poljske preko prijatelja (jer je masu jeftiniji, 30-40%), ali onda mi je uletio ovaj Trek za 10000kn, i zasto ne, popust 30% je ludilo, a i pikirao sam vec prije taj bike.
|
VVVVVVUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
mrzim te! uzeo si mi stingera pred nosom! |
Uf da, ja kad sam vidio stingera za 100 kuna htio sam ga uzet ovak za bezveze, jednostavno predobra ponuda za savršen komad hardvera :)
Srećom pa ga već imam, kako je to super stvar. |
Zahvali mom burazu kaj mi je dao link. Mada da se nije sad pojavio piknuo bih ga u bajkmaniji.
|
Ja s tim nemam ništa, majke mi :D
|
Ako neko treba, imam 4 para pakni za formule (r1, rx, one, mega) viska. Samo 50kn :fiju:
|
bit će zbušenih guma.
|
Citiraj:
Cijeli dan čekam video tvog leta na 12ici, oće li to više :kafa: |
Također :kafa:
|
rupčaga na gumi koja se ne da pokrpati je ovakve velicine:
www.pohrani.com/f/B/10q/3PtvxRZw/imag0234.jpg |
@destro
za stana je to picin dim @sile :D mislio sam na onixa koji bu dobil nož u gumu zbog stingera! a moj let će valjda biti... fizio je snimao a mjesto radnje je već tebi poznato... ona strmina na medvedgradu :D samo sam ovaj put letio sa vrha dropa do dolje par metara :D edit: jel normalno za formuline kočnice da imaju malo napuknuće na clampu ručice? kaže mi lik da je to normalno za sve formule i da drže bez problema, no bojim se da mi ne puknu pri padu. |
kakvo napuknuće?
|
Ne znam kak neko napuknuce moze biti normalno!?
Vrati liku kocnice i nek ti vrati pare. |
jel ito od vas čuo neke loše stvari za genius lt10 2011 (karbon) ramu?
|
Teško da je itko od nas čuo išta o takvoj rami , evo ti link na MTBR pa ak se služiš engleskim čitaj : http://forums.mtbr.com/scott-sports/...re-689171.html
Ovo je za 30 , al ima još hrpu stranica pa potraži. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06. |