![]() |
Citiraj:
|
Nije odron nikako. Za one koji ne tapkaju satima po ekranu je odličan izbor. Odličan je i nešto skuplji H1.
Nibiru je inače pod-brend od K-Touch (Amagatarai) a javlja se i pod imenom Archos u Francuskoj :) Elephone P6000 dobiva lolipop iliti Android 5.0 na 27. prosinca U pitanju je 64-bitni mediatekov procesor... |
|
Ne izgleda loše taj Nibiru pogotovo sa navedenim specifikacijama (6-core + 2/16Gb). Još kad bi imao LED notifikaciju...
Nije loša ta fotka sa Dakele. |
Citiraj:
|
Nemam se baš vremena s njim zezati, možda prek vikenda. Ali telefon je jako dobar, brz i izgleda ima 900 mhz WCDMA barem prema mobile uncle toolsu. Nažalost nemam tele2 kartice da isprobam u svom selu (Zaboku).
|
Može info o sw verziji ako nije problem?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sta taj elephone je bas odron? Ovaj p6000 djeluje zanimljivo + lolipop...?
|
Citiraj:
|
Pogodio je da kvaliteta nije nešto,za THL t6s neznam jer ga nemam nit ga želim imat :D
|
dobro, ti bas i nisi relevantan na ovoj temi, pa tvoje misljenje i nije toliko vazno.
|
Citiraj:
|
ne želim zvučati negativno ali ovo kaj veli de.fang14 je istina. jer su neki taj mobitel najavljivali kao foto mobitel ali otom potom.... kvaliteta fotki je srednja....
što se tiče elephona to je teško reći jer neki modeli jesu lošiji, dok za ove nove neznam, a opet su ih neki nazvali odronom iako ga nisu niti imali... |
Citiraj:
Slika je srednja žalost za nešto što se predstavlja foto modelom,onako kako i cijeli internet piše. Reportaj ovaj post MOLIM TE. |
Citiraj:
Citiraj:
Na osnovu jedne fotografije ne mogu ocijeniti, treba mi ih barem 7,8 i to pod različitim uvjetima. Citiraj:
|
Ako se ne varam mob smo platili cca 86 usd... I ne razumijem se posebno u kvalitetu slika no za tu lovu ce se sigurno moci koja slika i isprintat. Usporedivat taj mob sa onima od 2-3 soma kuna stvarno nema smisla
|
Ima tko kakav 5 do 6" mobitel s 4.3 Droidom pa naviše da bi mijenjao za Coolpad 7320?
Trebao bi mi sljedeći tjedan stići LG G Watch, a da bi funkcionirao treba mi >4.3, dok ovaj ima 4.2 |
|
Small Cola je najavljen kao foto mobitel prvenstveno zbog foto senzora kojeg ima i prihvatljive cijene. Zanimljivije od moje najave potencijalno odličnog kinezića (i razočaranja priloženim fotkama koje je uslijedilo) je redovito podsjećanje na ovaj fail. :D
|
Citiraj:
|
Xiaomi sajam na GB
|
I nije im neki sajam. Neki shopovi imaju nizu/e cijenu/e, a nije im nikakav sajam...
|
a koji xiaomi kupit i kolko je provjerena ta stranica, kolko gule nacarini?
|
Citiraj:
http://www.geekbuying.com/item/XIAOM...te-332910.html Sa stranice nisam naručivao ali je jedna od poznatijih. pogledaj si i coolicool.com jer imaju 50% akcije svaki dan, http://www.coolicool.com/Promotions/christmas-2014/ Citiraj:
|
Ne kužim kolko je shipping s tog coolicool-a...vidim da je Lenovo A806 isto ko Xiao...koji je bolje uzet?
|
Poznati cijena i osnovne specifikacije za novi Meizu:
5.5" FHD ekran 64-bitni MTK6752 čipset 13MP kamera Cijena 160 USD Prodaja: 23. prosinca Koliko sam shvatio, prodaja otpočinje na Jingdongu pa ako imate nekog u EU (ne Hrvatska :)) potražite ga uskoro na en verziji Jingdonga :) |
Citiraj:
Citiraj:
nigdi ja nisam spomenuo da je mob foto zvijer ili da ima bolje slike od nekih tamo lumija ili z3ca od parsto eura, ali isto tako mislim da su bolje od t6s, za kojeg si ti rekao da su "slične kvalitete". al eto, već u sljedećem postu si se ispravio, pa ti opraštam :chears: |
Zna li netko rom s hrvatskim jezikom za Jiayu G4S?
|
Dosad još ne vidjeh jiayu s hrvatskim jezikom, tako da me ne bi čudilo da uopće ne postoji
|
Na Etotaku imaju rom s HR jezikom. Takođe i na njuškalu ima par oglasa za Jiayu G4S (2/16) s hrvatskim.
Negdje ga ima, samo ga je teže pronaći. |
Citiraj:
|
Ok, kako ti kazes.
|
Citiraj:
-ABYSMAL -UTTER FAILURE -MEGA FLOP Stoga,u kojem slučaju ja nisam relavantan,po pitanju kvalitete fotografije ili po pitanju THLa? Da se samo podjsetimo najava: Citiraj:
Osim toga,logičnom čovjeku cijena govori cijelu priču: gurali su ga uz bok najboljima na temelju fotografija...raskrinkali su ga brzo,kad su skužili da prodaja nejde,sniziše cijenu da bi ga ljudi kupovali zbog svega ostalog a ne zbog kamere. |
Citiraj:
Imaš li kakav info? |
Danas sam paralelno okidao s LG G3 i sa Dakelom i sad pokušavam uploudati na dropbox pa kad bude dam link. Ili se zaletite na kiseli gemišt u Zabok. :)
|
@Rodriguez - sigurno je 4.6"
Dva su uređaja u igri (+ TV i još par uređaja) Citiraj:
Naj se ljutiti ali ovo je već gotovo fiksacija. Prvo u sig stavljaš već zastarjele podatke o određenom mobitelu e da bi ga ocrnio pred potencijalnim kupcima a sada dižeš na n-tu potenciju priču o loše iskorištenom hardveru jedne mobilne naprave... O čemu je zapravo tu riječ? Da se vratimo na temu: Coolpad F1 Plus (zapravo Minus u odnosu na nenadhebivi F1 :) i ima proc kao Xiaomi Note 4G uz 1GB RAM-a) je na sniženju u Kini: http://image20.it168.com/201412_500x...d6887b5a3c.jpg Ovo su trenutna sniženja u Kini za neke zanimljivije uređaje (yuan ~ kuna) http://i.imgur.com/2tGbgEo.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27. |