![]() |
svi smo nahajpani na grafičku,daj je poslikaj u čifu
|
|
Dodatna oprema - agregat :D
|
Power adapter od 500w i 3 kile :D
|
Pupimire, koliko bi trazio za svoju 660? Je li to k'o ova moja?
|
Je.
950ku :D Dobiješ i gajbu piva uz moju 660 xD |
Citiraj:
Citiraj:
|
Karticu ofc :D
Riješit ćemo nešto, bitno da nije čarli :D |
Odigrao sat vremena Metro Last Light Redux na max postavkama 1080p i SSAA 2x... debelo iznad 60FPS, vent jedva da sam čuo.
Pratio sam stanje u Afterburneru, max RAM usage je bilo 2,1GB i to vjerojatno kad me napala hrpa živina odjednom ispod velikog mosta :) 660Ti se na ovim postavkama tu i tamo cimnula i to OC-ana. Ova to guta bez pol jebe sa stock vrijednostima. OC-at ću možda ovih dana, no vidim da nema potrebe. Za sad prezadovoljan. Definitivno isplativ upgrade od 1000kn. |
A gledaj kablova, suma striborova , slozi to brate kako bog zapovjeda i malo prasinu otpuhaj :D Meni je 770ka na sve max u gta V padala i na 40 fpsa, kad sam ubo ovu nikad ispod 60, a kamoli u usporedbi sa 660ti. Nek te dugo sluzi :)
|
Taman posla da ću se prcat sa kablovima :) prašina je detaljno ispuhana prije mjesec i pol dana detaljno... nemam vremena i volje svaka 3 mjeseca rastavljat komp :) budem u 10 mjesecu ga propuho i to je to :)
A grafa, da, hvala. Plan je 3 godine sigurno. ili do HL3 / novog Metroa. |
Izgleda ko da se napajanje ispovraćalo po kučištu!
|
Dobro, kaj vas sad tolko briga moje kućište. :p nema više slike :p
Ćiftek nema dobro riješen cable management a i loše je sve to pozicionirano. Prašina se propuhuje, ali kablovi su takvi kakvi jesu. Jel ima kakve štete osim estetike? Nema. Oprema je ispravna i očuvana i ne drka se preveć po njoj. :) Nadalje, vlasnici Strixice, jel itko OCao afterburnerom karticu? Kakva su opažanja. |
Citiraj:
|
Nisam stigo vidjet, al evo vam i mog Čufa. Nemoš puno bolje da ga jebeš, a neda mi se rezat rupe otraga da bi zavlačio kablovinje. Nije da patim na nepostojeći airflow u caseu pošto mi je bočna skinuta ovak i onak stalno.
http://i.imgur.com/37w9yXkt.jpg |
Ja imam identičnu grafičku i moram priznati da u fractal Design R4 kučištu se ne čuje ništa za vrijeme surfanja i gledanja filmova, malo zuji dok se igram ali nije ništa oko čega se diže panika.
Mora zujat malo. Vjerojatno nešto drugo ga je prepalo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://static.flickr.com/13/17702564_c7a9e0bdad_b.jpg |
Dosadni ste te podliježete bannanju :D :D
(Draksa, ni blizu... ni blizu :D ) Još mi nitko nije odgovorio tko ima Strixicu. Koliki je OC dobio i koja su zapažanja prilikom istog? Zvonac? ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam ocal, nema potrebe.. Jedina mana je, vrmovi se griju, dok ju zakuris, odleti i do 86c, al s tim se nit ne zamaram ionak je gara 3 god. Ostali modeli su ipak bolji po tom pitanju, i to je jedini minus na strixici koji mi je upao u oko, ostalo je sve pet.. |
Jučer sam pičio World in Conflict jedno 3 i pol sata na max maxova. OK, igra je iz 2007 ali pošteno zakuca grafičku dan danas ;)
Nije prešla 71°C, ako je za vjerovat grafu u afterburneru. Naravno, ništa OCano. |
Citiraj:
|
Do kuda te temperature smiju ići?
|
Citiraj:
Istina da su vrmovi lose pokriveni ventovima odnosno onim malim pasivcima.. Razlika je cak izmedju Asus strix i GB wf oko 15tak stupnjeva ak ne i vise, naravno potonja je hladnija.. Nego, primjetil sam da se vento i u gejmanju drze na 37-8% se da kak to povecat bez upotrebe alternativnih programa? Mislim da bi temp. bila manja ak hi vent stavil na 50%.. |
Meni je vent uredno jučer vrtio na 50% neko vrijeme...
Budem danas malo zaigrao World in Conflict pa javim zapažanja. Al sve u svemu tiša od tihe MSI 660Ti koju sam imao, a bome i hladnija. |
@ Drug Brko , kupovina tj nadoplata za GTX 970 je definitivno bio dobar izbor
ladna , tiha, brza , štaš više :chears: Offtopic :fiju: http://www.pohrani.com/?23/8p/3sUsHkxa/img0904.jpg |
Ista stvar kao moj cm stacker 1.0 - ogromna teška mrcina ali kablova ima po svuda
|
Citiraj:
Anyway @strix, Nije klokana, nisan ima potrebe zasad, a ne vidin da bi bila neka razlika. Moga bi se malo pozabavit cisto da vidin koliko moze. Hladna i tiha, to mi je dovoljno. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |