![]() |
Opala obije 1:1. Drago mi je da je dortmund izjednačio, a nije mi ni mrsko da je real izjednačio. :D
|
Srna slobodnjak :D :D
|
Ma volio bi da ih dortmund ubije! :) Oni su mi do sada uz Real igrali najbolji nogomet u ovog ligi prvaka. :)
Edit: NEMOJTE OT! :) Ovo nije tema o repki. :) JOJ RAMOS SIMULANTU PROKLETI!!! :D :D :D Dortmund 2:2 TO TE JA PITAM! :D |
Kakav fail od suca, frajer prekine par sekundi ranije tekmu samo da mu ne izvede korner, a zabili bi gol sigurno.
I da, odlična tekma. |
Je baš iz tog kornera bi zabili gol. :D :D :D
Super tekma. :) Šteta kaj essien nije igrao. :) Mislim da bi bio bolji od modrića. :) |
Citiraj:
EDIT: U biti je :D Da su zabili gol onda bi morao slušat plač i psovanje 100 000 ljudi :D |
Citiraj:
Nemam ništa protiv Modrića, ali još to nije to... |
http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...ti-teska-kazna
A da komisija nabavi neka pomagala za oči sa malo većom dioptrijom pa da Ibra igra već u uzvratu? :D |
Ovo je najbolje i najrealnije kaj je moglo biti. 1:1 :) Obije strane su zaslužile pobjedu IMO. :)
@halos..jelda? :) I meni se čini da nije za real. :) @vision..ma glupost. :) To nije za crveni bilo nikad pa ni tada. :) Čista glupost. |
Citiraj:
Ubojiti Persie |
Nisam brojao ali mislim da je real ipak imao malo više stativa i šansi za gol. :)
|
Citiraj:
Ovakve odluke ničemu ne vode. Uvedimo kamere, i lijepo pošteno. |
Citiraj:
Ak treba biti mali sa dobrim pasom, uvijek biram majstora sa pokrićem. Wesley Sneijder 1,2 ... a udarac.... Modrić je također zvijer sa desnom vanjskom, teško je samo tako gurati lopte kroz obranu kad se ovako igra. |
Citiraj:
Citiraj:
Makar ni meni nije baš za crveni ali kad razmisliš takvi startovi bi uvijek trebali biti za crveni bar bi bilo manje lomova nogu :dudu: Citiraj:
Bit će zanimljiv uzvrat, nadam se isto tako dobroj tekmi. |
Citiraj:
|
Pusti to sa namjerom, zašto uopće treba ići džonom na nekoga?
|
odlična tekma,jedva čekam uzvrat. Unitedu oduzet korner.
|
Nastavak sa europa ligom. :)
Od boljih tekmi: Bate - Fenerbache Inter - CLUJ Zenit - Liverpool Leverkusen - Benfica Newcastle - Mentalist Atletico - Rubin Ajax - Steaua Sparta - Chelsea Tottenham - Lyon Napoli - Pilezen |
Ima tema za klađenje na svaštari. :)
by Hamm. |
Ja nemrem vjerovati da ovi iz napolia gube. Pa koji tardovi...
|
Čečzi se skrumpiral, opet:D
A na Liverpool nemam komentara:p |
Citiraj:
Kova sjajna asistencija :D drago mi je zbog njega. Samo da se ne ozlijedi i da nastavi napredovati gdje je stao :) |
|
Mandžo sa predivnim škaricama za 0:1
15. gol sezone Wolfsburgo 0-1 Bayern (Gol de Mandzukic... by DaniDV |
Danas 20.45h u Rimu Vučica protiv Stare Dame,
moram obavezno gledati :) Vidim da nema engleske lige :(. Ima li još koja zanimljivija tekma? |
Citiraj:
Messi opet 2 komada, mislim da ovo nikamo ne vodi, već 34 gola ima. Mogao bi i onaj lanjski rekord pasti ako ovako nastavi. :fiju: |
Citiraj:
Baš gled'o gol Tottija, prokektil bokte ali nije ni van der Vaartov gol loš :goood: |
Dabome! :D Je ga spakovao! :D
|
|
Chelsea prosao dalje u FA Cup
http://m.chelseafc.com/matchreports-...079313/2/69059 Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:40. |