![]() |
Citiraj:
Idem vidjeti o čemu je riječ. |
Jel mi može netko reć čemu služe one Summer Adventure Cards i zašto bi to netko uopće kupio? :D
|
Ako skupiš sve, možeš si napravit bedž! Juhu! Zašto bi neko kupio? Teško je reći :)
|
Zasto neki kupuju? Da bi imali mizernu sansu da dobiju sta ^^.
|
Ovaj GTA IV na steamu će mi pojest živce >.<
|
Ja nikada nisam kužio te karte, značke i ostalo.
Igram godinama i imam samo 3 značke http://steamcommunity.com/id/ag008/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Manje jebade imaš sa "khm" verzijama nego dok imaš original :wtf2: |
Užasan summer sale. Bilo možda 10 poštenih igara, i to na ne nekim popustima.
Uzeo jednu igru - Company of Heroes 2 i požalio odmah. Užas od igre, FOV koda igram na 640x480. Još danas i sutra novi sale, možda još neto uzmem ali čisto sumnjam. |
Da barem stave neki popust na Panzer Corps serijal.
|
Za 11 € uzeo GTA Complete Pack - GTA III, GTA Vice City, GTA Episodes from Liberty City, GTA San Andreas i GTA IV (5,99 €) i Deus Ex: Human Revolution Director's Cut (4,99 €). :)
|
Uff.. Sa deus ex se nećeš razočarati... ;)
|
Citiraj:
Nisi se informirao pa si spusio...:amen: |
Citiraj:
A i za GTA, zadnji što sam prošao je bio Vice City al cijeli paket za 6 €... :) |
Ja baš upikno Garry's Mod za 1.99 :) Samo čekam da The Orange Box pojeftini pa i to uzimam, samo eto nikako dočekat...
|
Deus EX je prije manje od mjesec dana bio na G2A/Paypal akciji za 1.99$, ja sam ga tada uzeo. Stvarno odlična igra, volio bi nastavak.
|
Citiraj:
A imam sve ostale COH-ove, i jedinicu, i TOV i OF, zato sam i većim dijelom kupio dvojku :) |
Citiraj:
Ništa od -75% na CSGO. :fuming: |
super za csgo, nije trebal uopce biti na popustu jer broj gamadi i nametnika drasticno raste. za zicbo je bil 1,75e, valjda najgora stvar ikad koja se igri dogodila.
|
Citiraj:
|
Na poslu sam.. Javite mi ako bude Watch Dogs na popustu od barem 50% ili vise.. ;)
Thx |
jel tko uzeo "the stanley parable"? kakva je to uopce igra? jel too nešto u stilu portala rijesavanje zagonetki?
|
Citiraj:
pa zasto si ne uzmes Watch Dogs na Kinguinu za 23 eura? |
Citiraj:
|
Eksperti, koju igru biste mogli preporučiti na temu zombija, ima ih nekoliko sada na popustu, pa bih utržio jednu.
Koja je najbolja po vašem mišljenju? Thnx |
State of Decay.Igra koja je open world i dobila je dosta dobre kritike.
|
Također preporučujem State of decay. Jako zanimljiva igra.
Ostale zombie iz ponude isto nisu loše.. Walking dead s2.. Meni odlična.. Ako ti je prva sezona, koja je isto na popustu, bila dobra, svidjet će ti se i druga.. Ono, klasična teltaleova avantura i drugačija igra od svih drugih zombie igara na tržištu.. Sto se tiče 7 days to die, u par navrata tokom dosadašnjeg razvoja sam ju probao i nije loša, obećavajući igra, kombinira minecraft i dayz, ali još je u alphi i treba još puno toga doraditi i ubaciti, pa bih ja osobno pričekao da se igra koliko toliko završi.. |
7 days to die samo 45% popusta, ma daj. Od svega uzeo samo Garrys Mod cisto zbog simbolicne cijene
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim što je sama cs:source igra prejebena, a sama, s popustom od 75%, košta nešto više nego da se uzima u paketu s garrys modom, bez nje će vam falit teksture i modeli na hrpi mapa Naravno može se i bez toga, ali je ljepše ako se imaju određene source igre uz garrija :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:57. |