![]() |
Fino si to iskombiniro.
Ja cekam da naleti jedan takav rotor u dimenziji 203 ili 180 6bolt u oglasu. Malo su skupi u ducanu ili sam ja prelijen zaletit se u SLO i kupit :) |
Mislim da Jack prodaje svoje :)
|
Ma ja po novom prodajem cijeli bajk ali bez kocnica jer su vec na Vucinom bajku.
|
Salu na stranu, ako ces ti to kojim slucajem prodavat uzimam bar jedan rotor :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
koji bike imaš? |
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
POCELO JE :D |
Blue Fatal1ty zna kaj valja, Lurka samo Specialized bajkove :)
|
Strvinari...polako, cekam okvirnu procjenu prvo. Ne znam dal mi se isplati u komadu ili po dijelovima. Stumpy je u igri.
|
U komadu ces manje zaradit, ali ces se rijesit svega odjednom.
S druge strane ces vise zaradit, ali tko zna kada ces sve prodat. No, buduci da su dobri dijelovi gore vjerujem da ce to otici brzo. Naravno, ako ces ga prodavat ;) |
Ljudi cekajte proljece s prodajom kud zurite!!! :D
|
Citiraj:
Cek, ti imas 2x10 gore? :fiju: |
Kako ste zalesinarili covjeka, pa to nisu istine :D
Oce ko do grme popodne? Vec mi je dosadno solo ic gore, trebam drustvo :lol2: |
Da...s 36 24 sajbama naprijed.
|
Citiraj:
|
Planirao sam oko 6 biti gore
|
Ok, ja bum gore oko 6, 6.15.
|
Groovy, nadjemo se kod klupica?
|
Ak misliš na one gore na početku staza, može.
|
Subota tunel 9h, tak da i ovi cugeri stignu doci k sebi ;)...10h mi je ipak kasno, s obzirom da se ide u Zagorje .
|
Citiraj:
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=75611 prodaje 2x HS1 rotore za 250kn - 200 i 180mm. To si uzmeš. Koji ti je višak prodaš za 150kn i imaš dobar rotor za 100kn. Sutra sam na bratićevom rođendanu u Sloveniji. Ako će netko htjet, išao bi u nedjelju predvečer na Sljeme, tipa 5. Da sam do mraka u gradu nazad, i išao bi na 9ku tako da ako netko s zapada se dvoumi da mu olakšam. |
šile, jer buš prolazio pored aleša?
trebao bi BB... U povratku iz zlovenije svratiš meni, namontiramo BB i idemo skupa na sljeme :D fuk jea |
Niti blizu ne prolazim, idem prek Karlovca u Metliku.
Veli ekipa da je fora stavit lagere u zamrzivač i onda se stisnu pa ih lakše upucaš/izbiješ. Šta si išo drljat po tome, sad se vjerojatno ni nemaš na čem vozit jel? |
ma nisam se mogao vozit... počeli su štekati i skoro nemoguće za pedalirati... kada sam rastavio, samo je jedan bio katastrofa a drugi je bio samo pun smeća...
no da, trebao sam to sada raditi, a zamrzivač dobro dođe ali samo za upucavanje, jer ako smrzneš čašicu skupa sa ležajem onda se oboje smanje = isti kujac :D |
Pa zamrzni i onda stavi u neš toplo i sigurno će se čašica brže zgrijat i raširit od lagera.
A pod sigurno mislim možda oće možda neće ali btk ionako si se već pomirio da kupuješ novo. |
sada učim, ali čim se vratim sutra sa ispita budem probao ovo tvoju metodu...
sada bum ih stavio u zamrzivač i sutra čašicu malo s vanjske strane zagrijao i onda probao izbiti ležaj. |
Onyx ,avatar i ja odradili grmu, malo smo skakali dropali, big mamu odvezli :)
ja malo nisam gledao ispred sebe pa sam probao kako je to sletit na glavu....sve u svemu zabavno :) |
@sile - necu nista od avida. Samo shimano igra.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se tice rotora, koja je fora s njima? Jel se to osjeti u snazi kocenja? Zar nije onda bolje kupiti jacu kocnicu u startu i bok. Ionako se pigaju cim ih pogledas krivo, pogotovo na spustu kad su vruci. Also, preporuka za zadnju gumu? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |