![]() |
Jebiga, ja sam ga zel ;)
Vec duze vrijeme se palim na FS! Sorry Mic :D [edit] jedino odmah micem elixire, i gore stavljam xtr sa S-Worksa :) |
Vuco će poludit, ne zato što nema Slasha, već zbog spam festivala :D
|
Sorry Vuco :D Šta onda kod tebe očekujemo?
ČEstitam Noćni! |
Tko god kupio dobro je trzio, samo se nadam da nece skupljat prasinu i vozit se po xc stazama.
Glede rostilja - dobra ideja kad bi se islo na 2 dana, za jednodnevnu voznju rostilj komplicira organizaciju i logistiku, i jos stosta, ali necu sad nabrajati, Irvin je organizator pa nek se snalazi ; ). Meni ce se zurit nazad u Zg, pa me se moze odmah krizat s liste za dernek. |
joj koji jazavac na dbu prodaje onaj top fuel, lik je nasro hrpu lazi u oglasu, od full xt xtr opreme, do sram 990 kazete.... treba ga banirat....
|
JEli to onaj krekani?
|
Taj krekani je ukraden.
A rice kaj nisi cuo za nove xt 475 kocnice :D |
Ček, jel Slash otišao kod Sande?
|
Citiraj:
|
ljudi i žene,
u intersportu je deuter bike 1 na sniženju. sa 450 na 360kn. za tu lovu najbolji ruksak na tržištu, uvjerljivo.:chears: |
ima li itko info iz prve ruke di mogu kupiti one lanterne protiv komaraca?
|
U ST smo ih mi nabavili bili u emmezeti...
|
@shoshy, tesko,sezona ispita je predamnom :)
|
Ima neko možda 2 crna lockringa za gripove viška?
|
Fala Zlayo! Ovo je super info ;)
Deda Rice, kad ides kod Aleša? please, pokupi mi "Caliper buckle" (stigao je) ;) Odustali smo od xtr pakni, preskup je. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ko brzi njegov je ;) |
čekaj malo... tko na kraju ima sleša??? ja sam malo spor.
|
Ozbiljno misliš da bi nr uzeo sleša od 15kg, a štedi 20 grama na sajlama :D
|
zubichu bi trebalo preimenovat nick u slowpoke. Svi znaju tko je iskeširao za sleša :D
|
|
ako je tako, onda je vuco :lol2:
@vuco čestitke, konačno te možemo prestati zvati klackalica :D :goood: |
Da nije Nik? On je nešto zadnje vrime gleda nove bicikle :D
|
Yep, kod mene je završio.
A da sam jučer imao kod sebe keš, danas bi vozio Cube Stereo 160 Race od 12,5kg. U Keindlu sam također dobio brutalan popust na keš, ali Sile me danas totalno iznenadio sa cijenom Slash-a i presudila je ušteda od 5 tisuća kuna. |
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, prešao si na tamnu stranu ;)
Čestitam! Bilježim se za đir, jer to mi je bio dream bike dok nisam znao za bolje. (nije da bi se žalio) ;) |
Cestitke na pili. Zna se tko je bio u kupovini bicikla ;)
Zanimljiv je i ovaj Cube, ali je i razlika u cifri je takodjer zanimljiva. Kad ga malo provozas napisi dojmove, najvise me zanima kak se penje, i kakav je u usporedbi sa Spec. Endurom. Dugo nitko nije nabavio nekog Treka. |
wOOhOO koja kupnja, pa ovo je eXtra, aferim jarane :goood:, Vuco ima da ga ispipamo samo tako
Što se tiče derneka after-ride, ma nisam ja organizator meni je do meraka :zdero2: ovo je veoma jednostavno: 1. meso nosi svatko za sebe (količinski-cca 300-400 gr ćevaposa), svatko uzme po 2 luka i po autu ide 1 kruh (od 1 kg ili 2x0,700kg) koji se kupi u petak navečer doma ili u sub ujutro u pekari u Pakracu. 2. ostalo je vatra koju naloži netko od raje gore od domaćina i to je to + oni imaju rešetke i zdravo đaci. ovisno kolko nas bidne, samo ćemo još uzet ćumura koju vreću... Meni se ne žuri doma, tako da mogu zadernečit, ali ne opet dokasna jer treba i doma doći budan i u komadu, pogotovo što vozim. Zato sam ja i reko da već ne'ko gore od titana zapali vatru i pojedemo i meremo za cca 1h zatvorit dernek i put pod noge... Tko je za neka se izjasni da znam ukontat sa Santom... |
:D
|
Čestitam na kupnji!
|
Jedno pitanje za vas iskusne sa kupnjom u slo-MAraton-Aleš; kupio bi http://www.maraton.si/cms/index.php?...2536&Itemid=53
pa me zanima jeli pametno tražiti povrat poreza ili bolje da ne riskiram pa da mi carinu još ne opizde??? |
Citiraj:
|
E baš ti hvala!
|
Cestitke vuco, vozis trenutno moj najdrazi bajk :D
Ko je za voznju? Bas sam skinuo langetu :D |
Shoshy, možda ću ja danas Leustekom gore oko 17:15. Jeli ti je to kasno? Ponavljam, možda.
|
Je, to mi je kasno. Imam probu u 20:00, znaci da bi u 19:00 najkasnije trebao vec doma biti.
Mozda oko 2 odem na kustosijanski pa na devetku do dole. To mi se cini nekako najizglednije. Sutra ujutro pak Leustek planiram. Trebam Grmu sad nekih tjedan dana izbjegavati psmtr :D |
Citiraj:
|
Sutra u 9h pred dionom!
logitek i ja krecemo preko lonjscine, na istocnu turu! Ako je netko voljan i u kondi, nek se slobodno pridruzi ;) [edit] dario, hebes polar! Uzmi si garmin :) |
Mozda se vidimo na pocetku. Mozda i ja odem preko Lonjscine, al nema teoretske da cu vas pratit, nit nemam konde nit volje ;)
Edit: krecem malo danas ranije: Oko 13h - 13:30 krecem od doma (Precko) po kustosijanskom do Risnjaka, pa na devetku dole. Ak neko oce samnom, nek me cimne na mob (091 739 1876) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:21. |