![]() |
Mislim da je nepovjerenje u sluzbenjake neutemeljeno. Zadnje 3 godine sam vozio svake godine novi sluzbeni i odnosio se prema autu kao da je moj.
Kad sam presao u firmu koja nema sluzbene aute, kupio sam u salonu 9 mj stari auto koji je bio neciji sluzbeni. Zasto? Pa leasing kompanije paze na aute kao na oko u glavi i svaka ogrebotina ili steta se naplacuje od vozaca. Odrzavanja su redovita i uvijek u ovlastenom servisu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovdje kod mame Merkel, ali forumasi gledaju rabljene aute iz De pa doprinosim. Jos ako je mlad auto s dosta km, to je sve po autobahnu sto znaci puno voznje u komadu s autom na radnoj temperaturi. Optimalno koristenje. |
Citiraj:
Kao što i servise nekad snose leasing firme, nekad oni koji koriste vozila. Vozači nemaju baš ništa s tim, samo voze. |
Bio danas na tehničkom...
Prvo pitanje od onoga koji pregledava auto... "Momak, u kojoj kući si uplatia osiguranje?" Ja kazem u Jadranskom, on "ok onda neće bit problema " tako i bilo :D jest da nemam prvu pomoć (imam neku bez 90% sadržaja),ni rezervne zarulje niti reflektirajući pojas, auto malo troši ulja, neradi pumpica vode za brisače... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
To mi je još impresivnije od same pojave Unutra mi nema ljepšeg auta. Udobnost je najvećoj razini od svega u čemu sam se do sada vozio. V90 mi je u planu za par godina :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Yup, stvarno su oba iznutra odlični! Audi A6 i BMW 5, iako kvalitetni, izgledaju staro u usporedbi s Volvom. Ima minimalno plastike, sve je divno na touch i baš taman jednostavno. |
netko mi je pokušao provaliti u auto. :( imam ogrebotinu po habi, ogrebotinu kraj ključanice na vozačevoj strani i sama ključanica je razvaljena, izgleda, šarafcigerom. ključ ne može otvoriti vrata.
inače radi se o dosta nezanimljivom autu; fiat panda (2009. godište, 60hp). u biti sam se žurio jutros pa sam otvorio auto kroz gepek, ne znam, pretpostavljam da bi bilo pametnije pozvati policiju. :\ inače auto mi je bio parkiran jedno 5 dana na istom mjestu, u mojoj ulici u centru grada. jedino možda specifično je što je bio prvi auto u nizu. hah, i bio mi je Sonyjev radio u njemu. javim koliko će koštat popravak. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=9aI-1RdPSdM https://www.youtube.com/watch?v=DJbBX7pTUNE dobra fora. moze i sam uparkirati "naucenu" rutu. slijedeci korak je automatski valet (stanes ispred javne garaze npr i on sam ode traziti mjesto) |
Odlično... za naša široka parkirališta kojima su dimenzije određene pravilnikom iz 1968. godine :)
|
Zazvoni ti mobitel / dobiješ poruku na Viber/WhatsApp/FB, swipe u krivom smjeru i razbiješ auto - svoje i tuđe. :D:D:D
Iskreno ne vidim kako će sposobnom vozaču ovo pomoći, već vidim ekipu kako trči oko auta sa mobitelom dok parkira svoje auto. :D |
Smatram da onaj ko nije sposoban da pravilno parkira auto dok sjedi u njemu (na vozačevom sjedištu) nije sposoban da to uradi ni putem nekog remote upravljača. To su sakati ljudi koji nemaju baš nikakve motoričke sposobnosti.
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
|
Svaki službeni je dobar. Troškovi života su znatno manji.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad mi je stigao šesti, treća trojka. :D |
Bio u tih par ajmo reci autokuca po Osijeku za otkup,prodaju i zamjenu vozila,strasno kakve ti nude cijene za registrirani ispravan auto,a isti takav sa 20.000 km vise nude neregestriranog za 1500 eura skuplje :care:
Izgleda cu na njuskalo pa kad prodam onda sa kesom otici,ovako svaka cast nekome tko moze izaci na kraj sa tim likovima i njihovim procjenama/ucjenama ( znam da moraju i oni zaraditi na tome svemu,ali ovo je smijesno ). |
Citiraj:
|
Ne kuzim poantu parkiranja auta putem mobitela :stoopid:
|
mozes ga uparkirat u manju sirinu jer nemoras otvarat vrata :)
i kao medukorak do home parking sistema, te finalno automatic valeta... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |