![]() |
Zna li tko ide li Reba RLT sa 26" Epica na 120mm?
|
Ovisi, moguće da su rezane noge radi uštede na težini. Inače Rebe koje dolaze na bajkovima se najčešće ne mogu dići.
|
Ja bi u cetvrtak nakon posla na sljeme, recimo oko 17:15 pred tunelom. Leustek gore a dole....bilo sto. Ako je neko za voznju neka se javi.
Sto se tice masovke na Psunju nisam jos siguran jer nemam konde i ne zelim nikog usporavat. Mogu posudit ako ne budem isao jedan krovni nosac ali ce netko morat do Thule ducana po kljuc za bravu jer sam ovog posolio negdi. A ako budem isel onda ga stavljam na svoj auto i primam Nighta a eventualno jedan bajk moze u gepek(ako se rastavi). Eto, toliko od mene. |
Citiraj:
+ ja sam kategorija za sad cca 110 kg...pa ti budem pravil društvo na usponu ako budem imao sreće i odem...:D |
korigovana lista - Psunj
1. Nik - kola
2. Skuly 3. Sanda 4. Murina - kola 5. Destro 6. Mic 7. S@ša 8. Shoshy - kola 9. Lovro 10. Sile 11. Adaksinjo 12. Zubich - kola 13. Darko podsused 14. Zlayo 15. ja - kola 16. Mate 17. Danijel 18. Dario12 – kola 19. Night 20. Stewanov Elem, ljepota Svemira proizlazi iz jedinstva raznolikosti :amen: |
Vi koji imate krovne nosace. Kolko bajkova stane na njih? 2-3?
U gepek bi trebao stati jedan rastavljeni bajk, a sad gledam kolko ih se jos da smjestiti na krov. Nema sanse da moja mala limuzina ima jednaku nosivost ko murinin kamion :D |
Nemojte mene računat pod sigurno, vidim već se raspoređujete po autima 10 dana unaprijed.
|
Ako neko poznaje zakone HR jedno pitanje. Prošle godine smo išli na biciklijadu u HR, pa smo bajkove rastavili i složili u bunkere velikog busa. Manji broj je stao u zadnji dio busa. Sad navodno takva vožnja nije dozvoljena ?
|
nije !
u putničkom dijelu je dozvoljena jedino osobna prtljaga (čitaj pederuše, ž. torbice, max ruksaci itd.) :beer: |
Citiraj:
|
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/trek-fuel-ex7-oglas-7708403
Prodajem bike hitno, vrlo hitno, koga zanima, neka se javi. |
@ Irvin
@Željac Hvala na odgovorima, nadam se da če moji iz rukovodstva kluba to regularno odraditil. Zemljak pogodio si destinaciju (Karlovac-Krašić), samo što idemo preko GP Izačič:D |
Citiraj:
p.s. jeli se ide nekome sutra oko 17 na Sljeme? |
Idem ja sutra na Sljeme samo oko 16h, 17h mi je prekasno.
Idem u istrazivanje istoka, zanimaju me pogledi s Ostrca i Pecovja, kao i 2 krizanja kuda vode, tako da ce biti malo voznje, malo penjanja (nosenja bajka), i na kraju da vidim jesam li dobro upamtio sva odvajanja na 56a. |
Zapadnjaci: magistrala->Ponikve->Glavica->Kanal?
Oko 1730 u Gajnicama? |
Cura slavi rodendan 18., otpadam.
|
Psunj - after ride - dernek
HIiM raja,
poslo sam Santu ovo: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zakaj prodajes bajk? Kaj ti treba nes sa vise hoda?
|
irvine legendo :D
|
Zasvrbio ga slash :D
Irivine majstore, od cjelodnevne voznje ce ispasti voznja + dernek s potencijalnim spavanjem. Samo jos zene lakog morala fale :D Cuks, ides i ti s nama? |
zgmmax, bio je Trek Slash 8 na 50% popusta za 16500, al qrac, ujutro zvao RJ, imaju, rekoh, nakon posla se javim, a dok sam ja došao s posla, zovem mogu li ga poslat u ST, a on prodan -.-'
Prijatelj je uzeo Slash 7, da proba, al nekako mislim da to nije za njega, a i on me već pitao hoću li ja to uzet od njega ako on skuži da to nije za njega. Tako da možda još nije sve propalo. |
Uuu, jbn popust, a i cijena je smijesna za takav bajk sa takvim dijelovima gore.
|
Je jebote, popiz.dio sam kad mi je ovi rekao da je taman napravio predračun....
|
Eto ti na, kad si morao početi raditi da bi kupio novi bicikl.
Inače, na Psunj mogu samo u subotu, isključivo da se vraćam u subotu jer brat ima krizmu nedjelju ;) |
Treba bit brz na okidacu sljedeci put.
Bio je prije jedno 2mj enduro comp 2012 na njuskalu za 10kkn i otisao je u roku od 1h. |
Ma ovo je bilo brzo, na poslu vidio, na poslu zvao, ali nisam stigao naručit.
Sad ide uvjeravanje prijatelja da mu to ne treba hahhahaha. Al ozbiljno mu ne treba. 160/160, Fuela ne iskorištava, ne skače i sl.... bit će mi žao gledat bike kako propada kod njega :D |
Nije to ni malo za Slash...
Te Evolution vilice od Foxa su najlošiji modeli. Vidija sam jednog Remedyja 7 iz 2009-te sa coil Lyrikom i Avid R SL kočnicama, kupljeno 2011 navodno vrlo malo vožen i kao nov za 9k kn, a imaš doživotnu garanciju na ramu.... |
Na slashu 8 je talas 36ca
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
daj ne zajebavaj zlayo... reci kod koga, puknut ću od neizvjesnosti :D
|
bude se sam pohvalio :D
|
Ja vi reka u Vuce :D
|