![]() |
Citiraj:
Jedva cekam da vidim kako ga love oko zgrade, nek se i starci malo rekreiraju :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hej hej :D
i ja bi rozu ramu :D onaj intense, što je bila serija protiv raka cice ili aids-a mi je mraaaaak :D :beer: |
hehehe kolko god sam mrzila rozu boju od malena, nekako mi vise nije tako ruzna :)
Vidi ovog kak je lepi ;) http://gp1.pinkbike.org/p4pb6675024/p4pb6675024.jpg Evo Zeljac i za tebe jedan :) http://gp1.pinkbike.org/p4pb7808950/p4pb7808950.jpg |
to je bio Demo kojeg je vozio Sam Hill i bio je za breast cancer awareness...
http://www.pinkbike.com/news/sam-hil...demo-pink.html u svakom slučaju pila koju se nebi sramio voziti |
Psunj fora zvuci...iso malo do dotke i nije bas za vozit..mokro i dosta sklisko..iso na skokice i na doskoku gume se lagano odsklizu...al je bila voznja bez pada:D...
|
Eee nasla sam fotkicu od prije tjedan-dva il tak nekak. Ne moram previse opisivat s kim sam bila na voznji :)
http://i.imgur.com/1RvyllR.jpg |
Psunj...
znači lajkali su Psunj: 1.Sile, 2. Mate, 3. Danijel, 4. Nik, 5. Shoshy, 6. Lovro, 7. ja
Dali vama svima odgovara 18. svibnja (subota)? Ovo su zasada 2 kola (Nik+ja) po 3 čovjeka i bajsa, s tim da teoretski kod mene može još 1 bajs stati ali odotraga i u toj varijanti skidamo krov i tko je iza ima suputnika biciklo, a živo biće bi sjelo kod Nika (ako se slaže). 3 čove kod mene+4 bajsa, a 3 bajsa kod Nika+4 čoveka :kafa: ...reko je Shoshy da mere i on kola povuć, tako da bi valjalo da bude masoNNka (N=v) |
Okvirno neka bude 18.05. kako vecini pase tako i meni, moze nas zeznuti jedino losa prognoza :beer:.
Moj auto je prakticno pun (vozim Skulija i Sandu), nisam siguran da l' stane 4. osobe u mali auto kod mene jer mi je u gepeku plin i rezervni kotac, pa nemam kuda sa stvarima, osim u kabinu, pogotovo ako ce jedan bajk ici rastavljen na straznju (dijeljivu) klupu. |
Ovo znači da Shoshy ili netko treba još uletit sa 1 kolima, barem.
Izvini, ja zaboravio na Skulija i Sandu, ostarilo se :D |
Citiraj:
Računajte i na mene + vozilo za Psunj |
Dal je netko zainteresiran za kupnju moga Lyrika?
|
Citiraj:
Bio je negdje u oglasima i Revelation 1.5", ali on je dual air, a to mi se ne sviđa. Moj plan je dokopati se Dual position coil Sektora (110-150mm), ali gledajući u novčanik mogu reći da sam svjetlosnu godinu daleko od realizacije toga :D Čini se da će Psunj biti prava masovka! |
Psunj all the way, jarane mene si zaboravio pod normalno :D
|
Prosle godine smo bili s tri auta, ove moramo pojacat ;)
Samo neka sloze Anakondu, tako da na kraju balade mozemo gustirati po njoj. Ovaj puta idemo i na onaj pump, prosli put sam se ja skrsio pa sam jurio po led u birc, a ostatak ekipe je fulao pump track. Voznja od jutra do mraka, jedva cekam. |
max, mogu ja staviti lyrika u grupu na fejs, jucer sam skoro sve rasprodao u rekordnom roku.
ak bude mjesta, i ja bi se pridruzio ekipi za psunj. |
Psunj-preliminarni popis, preliminarni raspored po kolima i preliminarni datum
18. 05. 2013. all day long
1. Nik-kola 2. Skuly 3. Sanda 4. Murina - kola 5. Mic 6. Danijel 7. Shoshy 8. ja – kola 9. Lovro 10. Sile 11. Adaksinjo Bilo bi eXtra da i ti Shoshy uletiš sa kolima? Gdje čeljad nije bijesna, nisu ni kola tijesna :) |
Pa jarane mene si zaboravio!
|
Nema problema, rekoh da mogu s autom uletiti ako treba.
Inace, vozi se ovo http://www.eurodb.com.au/glass_images/6QE01A.jpg U auto 5 ljudi stane bez velike guzve, a na krov ovisno kolko bajkova stane na nosac (kojeg ce trebat iznajmit) :lol2: Max, prije neg prodas lyrika, dogovorimo se za maxle. Moj se odsarafuje, a tebe boli kifla ak ces prodat vilju :D |
ja bi se predbilježio za psunj, ali kao zadnja rupa na svirali.
neću znat do petka 17.5. da li radim u subotu, pa ne bi htio nekome zauzeti mjesti. no ako se otvori pozicija i uvjeti, predbilježujem se. |
ako ima mjesta, i ja bi se pridružio za Psunj.
imam auto sa 3 mjesta (nosač 2 komada i jedan u gepek) tako da osim mene, stane još 2 biciklista. ja mogu 18.05. 99%! |
|
I ja bi se rado pridruzio izletu na Psunj :D
Citiraj:
|
Mate, to bi u nekoj kombinaciji uzeo sam gornji dio tog Shermana ali o tom potom, znat ću sve kroz par dana.
p.s. Destro je samnom u vozilu za Psunj :D |
Psunj
@ Mate: izvini, ostarilo se :D ('ko je meni uopšte rek'o da se pri'vatim ovoga popisivanja :no2drug:)
Psunj - 18. 05. 2013. all day long 1. Nik - kola 2. Skuly 3. Sanda 4. Murina - kola 5. Destro 6. Mic 7. Shoshy - kola 8. S@ša 9. Lovro 10. Sile 11. Zubich - kola 12. Adaksinjo 13. Danijel 14. ja - kola 15. Mate 16. Zlayo Isprika, ako sam opet nekog zaboravijo, vičite...:beer: P.S. ako ne'ko ima kamp prikolicu i bez veze mu skuplja prašinu u dnevnom boravku neka nam je unajmi za džabe, ja mogu okačiti na kuku, a unutra onda dernek (samo je važno da je registrovana). imam ja dozvolu, položio sam regularno :) |
čekam odgovor od darka (iz posuseda) :D vjerujem da bi išao, ali sve jedno čekam potvrdu.
|
Kaj si nik pricao, da nas ove godine treba biti vise nego prosle? :lol2:
Doci ce brojka na 20 :respekt: |
Osjetit ce se te subote manjak bicikista na Sljemenu :D
Ima jos 11 dana do Psunja, bumo videli koliko ce nas na koncu doci, ali kladim se da vise nego prosli puta. Tkodjer treba cim ranije krenuti da nas ne ubije sunce na usponu na Omanovac. ZG-Pakrac: cca 130km Cestarina (izlaz Novska): 39kn x2 Vrijeme voznje autom: cca 2h x2 Vrijeme uspona na Omanovac: cca 1h Vrijeme total: cjelodnevno - od zore do sumraka :D Samo cu napomenuti, da tko ne moze pedlati, nahebao je ;) Pametno je posarafiti bicikle, a ne da po Psunju otpadaju dijelovi. |
Citiraj:
Previše će nas bit, vožnja će bit nikakva točnije tempo. Sjetite se samo Žumberka, miljon nas je bilo i bilo je užasno, samo neka načekavanja i traženja. |
Jel primate padobrance ??? :stoopid: :D
Al ono ko zadnju rupu na svirali ako bude mjesta da ga popunim u autu....:D A i prilika upoznat neke nove ljude odjedanput...:beer: |
darko_podsused je potvrdio svoj dolazak tako da smo sigurno +1, a i stewanova moramo negdje smjestiti.
kod mene u autu je darko_podsused a i zlayo mi se javio da bi išao sa mnom, pa bi mogli opet posložiti listu. |
Uvezi onog Fox talasa 36 rc2 za 2900, savjet prijateljski ne kupujte ništa od tog čovjeka . Švrljo je prevarant samo takav. Prodao mi je ramu s dentom i shock koji fino treba na servis. Ja ću svoje rješit , tak da se on neće lijepo provest... al samo da znate... Nemojte uzimat vilicu, jer tko zna kaj je fraer radio s njom...
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/m...-oglas-7847642 |
Pribaci Sašu kod mene, on mi je novi junak :D
|
Citiraj:
Nis, u cetvrtak skidam langetu, u petak ujutro pravac sljeme. Oce netko samnom? Leustekom gore, tak mi je svejedno kuda se dole ide |
Citiraj:
A za fejs cu ti vratit :chears: Citiraj:
Imam ti ja dobar loctite pa ti ga posudim :chears: |
Preliminarno se predbilježavamo dario12 i ja (dario12 ima auto s 2 nosača za bajk).. :goood:
Kod mene nije nikakav problem konda (jer su mi u zadnje vrijeme ture od 50ak km postale pod normalno), za razliku od daria12 koji se uopce ne vozi.:D Ako sam dobro skužio Nika, taj dan je u planu čak 3 uspona!:lol2: Meni je problem hoću li moći izorganizirati cijelu slobodnu subotu.:fiju: btw. U nedjelju sam planinario po Sljemenu. Penjao sa Bikčevićevom, a spuštao Leustekom. Bar jedno 15ak jazavaca se spuštalo biciklima Bikčom i Leustekom:fuming:, Što ekipa na Peveciklima i Jumpertrekovima, a što čak na dobrim bajkovoma.. Zalatevaju se ko blesavi, niti ne uspore ni ne upozore da idu .. samo se sjure! Nije baš neki super osjećaj, pogotovo kad ti naglo priđu s leđa da se ne stigneš ni maknuti i projure pored tebe! Potpuno razumijem planinare zašto "pizde" i zašto im se kosa diže, generalno na sve bicikliste po Sljemenu! Radi ovakvih kretena, mi "normalni" i pristojni, na lošem smo glasu.. |
Tražim: slx il xt pogon 3x9 brzina , očuvan. Javite ako ima itko...Fala in! :-)
|
Ja sam na vrijeme upozorio ekipu koja nije u kondi :fiju:
Ima dosta pedlanja, a i nizbrdo nece biti odmora, vec se gazi, racunajte da je ruta recimo kao 3x Sljeme + pump. |
Citiraj:
A usput jer ja nemam auto sam bacio udicu na svoju stranu kod frendova kaj imaju auto i vozikaju se po šuamama i gorama al su pipići koji više vole ružit po partyima i afterima vikendom al ko zna možda ovaj put budu za avanturu... pa ak nebum tu kod nekog upao...možda sa svoje strane neš skemijam..... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:08. |