![]() |
Citiraj:
|
Gdje provjereno uzeti zimske budget gume za Smarta? 175/55/15 (stražnji par).
Ima li netko kakvih iskustava s Vredetein Quatrac 3, čine mi se kao najbolji izbor zasad? Neki drugi prijedlog možda? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Budem. Hvala
|
Citiraj:
Beograd - Niš 730 dinara ili 6 € ----- TOTAL: 1070 dinara ili 9 € Dakle, u jednom smijeru manje od 70 kuna po trenutnom kursu. U poređenju sa HR džaba za predjenu kilometražu. |
Pa to sam i ja gledao pa sam mislio da krivo nešto vidim jer mi prejeftino Naspram ovih naših pedera. Moze se plaćati eurima ili karticama možda? Hvala
|
Citiraj:
Ja definitvno kupujem HP II. Sad sam bio kod Surine pa sa uz put pital kolko su. Skoro 1100kn, Contice ili GY su 1500, nisu normalni. Vjerojatno cu iduci tjedan u Brezice po Save.. |
Citiraj:
Nema potrebe da mjenjaš u dinare, samo plaćaj karticom i to je to. |
Citiraj:
215/60r16 Sava Eskimo HP2 - 531 kn Dunlop SP WinterSport 5 - 820 kn 215/55r17 Sava Eskimo HP2 - 872 kn Dunlop SP WinterSport 5 - 1140 kn Conti TS850 - 1197kn Usput, jučer sam napokon uhvatio 20 minuta vremena i skoknuo do AR i bacio oko na novog S-Crossa (najjeftinijeg) i kako nemaju u osnovnom paketu mogućnost AWD pogona (a i malo sam sumnjičav prema tim malim turbo motorima) mislim da ću ipak ubosti osnovnu Vitaru (opet najjeftinju :) ) ali s AWD pogonom... i da, oba imaju gume 215/60r16 :D |
Dečkovi, uzeo bi si ENC ali nemogu nigdje naci di iz kupiti?
Koliko čitam na njihovoj stranici trebao bi otici na naplatnu kućicu ( zadar 2 kod mene) i tamo napravim ugovor?!? To bude odma gotovo ili se čeka? |
Uzmi to dok jos ima. Dobra kombinacija za razumnu lovu. Ta 4x4 Vitara je 100kg laksa od mog SXa sa istim motorom. Nemre bit lose..
Meni su u meduvremenu rekli da auto ide ranije u porizvodnju i da ce bit do kraja ovog mj.. Prosli tjedan je gdica iz ARa zabrijala da bi mogao doc danas ili sutra i totalno mi je pokvarila dan kad je danas rekla 10-15 dana. Sad imaju samo benzince na lageru. |
Citiraj:
|
Zgodnički je auto ta Vitara. Ima ih hrpa po gradu. Prvo ih skužim po tome kaj su im xenonke ljubičaste. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Dva najskuplja paketa imaju LED glavna svijetla ..
|
Ima li gdje u Osijeku i okolici koliko-toliko pouzdana auto-kuca i slicno za otkup rabljenog i prodaju takoder rabljenih vozila ?
|
Citiraj:
I baš je kul kad je nemaš, dođeš u heinzlovu i čekaš od 1 do pet popodne u redu, dođeš na red i gospođa na šalteru kaže a di vam je potvrda o plaćenoj cestarini:D Citiraj:
|
@jopis
Da, i mislio sam si da je tako nekako. Ugl, dođe ti da za kragnu vataš bivšeg vlasnika a ne tetu koja radi na tome i na bolovanju je :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A vidim ima milijun tih prodavaca,ima li netko koliko toliko pouzdan jer sam nazalost osuden na to da moram dati sadasnji auto i kes za nesto novije/bolje. |
Pa dobro jel auto izgledao kao da ima 100k ili 400k?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw zasto je na vecini shopova stari 850 skuplji od 860? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
TS 850 je provjeren i cijena je takva. |
Citiraj:
|
190000 km godišnje? Zapravo i više jer još nije završila 2016. a ni vozilo vjerovatno nije napravljeno 1.1.2014. To je svaki radni dan 650-700 km. Mene interesuje u kakvom je stanju vozač. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26. |