![]() |
moze, neka voznja ce pasti danas ziher :)
|
destro... zanimljivo, ali nisam te vidio od kad je diablo 3 izašao O_o
|
Mnogi me ne vidješe. Neki povezivahu to s diablom, neki s faksom, neki s ludom glavom.
Sad sam tjedan dana bio u Slavoniji, vratio sam se jer počinjem raditi od ponedjeljka, prije toga sam dovršavao i branio završni rad na faksu (sad sam službeno inženjer), a uz to sve mi je bajk bio rastavljen 5 dana kad sam se mogao voziti. Nisam stizao ga složiti :D Fali mi vožnje ali kako su i ove vrućine teško se natjeram pomaknuti iz sobe :( |
|
ajde ajde, i ja radim, ali kasno popodne se moze voziti :P
jutros krenuli ja, nik, sanda, daniel i skuli. skuli skrsio odmah lanac, tako da ne mora dalje. a mi gore stvarno laganini tempom, vruce je, ali ide. gore divno :) nik je brisao na zagorsku stranu, ja, daniel i sanda preko cinovnicke na 20tku. i to je lijepo, osim jedan dio spoja nakon onog makadama prema njivicama. pocetak je koma u liscu i granju... sve u svemu lijepo. osim sto sam uspio snakebiteat prednju gumu :shy: |
Zovite kad ćete na grmu!
hvala |
Citiraj:
:beer: :D |
Mic, u 18h će shoshy doć po mene, pa eto da znaš računat. Ne javljaš se na mob. ;)
|
Citiraj:
|
Jel netko sutra možda za noćnu ?
|
Ova grma je postala lunapark i zabavna je u tripm :D
Sad skupit muda za dropove ko mic i onda smo baje :p |
Muda za dropove i body armor za strsljene. Ujfu
|
Mic, uploadam onda tri videića od jučer/ prekjučer !
a nisam dolazio na cugu jer bi došao prekasno, pa reko... neću sad uletavat a i pitanje je dal ste još bili tamo ! :beer: editiram ovaj post sa linkom za download. neeego, gore će biti sranja sa stršljenima jer ih ima jako puno. destro i ja smo ih davno čuli dolje na livadi, ali su sad gore kod vidikovca i siguran sam da će biti sranja s njima. brdo ljudi prolazi onuda, a oni su se nastanili u barem tri drveta gore... i to baš na samom prolazu u/ na staze. :beer: EDIT: link za download letećeg mica |
:grrr: you bastards!
|
Citiraj:
A mogo si doć, bili smo skoro do 11... Apropo stršljena, ima ih gore u ziher 7-8 stabala, no sva ta sa rupama od stršljena su označena crvenim sprejem nekim, tak da budu ih vjerojatno rešili :zdero2::chears: |
Eto ja sam jucer s ranojutarnjom ekipom pohodio Sljeme i posto je Skuli imao defekt izgubili smo nesto vremena, a ja sam imao dogovor, pa zbog toga nisam uopce odmarao vec pravac Cinovnicka i spust po Zagrebackom putu, oliti stazi br. 39.
Nikad bolje i fluidnije nisam odvozio stazu, valjda jer su misici ostali pregrijani :D, pri dnu me cekala zena s prijevozom i pravac festa - cekala me pune tri minute, i prvo pitanje koje je postavila je - Jesi li ti to tako znojan (cijedilo se s mene, kao da me netko hamperom vode zalio). Ovaj puta sam (napokon) ponio kameru i sve snimio, tako da se lijepo moze vidjetu ruta, IMHO, meni mozda i najljepsa singlica na Sljemenu (ona koja uz potok prolazi preko izletista Srnec). http://youtu.be/YQ3SITJE37A |
Odlično Nik, odlično.
|
Citiraj:
moj br 095 511 23 10 ( imam viber i whats up pa možeš i tako slati sms).. lp |
Ako se dogovorite za voznju napisite na forumu vrijeme kod tunela, mogao bi se i ja ubaciti u kombinaciju.
|
|
Citiraj:
llp |
Danas necu moc na nocnu voznju ali sutra/prekosutra mogu pa ak ce netko biti za, neka se ajvi ili suti zauvijek :)
|
Meni je sad uletilo da prodam mob poslije posla, a s obzirom da nemam baš zainteresiranih previše, vjerojatno ću to ići obaviti.
Još ću javiti ovdje ili nekome od Vas (Nik ili Hostler). |
Oce netko danas opet na grmu? oko 5-6 kad malo zahladi, napravit par krugova, poskakutati i tak...
|
Ja se sigurno odjavljujem danas, idem zaradit pinku :D
|
Ak je jos neko za grmu, adaksinjo i ja se nalazimo u 6 kod klupica. Ja sad idem na cevape jer sam si sjebo rucak -.-
|
Ja cu danas vjerojatno kasnije gore. Tak da ako vec niste otisli, gibajte bez mene.
|
Kad kasnije, ja jos impregniram zidove po kuci...bas je zabavno :D?
Na nocnu se slobodno moze krenuti u 7:30-20h pa na dalje, prije mi nema smisla. Javi mi na mob kad ides pa ako stignem pridruzim se, dosta mi je isparavanja ove kemije koju udisem na +40C |
Sad sam mislio za par minuta krenut se spremat, znači nekih pol 8, 15 do 8 tunel bi bio valjda.
Javi do tad na mob dal da te čekam. |
Taman zavrsio, u 19:45 sam na tunelu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:05. |