![]() |
Citiraj:
|
Sta se sve mijenja ulaskom u EU.
Do sada smo mogli uvesti u Hrvatsku u putnickom prometu robe do 1000kn, a ulaskom u EU do 300€ :D Znaci kupimo nekaj u BiH ili Srbiji do 2100kn mozemo uvest robe bez carine i PDVa |
Krasan prvi maj kad si na antibioticima i nesmijes ni pivu popit. Bla, al sam se zato jutros izgrmio.
Jel netko za sljeme sutra ujutro? Ili ak jed2i, mic ili netko drugi oce skakati, moze i Grma opet :D |
Genijalna vožnja danas, tj. ekipa i spust. Uspon je bio koma, dobar što se tiče brzine, al ne što se tiče hrpetine ljudi i ogromnih komaraca. Čak smo ustanovili da se ti komarci veliki ko ptice :D Ja sam jednog ubio na nozi, i iz njega je frsnulo 5 litara krvi, minimum :D
Spust po 52ojci, Zlayo, Vuco, Čorus i ja. Jako dobar, ja sam snakebiteao gumu koja je tek sad popustila kad sam došao doma na onom dijelu prije singlice na kojem mi je Vuco pričao kak to ne voli zbog istih problema. Staza je u dobrom stanju, suha ko barut i da se driftat na najjače na nekim zavojima. Jedva čekam vikend, ko će sad ić u školu i još učit :( |
Skupilo se danas na tunelu dosta ekipe, neke stvarno vec dugo nisam vidio.
Murina je uspio probusiti gumu na voznji do tunela, pa na fotki mase s kotacem ;) ![]() Inace vruce za popizdit, komarci kapitalci jedva cekaju da se stane i odmori, setaca s djecom milion, tek nakon Adolfovca dasak vjetra i osvjezenja...sve sam si nekako mislio zasto nisam krenuo ranom zorom s nightom i RNHX1-om. Danas je ponovno pala muska tura, skroz angazirana voznja bez nacekavanja i sl. peripetija, ruta: 44-1M-23-1M-NN-brdo s baznom stanicom. Istok pohodili: Broj. 1, Jazzman, Domy, Irvin i ja. Danas sam ostavio sve medjuobroke u drugom ruksaku :D, kod Lugarnice me spasio Elvis s 3 plocice sezama. Planirao sam nesto prigrist na Gorscici a kad tamo - krcato, nit se ima di sjest, nit nista. Tako da sam danas odvalio turu na svjezi zrak :D ![]() |
Meni je bilo predobro, nadam se da se vidimo ubrzo :)
|
elem,
eXtra i danas, jopet :chears:. nakon što sam fasovo zadnji uspon na repetitor (guro sam ga gurećke, a sve me vuče prema zemlji gravitacija da zalegnem ko čovjek i probudim se za 15 min, ali nećeš majci sine), malko sam odvrno gas i počeo gaziti po singlici i guram ja i guram (pedalama ovaj put) kad ono desni zavoj pred sami kraj i ja ne stignem na vreme prebacit težinu na levu nogu i izbaci me zavoj na levo i pogubim se u granju :D. oprema popila, a ja zadnji u cilj uletio :lol2: ponovilo se! jupi :zdero: uspon je bio isto tako zanimljiv, držali smo se BP tempa (bočni pad-to je ono kad se vrti tek tolko da ne padneš bočno-ovo je Onyx zmislil), u vlakiću uglavnom Zlayo i S@ša i ja :chears: @2 die 4: e da, to je onda takva matematika, nisam ti ja od neke škole :fiju: |
Ja sam bio s Micovim Prophetom (thanks Mic). Prvi spust ikad s FS-om, mrak. Micov Prophet odličan, nadam se da će moj bit bar blizu po performansama. Jedino šta mu naba malo previše zuji dok se gura po Leusteku i guma buši po asfaltu :D
Za spust sam nagovorio ekipu na flowy 18-20 i Dotku. Saša je imao zanimljiv let preko volana, nevjerojatno kako je ostao na nogama par vertikalnih metara niže. Krpa i prijatelj su imali sljemensku premijeru (skupio ih na putu za Sljeme, u kvartu :)) Na spustu sam kočio Mirtu na HT-u, drobi junački :D KOMARCI :care: Mašala!! Njih par me nosilo dobar dio Leusteka, hvala im. |
Citiraj:
Opet jedan kaj ne voli kocnice koristiti u zavojima...eee Sasa. Prosli tjedan Destro, ovaj ti :) Ugledajte se na mene u zavojima :fiju: Za vikend pada kombinacija, ma u kako losem stanju bila :amen: |
Mirta je sad Destrova skola, sve vise vozi i isprobava sto joj prije nije palo na pamet - jedino sto joj trenutno fali je neka fulka, jos malo skilla i iduce godine krece drobiona ;)
Murina, valjda ti je jasno da si trebao odavno sklopiti neku fulku, a Voltage-a ostavi za divljanje po gradu. Filmek danasnje voznje se producira :fiju: |
Joj kako vam zavidim! Ja sam cijeli dan u sobi! Učim, a kroz prozor vidim ekipu u parku kako roštilja :hitthewal:
Napravio sam samo đir do Jaruna da vidim koliko raje se skupilo i stvarno je gužva nemoguća. Nadam se da se vidimo za vikend na brdu, samo da vrijeme ostane ovako dobro. |
Ekipa bilo odlicno danas :goood:
A murina jurio ko lud na mic-ovom prophetu...sad kad slozi svog bit ce jos luđi :goood: Inace rjesavam se remote lockout-a sa recona pa ako neko treba nek se javi... |
Citiraj:
|
|
Ponavljam, itko, ista, igdje sutra?
|
Jucerasnja istocna tura:
|
Zanimljivo izgleda staza..treba jednom probat:)..za vikend planiram neku voznju oko pol 9 ujutro(popodne radim) a dolje na 57 ili slicno..
|
Citiraj:
|
Dogovorimo se jos,moram sutra provjerit od kolko tocno radim i vidjet cemo kak ce biti sa kisom jel se nes spominje za vikend...
|
Koji POV-i na videu, brutalno:
http://www.pinkbike.com/news/DREAM-C...ideo-2013.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nego, bio sam i ja jucer gore, solo. Krenuo sam od doma oko pola 9, na Cinovnickoj sam bio u 10:25 i zadrzao se do nekih 14:20. Uspon je bio koma jer sam imao u torbi sigurno 10 kila tereta. Zapitao sam se koji k tolko teglim?!?! Uglavnom, imao sam motivacije za ucenje uz hrpu ljudi na livadi :) Skola u prirodi :D ![]() Dole sam isao kombinacijom, ovaj put sam snimio kako dropam svoj drop, za nevjerne Tome :D And it goes something like this :fiju: Do dole sam na jednom dijelu skoro proletio u guscu sumu, nakon onog kamenjara iza Siletove bukve. Zaustavio sam se, a volan dira mlađahna stabalca:D Previse sam se pustio u jednom trenutku i odeeeee, nemos ga vise uhvatit :roller: |
Very nice! Bacao sam se i ja tako sa scottom, manje mi je strašno od navijanja da prednji kotač zbilja prijeđe preko korijena :D
JEsi uspio što naučit? |
Jesam, buka mi uopce nije smetala, mogao sam se skoncentrirat :)
...al moram jos danas i sutra potegnut kolko mogu :/ Sad znam za ubuduce kad je lijepo vrijeme gdje cu ucit :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Idem i ja na ovu ranojutarnju! Treba na posao stić kasnije.
|
Ako je vožnja u nedelju, možda se i ja pridružim, u subotu isto idem ali mi se baš i ne da dizat tak rano.
|
Kakva svjetla imate naprijed? Za MTB za gradsku voznju mi nesto treba. Odotraga sam narucio neko sa ebaya za 10 kn i stvarno je dobro i jako svijetli, a naprijed ne znam sto da stavim
|
Jel netko raspolozen za kakvu voznju danas?
|
Trebao bih savjet za bajk.
Gledao sam ovaj ovdje http://markoprojekt.com/shop/bicikli...-xct-comp-2012 Za njega frend može dobit 30% popusta, dok me se više dojmio marin quake 7.3. Problem za quake-a je sto ga je covjek prodao u djelove, te mu je ostala rama , shock i vilica. Rama dolazi s Fox dhx 5.0, a vilica je Fox talas 36 rc2. Traži me 5600 za sve. Jel to ok cijena, ili ako nije koja je realna? Baš sam zapeo za tog 7.3 quake-a. |
ovaj jamis mi ne izgleda nešto kvalitetno, ali quake je dobar biciklo... spusti mu cijenu za 1000kn i zemi ali pitanje je stanje vilice, shocka i naravno ležajeva na rami.
|
Furao bi frenda samnom za to koji je imao quake-a prije. Stvar je što izgleda da neda ispod 5600. Ponudio sam mu 4500, pa je nekako sarkastično odbio. 5000 sam ponudio , te čekam da se javi još. U najgorem slučaju ramu i shock bi uzeo... vilicu možda od nekog drugog. Al kolko je opće realno za to?
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/1600Lm-CREE-...item417122a984 |
To je super lampa, ali za gradsku voznju mu fakat ne treba taj reflektor, mislit ce vozaci da im u susret ide vlak a ne bicikl :)
|
Citiraj:
|
Ma ja sam planirao krajem 5 mjeseca uzimat.... al ono 4500 bi mi sjelo ko buali samar...
|
Ma ne treba tako nesto jako, nesto samo da se vidi da sam u prometu :)
|
|
oce netko uzimat nesto sa superstara, da podjelimo shipping?
trebo bi samo 1 par pakni.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:02. |