PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98655)

Nik 07.07.2012. 12:12

Danas smo Sanda, Skuli i ja dobrano uranili. Na vrhu smo vec bili u 9:00, i mogu vam reci da se dalo voziti, ali se pitam kak je tek bilo ovima sto su isli kasnije.

Spust je krenuo 12icom pa prema mrcini, tu je pak toliko zaraslo da se ne vidi staza, a najgore od svega sto je sve puno kupina pa sam tak zdrapan da to nije normalno, umjesto na mrcinu produzujemo na 52ojku i branu.

Varijantu 12ice preko mrcine preporucam zaobilaziti, osim ako ne nosite macetu, na svu srecu nitko nije probusio gumu.

Inace onaj birc kod vidikovca mi je najantipaticniji na Sljemenu, a bas smo si tamo sjeli :D, em im je klopa valjda najgora na Sljemenu a jeo sam gotovo svugdje (tamo nema sansi da ista pojedem), em su konobari skroz nonjavi i puste gosta da sjedi, i uz sve to danas sam im "smetao" jer su postavljali stolice, osjecao sam se doslovce nepozeljno a da bi sve kulminiralo s time da mi frajer nije dao da kenjac s gume ocistim tamo na travi jer se eto djeca igraju, odem 3 koraka prema kakti cvijecu i kazem tu valjda klinci ne gaze pa cu tu, dobio sam drski odgovor da ON tu plijevi uz jos pokoji zajedljivi komentar (u prvi mah sam mislio da se tip sali, a on ozbiljan), na sve to sam odgovorio da me vise nebudu vidjeli gore, pa je konobarcina dobacila da i ne treba.

Dodjem gore svake prestupne godine i svaki, ali bas svaki puta dozivim obracanje s visoka, cekam da me posluze dok oni ili ne trzaju jer su kakti prezauzeti (danas slaganjem stolova, a inace medjusobnim caskanjem 3 stola dalje)...ma nema teorije da tamo vise ikad sjedem pa da je dzaba. Ma di su oni - miljama po usluznosti i klopi od Lugarnice, Puntijarke i Z. Medvjeda.

Sutra startamo opet vrlo rano pa smo na tunelu u ~7:30...pa ako se nekom ide ranije... ;)

danielzg 07.07.2012. 12:19

Mislim da se vidimo u pol 8 na tunelu...potvrdim jos navecer oko 11...

Željac 07.07.2012. 12:27

Citiraj:

Autor Nik (Post 2196913)
Dodjem gore svake prestupne godine i svaki, ali bas svaki puta dozivim obracanje s visoka

istina

također sam doživio svašta s njima. i definitivno im ništa ne ide na ruku.
nikada im neću zaboraviti kad su na nas bez razloga digli frku oko kao ne plaćene porcije graha :nono:

odvratni su

:beer:

SileTzar 07.07.2012. 14:26

Hahaha Nik pogodi di sam ekipu odvuko :) strah i trepet, vododerine, kupine i koprive, sve za tulum. Onyx i Cuks isli se ispuhat na 57icu, Shoshy, crocus, zubich i frend, rulac i ja na mrcinu pa 12. jebo me pas ostala mi je u ljepsem sjecanju, staza je kaos, em ne vidis gdje ce ti kotac upast, razrovano do bola, a kopriva kolko hoces. Proslo je ok, kasnije zubich i ja neuspjesno eksperimentirali s DH medvedgrad, bilo je smijeha.
Mislim da odsad ekipa ulaze veto na moje prijedloge hehehe

Ivo_Strojnica 07.07.2012. 14:37

evo upravo se vratija sa sljemena, bili na jedinici pa 11-ici. Za prvi put odusevljen!

Flayer 07.07.2012. 14:47

Čuki i ja odradili i izguštali se po 57-ci. 57-ca je čitava i vozljiva tj. samo 20m nakon prijelaza ceste prije prvog zemljanog kickera je preorano no vozljivo te nakon 20m njihova "staza" ode desno u šumu :lol2: (napravili si oni put :goood:).
Dalje odlična, svi kickeri na broju i odrađeni :D
Čuki eto 2 puta zalego - jednom u zavoju, drugi puta zapeo za batrljak korjena :lol2: veli on, prokliže mi kotač :goood:
Krenuo sam u 10h sa Lonjščine i navodno došao 20 min nakon ekipe koja se nalazila u 9h pred tunelom (guštom se vukli gore) - 1.20h uspona laganim tempom.

Bilo je toplo kako i biva u ovom periodu ali bar meni nište sad extra vruće.

Renesis 07.07.2012. 15:37

mogao bi i ja sutra ujutro lagano onda gore s vama :) samo moram danas napumpat vilju, ovako mekana nije za zivlju voznju :D

Željac 07.07.2012. 15:59

ponovio se ja za target model :D

19 funti sa dostavom

_Filip_ 07.07.2012. 16:06

Citiraj:

Autor the55mic (Post 2196894)
El neko danas za grmu? Kadgod....
I neki kasniji strmopeć mi igra....

Ja sam zainteresiran za neku laganini grmu pa ta strmopeć (nisam bio tamo)... jel bi ti odgovaralo oko 18:30 na grmi?

2 die 4 07.07.2012. 16:07

Iridium lens, fino bogami za tu lovu!

Ajde kad dođu javi da to isprobam.

Edit; @filip, grma i strmopeć su udaljene nekih 10ak km jedna od druge ;)

Cuky 07.07.2012. 16:31

Citiraj:

Autor Onyx (Post 2196960)
Čuki i ja odradili i izguštali se po 57-ci. 57-ca je čitava i vozljiva tj. samo 20m nakon prijelaza ceste prije prvog zemljanog kickera je preorano no vozljivo te nakon 20m njihova "staza" ode desno u šumu :lol2: (napravili si oni put :goood:).
Dalje odlična, svi kickeri na broju i odrađeni :D
Čuki eto 2 puta zalego - jednom u zavoju, drugi puta zapeo za batrljak korjena :lol2: veli on, prokliže mi kotač :goood:
Krenuo sam u 10h sa Lonjščine i navodno došao 20 min nakon ekipe koja se nalazila u 9h pred tunelom (guštom se vukli gore) - 1.20h uspona laganim tempom.

Bilo je toplo kako i biva u ovom periodu ali bar meni nište sad extra vruće.

Bijasmo mi gore. Nasli smo se u 9 kod tunela: ja, Saša, Shoshy, Sile i Crocus.

Do vrha smo se vukli ko krepane macke, nije nam se zurilo. Zacudo, bilo je ugodno vozit - bar meni koji sam bio bez majice :)

Dole smo ja i Onyx otisli na 57-icu.
Na dva najsporija mjesta sam zalegao, bezveze, prvi put sa 5 na sat, drugi put kad sam kretao sa mjesta. Notihin special, debilana.

Konacno smo savladali sve skokove na 57-ici. Moram rec da smo utvrdili gradivo ;)

Evo Onyxa u akciji :)

A i mene :)

Do dole smo jos isli preko grebena pa na Lonjscinu.

Lijepa voznja, sve u svemu :)

Nik 07.07.2012. 16:33

Citiraj:

Autor SileTzar (Post 2196950)
Hahaha Nik pogodi di sam ekipu odvuko :) strah i trepet, vododerine, kupine i koprive, sve za tulum.

Ahahaha, koja komedija, bude ti se stucalo danas od spominjanja :D mene jos uvijek zare noge od kopriva.
Inace ta staza je nevjerojatno zarasla, doslovce do neprepoznatljivosti, kad te kupine ojacaju i jos malo narastu nece se moci ni pjesice tuda.

the55mic 07.07.2012. 16:42

Citiraj:

Autor _Filip_ (Post 2196998)
Ja sam zainteresiran za neku laganini grmu pa ta strmopeć (nisam bio tamo)... jel bi ti odgovaralo oko 18:30 na grmi?

Filip, na Strmopeć ipak nećemo danas, al na grmu da, oko 6 i 5 smo kod sata na vrapču, odnosno oko 6 i 20 na grmi recimo, pa dodji ako hoćeš ;)

Željac 07.07.2012. 16:44

Citiraj:

Autor 2 die 4 (Post 2197000)
Iridium lens, fino bogami za tu lovu!

Ajde kad dođu javi da to isprobam.

neeemaš frke !

ma gledao sam si gogle već duže vremena jer mi stalno nešto uleće u oči.
danas sam sjeo za komp i rekao... danas ih naručujem, od kud god i kakve god.
prvo na crc, vidio da je neko sniženje... upecao si ih i dalje nisam ni gledao :D
bez ikakvog razmišljanja, valjda će biti dobre :D
ako i neće, trebale bi za tu lovu i otići dalje :D

samo.... ako mi neće odgovarati uz airbrush na kacigi... morat ću opet špricati nešto :D :fiju:

javim dojmove kad stigne :)

:beer: :beer: :beer:

Cuky 07.07.2012. 16:58

Za tu lovu izgledaju i nadam se da ce biti super :)

Goggle su prava stvar.

jed2i 07.07.2012. 17:06

Dečki evo nemam vremena za vožnje, na stanu radim sve u 16....al našao sam vremena za jednu pizdariju....

check this out -> http://youtu.be/x5cljHQMzAA?hd=1

Ivo_Strojnica 07.07.2012. 17:16

Znate li di ima kupiti neke shifter za brzine, imam 3x6 mašinicu, trebali bi mi neki jeftini, a da opet odrade posao?
Po mogućnosti nešto polovno, a ako znate nedi jeftino di se prodaju, isto super.
Znači treba mi ono na volanu čime shiftam brzine.

Željac 07.07.2012. 17:24

Citiraj:

Autor jed2i (Post 2197016)
Dečki evo nemam vremena za vožnje, na stanu radim sve u 16....al našao sam vremena za jednu pizdariju....

check this out -> http://youtu.be/x5cljHQMzAA?hd=1

kol'ko love cepaju za jedan skok ??
davno sam skakao i opet bi :D

_Filip_ 07.07.2012. 17:30

Citiraj:

Autor the55mic (Post 2197008)
Filip, na Strmopeć ipak nećemo danas, al na grmu da, oko 6 i 5 smo kod sata na vrapču, odnosno oko 6 i 20 na grmi recimo, pa dodji ako hoćeš ;)

Svratit ću na jedan spust...

jed2i 07.07.2012. 19:35

Citiraj:

Autor Željac (Post 2197025)
kol'ko love cepaju za jedan skok ??
davno sam skakao i opet bi :D

200 kn, kupio sam preko crnog jajeta, a kad dođeš tam onda je 250 čini mi se...tak nekaj...ma predobar osjećaj, ove godine bi sa šibenskog mosta skočio :)

SileTzar 07.07.2012. 19:43

Skakao sam dvaput s Šibenskog mosta, svakako ti mogu preporučit. Frend koji je skakao i s mosta i iz tih košara u lunaparkovima i na Zrću veli da je bolji feeling skakanje iznad mora, pogotovo ako neki brodić plovi dolje.

Moram ovo reć, dakle već sam rekao da je današnji odabir staze bio, ajmo reć, ne baš po svačijem guštu. Malo sam trčao s bajkom, pored bajka, iza i ispred njega :D
Ali moraš bit panj prve klase, na Kraljičinom zdencu idem dignut sic jer ide penjanje na Medu, i stisnem nogama zadnji kotač da mi bajk ne bježi, i spečem se ko niko na zadnji rotor :stoopid:
Boli kad je čovjek glup.

A Zubich ima sreće, krenemo na DH Medvedgrad, on ide prvi da pokaže stazu, ja za njim da vidim kam staza ide, on se prospe nakon a neću srat 4 metra i 32 cm i ja se bacim na pod da ga ne poklopim :goood:
SHOW!

Cuky 07.07.2012. 20:17

Zao mi je sto nisam isao s vama jer mi se vozila i ta kombinacija, ali kolko cujem da je zaraslo onda bolje da nisam.

Mi smo isto morali malo krcit oko skoka, sve je bilo zaraslo + kupine. Onyx se iznenadio kad sam odnekud izvukao letvu od brat bratu 4-5 metara duzine :D

Flayer 07.07.2012. 20:29

Potpisujem, a onda je u Čuki stilu zamahnuo doslovno 2 puta i daska se raskolila na 2 djela :D

tomiotok 07.07.2012. 20:56

Adaksinjo, jesi prodao G3 rotore, kolka je zadnja cijena za njih?

begi 07.07.2012. 21:37

Odnio prtljagu u prateće vozilp. Sutra start maratona u 8h, prva etapa Bihać-Jajce. Javim se za 4 dana, ako preživim :D. Inače 288 učesnika iz 9 zemalja. Jučer i danas odmarao, bajk spreman, ugradio još jedan držač bidona.

Shoshy 07.07.2012. 21:38

Citiraj:

Autor cuks (Post 2197065)
Zao mi je sto nisam isao s vama jer mi se vozila i ta kombinacija, ali kolko cujem da je zaraslo onda bolje da nisam.

Mi smo isto morali malo krcit oko skoka, sve je bilo zaraslo + kupine. Onyx se iznenadio kad sam odnekud izvukao letvu od brat bratu 4-5 metara duzine :D

Nek ti nebude zao sto nisi iso, staza je uzasna bila. Totalno zakrceno, vozili smo svi na bremzama, nemres se uopce opustit kad nevidis di ides

Cuky 07.07.2012. 21:49

Citiraj:

Autor begi (Post 2197091)
Odnio prtljagu u prateće vozilp. Sutra start maratona u 8h, prva etapa Bihać-Jajce. Javim se za 4 dana, ako preživim :D. Inače 288 učesnika iz 9 zemalja. Jučer i danas odmarao, bajk spreman, ugradio još jedan držač bidona.

Kad dodjes u Jajce poslikaj malo, ako ces stic naravno :D. I odi se osvjezit/kupat na branu ili jezero ;)

begi 07.07.2012. 21:56

Citiraj:

Autor cuks (Post 2197094)
Kad dodjes u Jajce poslikaj malo, ako ces stic naravno :D. I odi se osvjezit/kupat na branu ili jezero ;)

Stići ćemo kasno, 7-8, imam srećom rezerviran priv. smještaj u Jajcu, hotel u Sarajevu, još ne znam za Srebrenicu.

danielzg 07.07.2012. 22:58

Dodem u pol 8 onda...

Shoshy 08.07.2012. 09:36

Jel netko za voznjicu po grmi u popodnevnim satima? CCA 5-6?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:01.